17 Ноември, 2017 20:08 2 364 3

Задържаха автоджамбази, искали откуп за откраднат автомобил

  • автоджамбази-
  • кражба-
  • автомобил-
  • варна

Тримата апаши се пробвали да върнат Volkswagen на собственика му срещу 2500 лева

Задържаха автоджамбази, искали откуп за откраднат автомобил - 1
Снимка: Личен архив

Полицията във Варна задържа трима мъже за искане на отпук след кражба на личен автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По време на специализираната полицейска акция и след провеждането на следствени действия, полицаите събират достатъчно доказателства за съпричастността на тримата към откраднат преди месец лек автомобил с марка Volkswagen. Към момента на кражбата колата е била паркирана на територията на Второ районно управление на МВР във Варна.

По случая е установено още, че тримата поискали откуп за връщането на автомобила. Поисканата сума в размер на 2 500 лв.

Тримата задържани са на възраст от 33 и 35 години. Те добре познати на органите на реда и ще останат в ареста за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по доказване и документиране на престъплението продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пуичо

    5 1 Отговор
    Подобре да останат вътре защото ако добара някой бате с сериозни връзки после с интерпол да ги търсят няма да ги намерят.ще бъдат заличени като пренабит номер на кола
  • 3 ЕДИН

    0 0 Отговор
    е, нали знаете, че те всъщност са взели колата за малко и таман са щели да я върнат...