Last news in Fakti

19 Ноември, 2017 13:36 2 128 2

Задържаха куриер на телефонни измамници в Попово

  • попово-
  • телефонни измами-
  • измама

59-годишният мъж отмъкнал 5700 лева

Задържаха куриер на телефонни измамници в Попово - 1
Снимка: Shutterstock

Задържаха куриер на телефонни измамници в Попово. 59-годишният мъж подвел 71-годишна жена от града. Използвал е сценария за необходимост от оказване на съдействие на полицията за задържане на телефонни измамници. Така успял да отнеме 5700 лева от излъганата.

Задържаният е с адресна регистрация в село Ясеновец, Разградско. За него е установено, че е съпричастен към извършването на още две телефонни измами – в Силистра и в Исперих.

59-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа в полицейския арест в Попово. По случая е образувано досъдебно производство, като на задържания е повдигнато обвинение за извършената измама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината винаги боли

    7 0 Отговор
    Сега на ,,Сценариста"една хубава присъда от 3годинки в панделката, защото ако се остави навън,я режисьор, я продуцент може да стане..
  • 2 Антисемит

    2 0 Отговор
    Какви обвинения,тези трябва да бъдат оставени след залавянето им за един "граждански арест".След него като видят телефон и ще бягат като попарени,гарантирам Ви го,ако останат живи!Миризливи орки.