21 Ноември, 2017 11:46 1 611 1

Пиян мъж се нахвърли на клиенти на бензиностанция

  • пиян-
  • нападение-
  • бензиностанция

300 лева санкция по Указа за борба с дребното хулиганство наложи съдът в Кюстендил на 27-годишен мъж. До глобата се стигна, след като Костадин Димитров след обилно количество алкохол се нахвърли на клиенти на бензиностанция на изхода на града. Той буйствал, викал, псувал и отправял закани към клиентите и служителите.

На място пристигнали и служители на СОТ, които получили сигнал от паник бутона на бензиностанцията, пише struma.bg.

Случката е от 16 ноември тази година около 18.20 часа. Наложило се намесата на полицаи, които озаптили пияния мъж. За инцидента свидетелствали и клиенти, присъствали на мястото. За да овладеят ситуацията, полицаите задържали Костадин в РУ на МВР – Кюстендил и му бил съставен акт за дребно хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqq

    1 0 Отговор
    3000 лв трябва да е санкцията. Да видим дали някой ще си позволи да псува.