3 102 10

Цигани биха учител, "пипал" седмокласничка

Скандал в кюстендилското основно училище "Даскал Димитри“

ОУ Даскал Димитри, Кюстендил
ОУ Даскал Димитри, Кюстендил
Константин Карагьозов

Цигани скочиха да бият учител от основно училище „Даскал Димитри“ в Кюстендил. Скандалът станал в началото на тази седмица, след като седмокласничка обвинила преподавателя си по физическо възпитание И. К., че я пипал по ръката, пише "Струма".

„Колегата е с дълъг стаж и се слави с добро име. Няма как той да е посегнал на момичето. Явно се търси скандал или уволнението на директора на учебното заведение“, коментираха преподаватели от школото, пожелали анонимност.

За разговор в училището била поканена майката на седмокласничката. На срещата са присъствали родител, преподавателят, момичето и психолог.

"Ако имаше подобен проблем, майката щеше да е информирана досега. Самото момиче дори не си е спомнило колко пъти е било докосвано и къде от учителя. До този момент беше пусната единствено анонимна жалба в РУО“, коментираха учители от основното училище.

Извършен е и преглед на камерите в учебното заведение, които установили, че девойката дори не е доближавана от учителя си по физическо възпитание, твърдят възмутените преподаватели. Охраната в учебното заведение не успяла да озапти преди три дни група разгневени цигани, сред които бащата на девойката, проникнали в учебното заведение с мотива, че имат среща с директорката. Причакали преподавателя и започнали да го налагат. На мястото на нападението била учителка, която веднага подала сигнал в полицията. Двама от нападателите били задържани.

„Всичко това се прави с цел уронване престижа на училището и отстраняването на директора. Битият учител си е извадил медицинско и най-вероятно ще заведе дело срещу нападателите си. Жалкото е, че по такъв начин се съсипва името на един човек, който е и известен общественик“, коментираха още колегите му от основно училище „Даскал Димитри“.

В момента И. К. е в болничен и се възстановява след нападението. Проведени са и редица срещи с психолог с момичето и нейните съученици.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ха-ха-хаааа....
  Отговор
  1 10:45  23.11.17
  Колко трябва да си изпаднал та да станеш даскал на урунгелите.
 • гробар
  Отговор
  2 10:50  23.11.17
  ТЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРИЯ,има някаква реклама по телевизията.Верно е ха-ха-ха.........
 • циганска държава
  Отговор
  3 11:26  23.11.17
  Тъпите орки не заслужават нищо, нито образование, нито лекари, само напалм нищо друго не ги оправя.
 • гост
  Отговор
  4 12:01  23.11.17
  Циганите властват в България. Щом нищо не може да се направи срещу посегателството им, то значи няма държава. Нито една страна няма да остави данъкоплатците си да бъдат малтретирани, бити, насилвани и грабени от паразити (циганите). Нормално е когато някой не работи, няма пари, няма адрес и лични документи да го вкараш в затвора, защото той никога няма да плати каквато и да е глоба и съдебната система го знае, но тези ще получат по 200лв глоба и условна и то само един от тях. Този учител всеки ден ще има страх, че пак ще го бият. А пък масово циганетата на по 14г. са с едно или две деца вече, та пипане по ръката е жалък номер. Не сме в арабският свят, а дори и да бяхме тези там щяха вече да гледат през решетки.

 • 5 12:46  23.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • миро
  Отговор
  6 14:12  23.11.17
  мангалите вън от училищата и от държавата
 • От Германия
  Отговор
  7 16:25  23.11.17
  И тук е така! Нашите индийци тук се оплакват че такива неща са изживявали в бг, затова не учили, веднага им дават помощи? Другите пък казват че пак тъй ги таковали от малки, и тъй свикнали да се яздят че им останал кусур и не могат да спрат, пак им дават помощи и те пак си яздят- не простотурвали. И винаги с тях някой като Светлю циганна от от Варна дет ритна онаа в метрото в Берлин!
 • 8 00:10  24.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • До рамбам
  Отговор
  9 00:30  24.11.17
  Прав си,дано се обидите на нас, на политиците, на държавата! Дано всички си вдигнете каруците и се запътите към Индия! Дано на границата си късате пспортите и подпишете че никога няма да се върнете отново! Защото откак намаляхме и откак се увеличихте, никой не минава да взима боклука от кметството! Всичко вие го прибирате, не можем да нпълним кошовете! Моля те Рамбам, сбери всичките си братя и отивайте да гледате Митко Бербатов наживо! Дай пример надостойния си цигански народ, разсърдете се на България, и се върнете в Индия, и колкото да ви молим по- късно, вие бъдете горди и останете в Азия!
 • The TRAPPER
  Отговор
  10 17:53  25.11.17
  Аз не искам да ги гледам , та камо ли да ги докосвам. Ако го докосна после трябва да си мия ръката със спирт-95 градуса.

Напиши коментар:


Публикувай