2 386 7

Наглост!? Хванаха с подкуп катаджия, вече уволняван за рушвети

Дългогодишният служител на полицията в Хасково е разследван неведнъж

Константин Карагьозов

Пътен полицай от Хасково беше задържан с подкуп от 50 евро, съобщиха от прокуратурата, където вече са започнали разследване по случая.

По неофициална информация на bTV полицаят взел пари, за да регистрира с предимство автомобил в КАТ. Инспекторът в група „Регистрация и отчет” в сектор КАТ Стефан Кръстев е бил задържан с парите по време на работа вчера. Той е работил в контролно-техническия пункт, откъдето задължително минават новите коли при регистрация. Арестът е извършен по сигнал, че Кръстев иска дребни суми в брой, за да регистрира с предимство.

Той е дългогодишен служител в КАТ в Хасково и веднъж вече е разследван за подкупи и отстраняван от работа. Впоследствие обаче е възстановен от съда.

По случая е задържан и човекът, дал подкуп, допълниха от прокуратурата.

Хасково / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТОДОР СТОЯНОВ
  Отговор
  1 14:27  23.11.17
  КРЪВТА И ПАРИТЕ, НИКОГА НЕ ГУБЯТ СИ СЛЕДИТЕ! ИЗКУШЕНИЕТО Е ГОЛЯМО, БЪЛГАРИНЪТ СЪЛЗИ В ОЧИТЕ ВЕЧЕ НЯМА, НО КИНТИ ЗА ПОДКУП ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРИ!ТО Н@.Р@НО ДУПЕ ЛЕСНО СЕ Е...Е
 • САП
  Отговор
  2 14:35  23.11.17
  Дал е на, който трябва да го върнат и ся трябва да си ги избие. както е казал Бай Ганьо " Дайте ми Солунската митница за три години па ми глейте сеира"
 • goni
  Отговор
  3 15:01  23.11.17
  Ааа! Няма да е от Хасково!:) Това вече е дискриминация!:0
 • Лъжааа
  Отговор
  4 16:17  23.11.17
  Не е било подкуп, двамата са приятели, полицайчето е щял да му помогне щото са били двамата колеги в академията на науките! От благодарност другия искал да го почерпи, оня се дърпал но другия настоявал и тъй сега от една почерпка и една услуга, човека ша остане без работа, а другия може и да не регистрира колата изобщо!
 • ЛОЩ
  Отговор
  5 17:26  23.11.17
  +++++++Впоследствие обаче е възстановен от съда++++++ ООООО милия БГ съд срещу който ПРОСТИЯ народ нищо не казва и прави. Колко сладко. Дано изчезнем като нация..на земята не и е нужен толкова прост генофонд.
 • байчо
  Отговор
  6 21:55  23.11.17
  ами то и в съда е горе-долу така: плащаш си на съдията, той те пусне да събереш още пара, че пак да си платиш като те хванат отново... ...няма оправия в тъпата ни държава...
 • The TRAPPER
  Отговор
  7 13:15  24.11.17
  Предпоследното изречение буквално ме съсипа. Българиоооооооооооо , Българио !!!!!

Напиши коментар:


Публикувай