Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 14:59 2 679 20

Пуснаха циганите, пребили общинар

  • цигани-
  • побой-
  • общинар-
  • несебър

Циганите, които във вторник пребиха зверски общински служители в Несебър, вече са на свобода, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Свирепата банда е издирена и задържана светкавично от служителите на местното районно управление. Прибрани са общо четирима души. Срещу двамата от тях е образувано е досъдебно производство за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди. Това са 43-годишният Георги Камчиков и 17-годишният Илийчо М., и двамата от с. Градец.

Разследващите останали като гръмнати, след като видели досиетата на арестантите. Буквално нямало престъпление, за което пришълците да не са залавяни. Полицаите веднага поискали вземането на постоянна мярка „задържане под стража” на опасните биячи. За тяхно учудване обаче Георги и Илийчо са пуснати на свобода още на следващия ден – точно 24 часа след първоначалното им задържане, без никакви обвинения.

След изненадващото си освобождаване мургавелковците отново се върнали в нелегалния катун до магазин „Жанет”. Нещо повече – те се почувствали недосегаеми и започнали да демонстрират още по-нагло поведение.

Смазаният от бой служител на общинския приют Дойчо Дойчев продължава да лежи в хирургията на УМБАЛ-Бургас. 65-годишният мъж е в тежко състояние с потрошен гръден кош. Той е спасен по чудо от живееща наблизо жена, която видяла атаката и се обадила на тел. 112.

Припомняме, че Дойчо и колегата му Христо бяха нападнати със сопи и железа от обитателите на свърталището в дюните между Равда и Несебър във вторник, около обяд. Двамата са атакувани от озверялата тълпа, докато опитвали да приспят бездомно куче, нахапало зверски жена до магазин „Жанет”. Пострадалите свидетелстват, че са атакувани и бити от поне петима души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АвтоматК

    44 0 Отговор
    7,62 АК

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пазарен Либерализатор

    0 19 Отговор

    До коментар #1 от "АвтоматК":

    Глупости.
  • 4 Интеграция

    40 1 Отговор
    Това трябва да е част от интеграционния процес на малцинствата - свикването да бъдем бити от тях!

    Коментиран от #7

  • 5 Чочоолу

    44 1 Отговор
    Не е далеч денят в който някой пострадал от циганската агресия и бездействието на корумпираните съдебна система, прокуратура, полиция и разните му там други служби, ще се въоръжи с Калашник, ще метне на рамо раница с пълнители, ще влезе в маалата и ще изтрепе маса цигани за ужас на БХК
  • 6 ха-ха-хаааа....

    22 0 Отговор
    Те ще променят България ха-ха-хааааа.
  • 7 Пазарен Либерализатор

    33 0 Отговор

    До коментар #4 от "Интеграция":

    В биячите има и непълнолетни лица. Ако пребитият се беше защитил при неизбежна самоотбрана щеше да бъде квалифициран в състав на престъпление като расист, садист, неонацист, педофил, убиец, наркозависим алкохолик и цялата шведска незаконно построена махала щеше да излезе на бунт с манарчета, камъне и дръве, а БХК щеше да сезира трибунала в Хага и европейската комисия.
    В България трябва да се свалят рестрикциите за придобиване на оръжие, с единствено условие да се придобива от завършили поне средно образование. Ще има пукотевица първия месец, след това нещата ще улегнат.
  • 8 БОБИ КОЧА

    32 0 Отговор
    А извинение на мангустите поднесени ли са за причинените неодобства?
  • 9 гост

    30 0 Отговор
    Ако аз пребия някого до несвяст ще ме пуснат ли?
  • 10 Plovdiv

    30 0 Отговор
    Борчето се е юрнал да оправя Македония, Западните Балкани и Феланкешията. Само че скоро може да се окаже премиер без държава, докато се прави на кьорав и глух.
  • 11 Въпрос

    26 0 Отговор
    Полицията си е свършила работата. Кой в случая бездейства? Съд и прокуратура, те винаги бездействат, а негативите отнася полицията!!!

    Коментиран от #13

  • 12 мъка

    19 0 Отговор
    А батките от Несебър каде са?
  • 13 Истината винаги боли

    19 1 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    Съд и прокуратура няма,защото така трябва.Трябва Българите да си намразят държавата и да я напуснат доброволно.Циганите са идеални за жители на територията,която само ще носи името България...
  • 14 Ром - това е напитка !

    22 0 Отговор
    Любопитно ми е , как ще постъпят прокуратурата и съда , ако наглите мангали набият някой от тях или от парламента ... На народа му писна от тия паразити !
  • 15 Бари

    19 0 Отговор
    Цигани те пребиват до смърт , 24 часа в ареста . Перата бутнал някакво операторче 2 месеца в ареста .
  • 16 Румяна Костова

    9 0 Отговор
    Отношението към циганите на нашата власт не е само породено от мързел да се разправят.Спуснати са им напътствия отгоре.Цигани в България=емигранти в Европа.По темпове на раждаемост и никакво намерение да работят.И най-важното,по опрощаване на престъпления.Не случайно върви програма за ислямизиране точно на тази прослойка в България.
  • 17 Бесен Язовец

    4 1 Отговор
    Ама как така те са гласоподаватели.
  • 18 The TRAPPER

    2 0 Отговор
    Съгласен съм с коментар н1- АК-7-62
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 един

    1 3 Отговор
    На Дойчо и колегата му Христо това да приспят бездомно куче влиза ли в задълженията им? Другият въпрос, който бих задал, е как точно са се опитвали да го приспят? С каква инжекция, по какъв начин? Няма ли специални служби, които би трябвало да се занимават с "приспиване" на агресивни кучета? Когато се налага, това къде се прави, на улицата, пред очите на хората? Така че нещо май не е съвсем ясно! Крайно време е да има зоополиция! Защо няма? Нали вече сме почти европейска държава? Ако видя някой да "приспива" животно на улицата, пред очите на всички, и аз ще го набия, това е самоуправство и канибалско отношение както към животното, така и към хората! Пази, Боже, от такава държава!!