27 Ноември, 2017 11:54 5 170 7

Жена уби мъж със стъклена бутилка в Плевен

  • плевен-
  • убийство-
  • бръшляница

38-годишната извършителка е задържана от полицията

38-годишна жена е задържана за жестоко убийство на мъж в Плевен, съобщиха от МВР.

На 25 ноември, около обяд, в полицията е получен сигнал за намерен в безпомощно състояние 48-годишен мъж в апартамента му в града. На място пристигнали линейка и полиция, които само констатирали смъртта на мъжа.

Задържана за убийството е 38-годишна жена от село Бръшляница. Разследването е установило, че то е станало на 24 ноември след скандал между нея и жертвата. Жената е нападнала 48-годишния мъж със стъклена бутилка, която е иззета като веществено доказателство.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Памела Лесната

    37 2 Отговор
    ПЛЕВЕН ПЛЕВЕН ГРАД ПРОЧУТ
    Град на к---- и на студ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Public Owner

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    Незнам какво е останало, мернах доста българи да има, но 1 катаджия мязащ на м....л ми прави проблеми без причина. Да умре дано!
  • 4 НШЗO Христо Ботев

    7 1 Отговор
    Плевен, Плевен - град красив, ще те помня дор съм жив! В твойта школа запасна, тра-ла-ла-ла-ла-ла-ла.Помня още онзи ден как попаднах в тежък плен- минах през една врата, тя закри за мен света!Вътре фраш от старшини и от разни със звезди.Схванах аз тогаз завчас - няма тук живот за нас.КГЗ по ППР, изпити по ТСП, строева и огнева-тра-ла-ла-ла-ла-ла-ла.Сутрин скачаш във зори със кървясали очи и тръгваш от воле по най-дългото трасе.О, бутилко запомни - ще настъпят славни дни и ще дойде светъл ден да се видя уволнен!!!
  • 5 Българин

    1 5 Отговор
    А дали не си го е търсел?
  • 6 qqqqq

    6 0 Отговор
    Крива жена. Човека седнал да пие една ракия, оная се появила : "Ти що пиеш бе? " . Взела бутилката от масата и по главата на мъжа си. И станала белята.
  • 7 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    ето затова у дома всички бутилки и чаши са ми пластмасови.