3 793 9

Задържаха полицаи, редовно източвали гориво

Униформените били следени от цяла година

Константин Карагьозов

Четирима полицаи от управлението на МВР в Павликени са задържани заради системни кражби на гориво, съобщиха от полицията.

Масовите арести са започнали рано тази сутрин. Акцията е осъществена от служители на „Вътрешна сигурност" на МВР заедно с Областна дирекция Велико Търново. Операцията е извършена след сигнали, че служителите редовно крадат гориво от патрулките. Лицата били следени в продължение на една година.

Закопчани са командирът на отделение Георги Едрев, домакинът Ангел Стефанов, огнярят Бисер Йорданов, както и шефът на участъка в Сухиндол - Румен Стойчев.

В момента вървят обиски в сградата на павликенската полиция, както и в домовете на задържаните.

Велико Търново / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мижи да те лажем
  Отговор
  1 13:24  27.11.17
  Най-вероятно няма да се намерят доказателства за престъпна дейност и ще ги оставят да си "работят" пак в системата

  Коментиран от #4

 • бббббб
  Отговор
  2 13:41  27.11.17
  Ако ,очакват да намерят гориво при обиските се заблуждават.Най-вероятно горивото са ползвали за личните автомобили.Което отдавна е под формата на газове в околната среда.
 • Борис
  Отговор
  3 16:05  27.11.17
  То нали им е много лимита ,та чак и за точене остава.Идиоти !
 • гост
  Отговор
  4 16:57  27.11.17

  До коментар #1 от "мижи да те лажем":

  Или както стана популярно в МВР: уволняват ги дисциплинарно, а след това съда ги връща на работа.

 • гост
  Отговор
  5 17:01  27.11.17
  Всеки шофьор, който познавам, точи гориво от служебната кола. Някои си наливат в тубичка още на колонката, други разкачат горивопровода и с ток към помпата източват горивото, трети практикуват стандартното с маркуча. Но няма някой, който да не точи. Няма значение колко, 20-30л на месец, зависи кой колко пътува и колко може да си усвои. Бил съм свидетел как патрулиращи полицаи точат от тираджии, които продават на отбивка.
 • пенсионер
  Отговор
  6 17:42  27.11.17
  Това е от невероятните кадрови рокади от времето на Цветанов като МВРи Г.Костов гл.сек МВР .Двамата са изваън системата но духът им витае и техните назначения продължават да си заемат постовете .
 • ПОЛИЦАЙ
  Отговор
  7 17:53  27.11.17
  Поради не случайния те назначения о т ЧР които търгуват с националната сигурност да назначават хора с нисък морал които злепоставят не само себе си но и институциятаМВР и в също време компрометират цели служби в структурата на сектор Сектор
 • тошо т
  Отговор
  8 20:04  27.11.17
  Taka e и така ще бъде, докато некомпетентни хора управляват МВР. Парите от нашите данъци се харчат безотчетно , без необходимия контрол. Какво да очакваме от тези хора да опазват общ. ред и сигурност- наивност. Цялото РПУ да се уволнят и на тяхно място нови хора.
 • Гост
  Отговор
  9 08:33  28.11.17
  Разкрити са от журналистите, а не от вътрешна сигурност. Въпросът е друг как може един журналист без проблеми да разкрие цяла схема с неопровержими доказателства, а огромни структури в държавата ДАНС, вътрешна сигурност и много други със стотици служители на огромни заплати да немогат да разкрият нищо. Ако ръководството на МВР и държавата не могат да си зададат този въпрос значи не са хората които трябва да ни управляват.

Напиши коментар:


Публикувай