Last news in Fakti

27 Ноември, 2017 13:02 4 791 9

Задържаха полицаи, редовно източвали гориво

  • полицай-
  • гориво-
  • кражба-
  • мвр-
  • полиция

Униформените били следени от цяла година

Задържаха полицаи, редовно източвали гориво - 1

Четирима полицаи от управлението на МВР в Павликени са задържани заради системни кражби на гориво, съобщиха от полицията.

Масовите арести са започнали рано тази сутрин. Акцията е осъществена от служители на „Вътрешна сигурност" на МВР заедно с Областна дирекция Велико Търново. Операцията е извършена след сигнали, че служителите редовно крадат гориво от патрулките. Лицата били следени в продължение на една година.

Закопчани са командирът на отделение Георги Едрев, домакинът Ангел Стефанов, огнярят Бисер Йорданов, както и шефът на участъка в Сухиндол - Румен Стойчев.

В момента вървят обиски в сградата на павликенската полиция, както и в домовете на задържаните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мижи да те лажем

    21 1 Отговор
    Най-вероятно няма да се намерят доказателства за престъпна дейност и ще ги оставят да си "работят" пак в системата

    Коментиран от #4

  • 2 бббббб

    14 1 Отговор
    Ако ,очакват да намерят гориво при обиските се заблуждават.Най-вероятно горивото са ползвали за личните автомобили.Което отдавна е под формата на газове в околната среда.
  • 3 Борис

    10 1 Отговор
    То нали им е много лимита ,та чак и за точене остава.Идиоти !
  • 4 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "мижи да те лажем":

    Или както стана популярно в МВР: уволняват ги дисциплинарно, а след това съда ги връща на работа.
  • 5 гост

    7 1 Отговор
    Всеки шофьор, който познавам, точи гориво от служебната кола. Някои си наливат в тубичка още на колонката, други разкачат горивопровода и с ток към помпата източват горивото, трети практикуват стандартното с маркуча. Но няма някой, който да не точи. Няма значение колко, 20-30л на месец, зависи кой колко пътува и колко може да си усвои. Бил съм свидетел как патрулиращи полицаи точат от тираджии, които продават на отбивка.
  • 6 пенсионер

    6 3 Отговор
    Това е от невероятните кадрови рокади от времето на Цветанов като МВРи Г.Костов гл.сек МВР .Двамата са изваън системата но духът им витае и техните назначения продължават да си заемат постовете .
  • 7 ПОЛИЦАЙ

    4 0 Отговор
    Поради не случайния те назначения о т ЧР които търгуват с националната сигурност да назначават хора с нисък морал които злепоставят не само себе си но и институциятаМВР и в също време компрометират цели служби в структурата на сектор Сектор
  • 8 тошо т

    14 0 Отговор
    Taka e и така ще бъде, докато некомпетентни хора управляват МВР.
    Парите от нашите данъци се харчат безотчетно , без необходимия контрол. Какво да очакваме от тези хора да опазват общ. ред и сигурност- наивност. Цялото РПУ да се уволнят и на тяхно място нови хора.
  • 9 Гост

    10 0 Отговор
    Разкрити са от журналистите, а не от вътрешна сигурност. Въпросът е друг как може един журналист без проблеми да разкрие цяла схема с неопровержими доказателства, а огромни структури в държавата ДАНС, вътрешна сигурност и много други със стотици служители на огромни заплати да немогат да разкрият нищо.
    Ако ръководството на МВР и държавата не могат да си зададат този въпрос значи не са хората които трябва да ни управляват.