4 251 3

Военен блудства с две момиченца, разголил и своя син с увреждания пред тях

Мартин Христов

Военен е оказал сексуално насилие върху двете деца. Случаят е станал в Пловдив, а блудството е извършено върху малките и заедно, и по отделно. Семейството, на което са децата, е живяло в блок, един етаж под насилника.

Семействата са имали приятелски отношения и връзки и често взаимно са си гледали децата.

В момента, в който са пораснали достатъчно - едното момиченце е било на 8, другото на 11, развратният комшия започнал блудствените действия спрямо тях.

Насилникът имал и свое момче - непълнолетно дете с увреждания. За да може да мотивира двете момиченца да извършат определени действия в негово присъствие и по отношение на него, той е събличал собственото си момченце, като е казал, че това е най-нормалното нещо на света и че те могат да си играят и с детето с увреждания, пише Блиц.

Така по думите му общували възрастни и деца. Тази потресаваща информация съобщи на пресконференция Милена Кадиева от фондация Джендър алтернативи. Вече има жалба по случая, депозирана е в прокуратурата, образувано е досъдебно производство. Проблемът е, че този насилник е военен и е човек с доста връзки, контакти, положение и име в обществото и когато се прави проверката по този казус, ще е неговата дума, срещу тази на децата, коментираха още юристи.

Родителите на жертвите се страхуват от реакцията на насилника, неговите близки и колеги и вече обмислят напускане на дома си.

Със случая се занимава Военната прокуратура.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Зъл
  Отговор
  1 15:45  28.11.17
  Айде бе Каракачанов, къде си бе охлюв, да видиш с какви утайки е пълна армията! Същите сте и в парламента, и в правителството и в цялата администрация! Жалко е, че българския народ спи, а не вземе да изхвърли боклука!!!
 • The TRAPPER
  Отговор
  2 15:51  28.11.17
  Що не вземете да узаконите всичките престъпления ? Те и без това си стават ?
 • 1234
  Отговор
  3 16:54  28.11.17
  До къде я докарахте в България - когато престъпление се разкрие жертвите и близките им бягат за да спасят кожата. Браво! Явно най-добрите патриоти сте останали в тая престъпна гнилоч...

Напиши коментар:


Публикувай