28 Ноември, 2017 15:41 4 672 3

Военен блудства с две момиченца, разголил и своя син с увреждания пред тях

  • военен-
  • блудство-
  • деца

Военен е оказал сексуално насилие върху двете деца. Случаят е станал в Пловдив, а блудството е извършено върху малките и заедно, и по отделно. Семейството, на което са децата, е живяло в блок, един етаж под насилника.

Семействата са имали приятелски отношения и връзки и често взаимно са си гледали децата.

В момента, в който са пораснали достатъчно - едното момиченце е било на 8, другото на 11, развратният комшия започнал блудствените действия спрямо тях.

Насилникът имал и свое момче - непълнолетно дете с увреждания. За да може да мотивира двете момиченца да извършат определени действия в негово присъствие и по отношение на него, той е събличал собственото си момченце, като е казал, че това е най-нормалното нещо на света и че те могат да си играят и с детето с увреждания, пише Блиц.

Така по думите му общували възрастни и деца. Тази потресаваща информация съобщи на пресконференция Милена Кадиева от фондация Джендър алтернативи. Вече има жалба по случая, депозирана е в прокуратурата, образувано е досъдебно производство. Проблемът е, че този насилник е военен и е човек с доста връзки, контакти, положение и име в обществото и когато се прави проверката по този казус, ще е неговата дума, срещу тази на децата, коментираха още юристи.

Родителите на жертвите се страхуват от реакцията на насилника, неговите близки и колеги и вече обмислят напускане на дома си.

Със случая се занимава Военната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зъл

    34 1 Отговор
    Айде бе Каракачанов, къде си бе охлюв, да видиш с какви утайки е пълна армията! Същите сте и в парламента, и в правителството и в цялата администрация! Жалко е, че българския народ спи, а не вземе да изхвърли боклука!!!
  • 2 The TRAPPER

    11 0 Отговор
    Що не вземете да узаконите всичките престъпления ? Те и без това си стават ?
  • 3 1234

    16 0 Отговор
    До къде я докарахте в България - когато престъпление се разкрие жертвите и близките им бягат за да спасят кожата. Браво! Явно най-добрите патриоти сте останали в тая престъпна гнилоч...