Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 09:36 1 377 8

1 г. затвор за 12 луканки

  • затвор-
  • луканки-
  • кашкавал

Мъжът откраднал и два пакета кашкавал

В бързо производство и след споразумение Варненският районен съд осъди 41-годишен мъж на 1 година затвор за кражба на храни от търговски обект.

Престъплението е извършено в неделния ден - на 26 ноември. 41-годишният Димчо Иванов влязъл в голям супермаркет във Варна, като от щандовете отнел и скрил под дрехите си общо 12 броя луканки и два пакета кашкавал. Действията на подсъдимия били възприети чрез охранителните камери, като при извършената му проверка след касовата зона била установена кражбата.

Деянието е извършено от подсъдимия при условията на опасен рецидив.

Одобрените от съда споразумения са окончателни и влизат в сила веднага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бесният язовец на оня с коня

    21 0 Отговор
    За кокошка- няма прошка!!!
    А големите вериги магазини колко много ни лъжат!!! Човекът си е платил луканките и кашкавала предварително и многократно.
    Големият магазин!!! Да осъди човека за някакви си луканки и без това натикани с боклуци! Пу! Дано се задавят от луканки!
    Купувайте от малки магазинчета български, от бабите на село!
    Големите вериги са големи боклуци!
  • 2 ха ха ха

    25 0 Отговор
    Оставете тия 12 луканки-дайте да видим, какво стана с депутатчето от герб и ония 4 тона суджук...там каква ли присъда ще да е?....
  • 3 гост

    19 0 Отговор
    Крал храна. А като откраднат 200лв полицията идва и казва, това са под 300лв, ще го регистрираме, но няма да се занимаваме. Идиоти.
  • 4 Чурулик чурулик

    11 0 Отговор
    Да откраднеш храна е опасен рецидив ....лелеееееее
  • 5 Чурулик чурулик

    10 0 Отговор
    Някъде по европата в италия мисля че беше подобни кражби на храна не се считаха за престъпление защото става дума за храна и го правиш от немаи къде
  • 6 Бай Благой

    11 0 Отговор
    Кокошкарска му работа.
    Хората обраха 4млрд. лева от КТБ....и ни лук ял ни лук мирасал...
  • 7 Борис

    7 0 Отговор
    За кило и половина луканка струваща около 30лева 1 г.затвор за убийство 3,да живее българското безпристрастно законодателство!
  • 8 The TRAPPER

    4 0 Отговор
    Ако бяха 12 милиона щяха ли да го вкарат ? Пуснете човека , не се излагайте . Откраднал е храна. Ама и този Димчо не го ли е срам- да краде луканка ? Кренвирши няма ли ?