938 0

Мъж преби майка си с бастуна й

Мартин Христов

По искане на Поморийската районна прокуратура, съдът задържа под стража 53-годишния Живко К. за това, че пребил зверски собствената си майка на два пъти в продължение на 2 дни. Между 22 и 24 ноември – буквално преди дни, мъжът влязъл в дома на майка си на два пъти. При второто посещение обаче изглежда нервите му не издържали и той ударил безпомощната жена в устата с юмрук, а после решил да продължи безчинствата си като започнал да я налага по главата със собствения й бастун, а после и по левия крак.

Тези действия Живко извършил в нарушение на съдебна ограничителна заповед, издадена на 10 ноември т.г. , с която му се забранявало да припарва до дома на възрастната жена. Той обаче явно изобщо не се уплашил от решението на магистратите и безгрижно го нарушил, пребивайки жената, която го е отгледала.

Според прокуратурата е налице обосновано предположение, че Живко е извършил престъплението. Държавното обвинение бе категорично, че обвиняемият може да извърши друго престъпление или да се укрие. Заради това съдът прие тези мотиви и определи мярка за неотклонение задържане под стража.

Определението на Поморийския районен съд не е окончателно и подлежи на обжалване пред Бургаския окръжен съд.

Бургас / България


Напиши коментар:


Публикувай