892 1

Младежи задигнаха техника от училище във Вършец

Криминално проявените крадяли редовно от СОУ "Иван Вазов"

Константин Карагьозов

Полицията в Монтанско залови двама младежи, откраднали мултимедийна техника от СОУ „Иван Вазов” във Вършец.

По данни на областната дирекция на МВР в Монтана, е установено, че извършители на престъплението са криминално проявените И.И. (28 г.) и 16-годишен, и двамата от Вършец. Те са направили пълни самопризнания. От беседите с тях и снетите обяснения е установено, че техниката е продадена на местен жител за 60 лева. Тя е установена и предадена в районното управление във Вършец.

Наскоро двамата извършили и друга кражба от училището. Влезли незатворен прозорец в закусвалнята, намираща се в столовата, откъдето прибрали 800 лв. Двамата са направили самопризнания по случая.

В хода на разследването е установено, че в края на ноември двамата апаши взломили и долен панел на входна врата и проникнали в тотопункт на ул. "Република" в курортния град, откъдето отнели неустановено брой тото фишове и 3 лотарийни билета с изплатени суми, които останали в непълнолетния.

Работа по случая продължава РУ-Вършец.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Патриот
    Отговор
    1 18:05  01.12.17
    Крали, признавали, крали, признавали... и неосъдени и свободни. Струва ми се, че тия са тъмнозелени в една истинска европейска, демократична, свободна и правова държава, както би писал/а юрист/ката.

Напиши коментар:


Публикувай