30 Ноември, 2017 18:33 4 666 2

Разбиха иманярска група във Враца

  • иманяри-
  • ценности-
  • престъпна група

Иззети са над 150 ценности

Разбиха иманярска група във Враца - 1
Снимка: МВР

Полицията е иззела над 150 ценности от иманярски леговища във Враца, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Вчера ченгетата са провели операция за противодействие на престъпления, свързани с „Културно исторически ценности“ на територията на държавите членки на ЕС.

При проверка на три адреса в града, единият от които в квартал Кулата, са намерени и иззети общо 150 броя предмети и фрагменти, представляващи културно-исторически ценности: монети, сечива, предмети с различна форма, стрели, апликации. В едно от жилищата са открити и иззети: пистолет, револвер и пушка с монтирана оптика. В районното управление във Враца е задържан 51-годишният врачанин Я.Я. За операцията е уведомена Окръжна прокуратура-Враца.

В хода на акцията са извършени проверки и на още три адреса – два във Враца и един в село Три кладенци, като в тях не са открити предмети с културно-историческа ценност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.