5 Декември, 2017 10:59 11 087 10

Петима пребиха жестоко мъж заради момиче

  • пребит-
  • величко стефанов

17-годишен младеж е единственият осъден по дело за нанасяне на средна телесна повреда

Петима мъже пребили жестоко Величко Стефанов заради разправия за момиче.

Побоят станал пред дома на пострадалия във врачанското село Царевец.

След нападението трима от извършителите са прибрани за разпит в полицията, а пострадалият Величко спешно е опериран заради счупения крак. Преди дни му е направена втора интервенция.

При последвалото дело 17-годишен младеж признава вината си и е единственият, за когото има присъда. И тъй като е без предишни провинения и е непълнолетен, се сдоби с редуцирано наказание – обществено порицание, съобщи БТВ.

Потърпевшите са уведомили главния прокурор за случая. Категорични са, че най-младият от нападателите е поел вината, за да спаси останалите, единият от които криминално проявен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 benji

    67 0 Отговор
    Нормално!!! България
  • 2 Гост

    59 3 Отговор
    Селска идилия. Обикновено по селата има две три селски кифли и мъжете не могат да ги разделят. За това се и трепат като животни.
  • 3 Педерастия българска

    57 1 Отговор
    Идеално! Пребиваш човек и му причиняваш тежка телесна повреда, а наказанието - да му публикуват шибаното име във вестника. Аз ако съм на потърпевшия, като се оправя го намирам и го разпарям като агне.
  • 4 Педерастия българска

    36 9 Отговор
    Е.ати държавата.
    Слушайте умни и интелигентни братя. Да се евакуираме, докато още можем!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 гост

    48 1 Отговор
    Всички участници трябва солидарно да поемат наказанието по равно за всеки, когато е с жестокост, то не трябва да се прави разлика в годините. Един 14г. може да е много по-силен от 24г., защо да се третира като дете, като е 100кг, пуши, пие и прави секс?
  • 6 Българин

    35 0 Отговор
    До кога разни дебили ще раздават правосъдие.Ако онзи е застрелял някой от тези да са го осъдили набързо.Правосъдната система ни куца и затова сме утайката на Европа.
  • 7 Иво

    26 3 Отговор
    На тези части на Бълхария не случайно им викат - "северозападнала България" Там е трагедия.

    Коментиран от #10

  • 8 Гого

    24 3 Отговор
    Нормално за мутренската държава наречена Герб!
  • 9 Голям прос

    3 0 Отговор
    Съдебната система е отврат! След това полицията, лекарите и всякакви бюрократи от които зависи нещо. Държавата я няма под това управление, под управлението на БСП също. Човека е прав - да се махаме докато можем.
  • 10 Бай хуй от северозападо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Айде бе