5 170 9

Мутри хвърлят ръка върху погребалния бизнес в Бургас!?

Катафалка е изгоряла тази нощ в жк "Славейков", подозират умишлен палеж

Снимка: Флагман
Снимка: Флагман
Константин Карагьозов

Войната в погребалния бизнес в Бургас сякаш е пламнала в буквалния смисъл - катафалка, паркирана пред блок 2 в бургаския жк ”Славейков”, изгоря като факла при мистериозни обстоятелства рано тази сутрин, научи бургаското издание "Флагман".

Сигнал за пожара е получен в 4:18 ч., няколко минути по-късно на място е пристигнал екип от огнеборци, но огънят е погълнал автомобила набързо. Частично е засегната и друга кола.

Катафалката е собственост на малка фирма, оперираща в Бургас. Собственичката Румяна Черкезова е дала показания в съда.

"Знам кой ме поръча, посочих името му на разследващите, но на този етап ще се въздържа да правя публични коментари”, споделя тя.

По думите ѝ погребалният бизнес станал много свиреп, защото влезли "мутри”, които се опитват да контролират всичко.

„Те си мислят, че това е печеливш сектор, възприемат го само като фабрика за правене на пари и прилагат мутренски прийоми, за да смачкат конкуренцията. През лятото запалиха колата на колежката Стефка Димитрова, след това и погребалната ѝ агенция. Сега дойде и моят ред”, допълни Черкезова.

Бургазлийката сподели, че се страхува за живота, семейството си и всички, с които работи. Смята, че атаката срещу нея ще продължи.

"Знам, че палежът е умишлен. Колата беше изрядна, в отлично състояние. Наскоро мина ремонт. Няма как да се самозапали и да изгори толкова бързо. Запалиха ме, защото не се отчитам на мутрите. На нито една мутренска организация. За съжаление няма кой да ни защити и се страхувам”, споделя още потърпевшата.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 13:48  08.12.17
  Абе справедливо е да дадете на мутрите половината баница - нали по-вечето от тях не доживяват до пенсия. Поне техни да си ги заравят.
 • Пако
  Отговор
  2 13:58  08.12.17
  Добре дошли отново в 90-те ...
 • Хубенов
  Отговор
  3 14:00  08.12.17
  В Стара Загора, взимат по 100лв на етаж за сваляне на починал човек, бизнеса си е доста печеливш...
 • ДДД
  Отговор
  4 21:36  08.12.17
  сигурно в по големите градове вече е минал и сега и по малки мутри си търсят ниша

 • ДЕГ
  Отговор
  5 22:10  08.12.17
  #3 И сега какво? Аз като живея в мазата как ще ме тарифират??
 • Красимир Велчев
  Отговор
  6 09:18  09.12.17
  Напълно разбирам отчаянието на притежателката на погребална агенция.Най-вероятно полицията знае,кои са извършителите ,но няма да си мръдне пръста да ги задържи.Покварата в нашето общество е достигнала,такава степен,че вече ,не е чудно,че полиция и престъпници са в тясна колаборация.Това явление,дори вече,не е най-отвратителното.В едно ,такова сътрудничество липсва морал,но поне има логика.Свидетел и участник съм и в по-големи идиотщини.Преди 3год.и половина бях уволнен от работа напълно противозаконно.Бившата ми работодатекла,директорката на клиника за наркомании в Суходол още е на работа и си прави,каквото си иска.Дъртата мръсница след 2месеца навършва 68год.Не се очудвам,че няма справедливост.Повече ме очудва друго-кой го крепи това некадърно животно.Ако ставаше ,що годе за секс ,щеше да има някакво обяснение.Тя обаче не става абсолютно за нищо.Очевидно в администрацията в България се крепят един друг вече единствено на принципа ,,гарван гарвану око не вади''.Това в крайна сметка е една защитна реакция на некадърната паплач във всички звена на администрацията.
 • Кобрата
  Отговор
  7 15:43  09.12.17
  Мафията съсипа държавата, жалко, защото дребният бизнес загива, а хората оцеляват все по-трудно, точно заради тези мутри...
 • Uflaf
  Отговор
  8 18:30  09.12.17
  Казаха политиците ,че сме по-добре от преди с парите . Как и от къде само те си знаят.И кой ? Та щом има ,защо да няма ренесанс на рекетьорскомутренски времена? Няма само онея с белите якички да блажат . И те от там са тръгнали .Малко бяха направо с куфарчета и документа за собственик на предприятие или хотел. Другите все от улицата са тръгнали. А младите не траят и те искат да са като боса. Искат да грискат и все така. Переодично.
 • The TRAPPER
  Отговор
  9 16:31  10.12.17
  Аз си живея в гаража , и си спя в багажника. И съм си в пълна готовност, - като гушна букета направо палят колата и в гробищата.

Напиши коментар:


Публикувай