10 Декември, 2017 11:07 3 896 10

Младежи зверски пребиха човек в центъра на Враца

  • полиция-
  • младеж-
  • побой-
  • враца

Глутница младежи зверски преби човек в центъра на Враца, научи информационна агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал около 6.30 ч. на паркинга пред сградата на Митрополията.

Група от около 10-15 младежи при разминаване с друг човек безпричинно го нападнала като глутница. Мъжът получил множество удари в главата, след които паднал на земята. Преди това обаче успял да извика за помощ и бил чут от охранителя на Коледния базара на пл. “Христо Ботев“, който незабавно подал сигнал към тел.112.

По това време в района имало две патрулки, които светкавично успели да обградят побойниците и да спасят нападнатия човек. Пристигналата линейка закарала в болница около 35-годишния мъж, който бил целият в кръв.

В спешното пострадалият бил стабилизиран и след това закаран в районното да дава показания. Пред сградата на управлението били приведени и глутницата побойници, които и в момента обясняват пред разследващите причините за агресивното си поведение.

На мястото на боя все още има следи от кръв, които показват колко жестоко е било мелето.

На този етап няма излязла официална информация за тежкия инцидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост с име

    32 0 Отговор
    Не само да обясняват ами да им се приберат по 10 хилки на парче обезщетение и после ако им стиска пак да нападат.
  • 2 Зъл

    36 0 Отговор
    Ако са по един ще се оакат, ама нали са много, големи мъже го раздават. Родителите са за трепане.
  • 3 Киру

    37 1 Отговор
    Ако това беше станало през сожиализма тия к...ленца да са ги размазали от бой в милицията
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Public Owner

    19 0 Отговор
    Сега отново ли след 24 часа или макс до 72 ще пуснат циганите и те ще се приберат в леговището си или ще им сложат по една мярка поне за 1 месец!? Журналята слуги уведомявайте ни навреме. От 100 новини 1 се следи.. слаба работа
  • 7 гост

    5 0 Отговор
    Торлаци нещастни.
  • 8 гост

    2 0 Отговор
    Торлаци нещастни.
  • 9 впечатлен

    6 2 Отговор
    Да бе, всички криминално проявени в България са цигани, ние, българите сме свети води ненапити! Де да беше така?! Ама далеч не е! Напоследък всички побойници, убийци и подобни се оправдават с дрога. Дрогата е забранена, но само на теория. Практиката е съвсем друга! Пропаднали типове, надрусани, долни, отвратителни, вършат престъпления от всякакъв характер. Разбиват сейфове, крадат банкомати, пребиват без причина, убиват като възпитаника на класическата гимназия. Делата се влачат с години, стремежът е, ако може да се размине, особено, ако имат як гръб. Държавата ни е свърталище на рецидивисти и долни типове, жени без капчица морал наричаме звезди, накратко криворазбрана демокрация, от която се възползват боклуците, наречени популярни личности! Пример - "Вип Брадър", където хулиганството, проявено психически и физически, процъфтява! Интересно кой от боклуците, останали там, ще бъде любима криминално проявена звезда? То май това е нашата гордост!
  • 10 незнайко

    2 1 Отговор
    Докъде стигнахме с определенията ! ГЛУТНИЦА ХОРА , това да не са кучета или вълци ??? Това си е БАНДА, вероятно напушени до безобразие безработни отрепки ! Пострадалия е стабилизиран и отведен да дава показания !!! За бандюгите не се споменава нищо .