3 465 10

Младежи зверски пребиха човек в центъра на Враца

Стефанаки Йоанис

Глутница младежи зверски преби човек в центъра на Враца, научи информационна агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал около 6.30 ч. на паркинга пред сградата на Митрополията.

Група от около 10-15 младежи при разминаване с друг човек безпричинно го нападнала като глутница. Мъжът получил множество удари в главата, след които паднал на земята. Преди това обаче успял да извика за помощ и бил чут от охранителя на Коледния базара на пл. “Христо Ботев“, който незабавно подал сигнал към тел.112.

По това време в района имало две патрулки, които светкавично успели да обградят побойниците и да спасят нападнатия човек. Пристигналата линейка закарала в болница около 35-годишния мъж, който бил целият в кръв.

В спешното пострадалият бил стабилизиран и след това закаран в районното да дава показания. Пред сградата на управлението били приведени и глутницата побойници, които и в момента обясняват пред разследващите причините за агресивното си поведение.

На мястото на боя все още има следи от кръв, които показват колко жестоко е било мелето.

На този етап няма излязла официална информация за тежкия инцидент.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост с име
  Отговор
  1 12:50  10.12.17
  Не само да обясняват ами да им се приберат по 10 хилки на парче обезщетение и после ако им стиска пак да нападат.
 • Зъл
  Отговор
  2 13:33  10.12.17
  Ако са по един ще се оакат, ама нали са много, големи мъже го раздават. Родителите са за трепане.
 • Киру
  Отговор
  3 14:40  10.12.17
  Ако това беше станало през сожиализма тия к...ленца да са ги размазали от бой в милицията
 • 4 18:01  10.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 18:34  10.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Public Owner
  Отговор
  6 19:03  10.12.17
  Сега отново ли след 24 часа или макс до 72 ще пуснат циганите и те ще се приберат в леговището си или ще им сложат по една мярка поне за 1 месец!? Журналята слуги уведомявайте ни навреме. От 100 новини 1 се следи.. слаба работа
 • гост
  Отговор
  7 07:53  11.12.17
  Торлаци нещастни.
 • гост
  Отговор
  8 07:53  11.12.17
  Торлаци нещастни.
 • впечатлен
  Отговор
  9 10:39  11.12.17
  Да бе, всички криминално проявени в България са цигани, ние, българите сме свети води ненапити! Де да беше така?! Ама далеч не е! Напоследък всички побойници, убийци и подобни се оправдават с дрога. Дрогата е забранена, но само на теория. Практиката е съвсем друга! Пропаднали типове, надрусани, долни, отвратителни, вършат престъпления от всякакъв характер. Разбиват сейфове, крадат банкомати, пребиват без причина, убиват като възпитаника на класическата гимназия. Делата се влачат с години, стремежът е, ако може да се размине, особено, ако имат як гръб. Държавата ни е свърталище на рецидивисти и долни типове, жени без капчица морал наричаме звезди, накратко криворазбрана демокрация, от която се възползват боклуците, наречени популярни личности! Пример - "Вип Брадър", където хулиганството, проявено психически и физически, процъфтява! Интересно кой от боклуците, останали там, ще бъде любима криминално проявена звезда? То май това е нашата гордост!
 • незнайко
  Отговор
  10 09:24  12.12.17
  Докъде стигнахме с определенията ! ГЛУТНИЦА ХОРА , това да не са кучета или вълци ??? Това си е БАНДА, вероятно напушени до безобразие безработни отрепки ! Пострадалия е стабилизиран и отведен да дава показания !!! За бандюгите не се споменава нищо .

Напиши коментар:


Публикувай