12 Декември, 2017 16:33 24 422 22

Мраморския успял да избяга, издирват го

  • мраморския-
  • грабеж-
  • люлин-
  • издирване

42-годишният криминален тип е сред извършителите на грабежа в "Люлин"

Мраморския успял да избяга, издирват го - 1
Снимка: МВР

Полицията издирва 42-годишния К.П - Мраморския, за извършен грабеж на територията на столичния жк "Люлин". Той е оказал яростна съпротива при задържането, ранил е единия от полицаите и е успял да избяга. До момента се укрива, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Униформените успяха да заловят двама негови съучастници - Стоян Дългия и Ники Понти. По-рано излезе информация, че Мраморския е сред задържаните, но издирването му продължава.

Хората, които имат допълнителна информация за издирвания, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Краси Мраморския е известен бивш автокрадец с дълго досие. Твърди, че е дясната ръка на Тони Хамстера и на практика бил недосегаем, тъй като зад гърба му имало силни хора. Той е човекът, който осигурява крадените коли на бандата. Има най-новите машини за кражба на автомобили, а след задигане ги продава на части. За него говорят, че е брутален и толкова си е повярвал, че дори е обирал и съседите си. Обича лъскавия живот и постоянно е с различни жени, пред които парадира с предполагаемите си връзки на високо ниво. Дългия също е преквалифицирал се автокрадец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    56 7 Отговор
    Абе ще ме граби тоя ама по-тъмно с чука без мн.свидетели черепа му става мой ама мишлетата у Люлин си трйкат а тия от 9то си чакат кинтите от тоя вс.седмица.Като няма закони за някого човек се налага в името на правдата да ги приложи сам време е вс.да го разберат що тоя данеби да е по-хубав или по-умен? Бой с чука по-главата докато изпадне в безсъзнание после в колата през две преки прибираш се и се правиш пред женати че нищо не е станало.

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Будалата

    57 2 Отговор
    Айде и тоз убосник при другите. За пернишките айдуци дето взривяват банкоматите. Още тях издирват а сега и този пакостник. Ама те така ги дирят че да не ги намерят. Родната Полиция ни пази.
  • 3 Брат ми

    46 5 Отговор
    А на тия така наречени ”Полицаи” за чий х.й са им тия пищаци??? Само за заплати мрънкат,но щом трябва да бъдат истински Полицаи и изведнъж става чудо и лошите се измъкват.Всички плюят по Американците,но там ченгетата са железни.Първо стрелят и после питат.
  • 4 Кавал

    47 1 Отговор
    Брат ми ,как няма да се измъкват като те не ги взимат по качества ,а по връзки и семейна линия.Толкова момчета са принудени да бягат навън или да стават охранители,а мишлетата с връзки са наместени на държавна работка.В Ямбол например е относително спокойно ,ако в София е първа категория по натовареност тук е трета.Ела да видиш,кво става...шматка до шматка в униформа и полвината полиция рода.

    Коментиран от #10

  • 5 Боримир

    31 0 Отговор
    Голями професионалисти тия полицай няма що.

    Коментиран от #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ???

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    За такива Котараци като теб, които си измисляте фимчета, да ти обясня, че докато стигнеш до него, ще ти е пръснал главата с пистолета и ще изпуснеш и чука и жена ти!!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Истината

    26 1 Отговор
    Тоя стоян дългия краде от 10 години...припомнете си факирите при цветанов...и къде е съда и закона вашта м.. продажна
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Брат ми

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кавал":

    Ммдаа,кофти работа.Имах един съсед ,беше ченге около 3 месеца.Хванаха го чисто гол на улицата с пищова ,да стреля по котките в някакъв контейнер за боклук.А и на всичко отгоре с връзки го набутаха в полицията,щото тежи 50 кила.
  • 11 гнида

    18 0 Отговор
    И като има връзки на високо ниво трябва да краде ли ? Прокуратурата не мож го обвини , полицията не мож го залови ? И най-накрая - бил покровителстван ? Обикновен авто бандит щом е покровителстван - прокуратура , съд , полиция , и всички други държавни правови структури подайте оставка , щото не ставате за нищо !Варете на къра да копаете , че да има файда от вас !
  • 12 Боко

    20 1 Отговор
    В една голяма изоставена сграда до София разглобяват крадени автомобили. А отвън ги пази патрулна кола. Така че, и този няма да понесе последствия.
  • 13 Хyz

    8 0 Отговор
    Живеем в красива държава, но с водевилно действащи органи - изпълнителна, съдебна и законодателна власт. За това сме втора категория държава в ЕС.
  • 14 Един

    13 0 Отговор
    Тези от Люлин крадат от 20 години единия добре че по лежа в Гърция известно време, но трябваше повече а в девето много добре ги познават и какво от това? Други ден ще са на вън. Такава ни е държавата
  • 15 Хо хо

    5 2 Отговор
    Гемия лихвар от Мрамор до там ли стигна да правят обир за 10 000. Ха ха!
  • 16 Аз съм

    4 2 Отговор
    В тази статия има ли някой с българско име?
  • 17 Гост 13

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Боримир":

    Защо не отидеш да станеш полицай и като си толкова смел да покажеш как се задържа 130килограмово говедо, ами седиш като "пор" вкъщи на топло и правиш единственото, на което си способен: дремеш на face..... и плюеш ?????
    P.s. Благодаря предварително за изчерпателния и точен отговор
  • 18 Луд

    7 2 Отговор
    Да ти обясня ли аз как се задържа и 200килограмово животно тези пистолети ги държат само за красота я да застрелят някой друго говедо и ще видиш как ши имат страх останалите ама такава е хубавата ни държавица
  • 19 Страшилището

    1 2 Отговор
    Стига сте дрънкалки глупости а говорите нещо смислено
  • 20 Илян бабичката ( автокрадец)

    2 0 Отговор
    Моя бивш работодател

    Коментиран от #21

  • 21 Кавал

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Илян бабичката ( автокрадец)":

    Иляне в провинцията крадат ли се коли които са по 9-10бона?
  • 22 много сте зле

    0 1 Отговор
    ама издухали ли сте бре хахаххахахахахххахахахаха смех яко