Last news in Fakti

12 Декември, 2017 20:49 3 873 4

Разкриха кой стои зад обира на банков трезор в Русе

  • банков трезор-
  • обир-
  • русе

Общата стойност на откраднатото е 188 385, 52 лева

Разкриха кой стои зад обира на банков трезор в Русе - 1

Русенската полиция е разкрила случая с обрания в края на март миналата година трезор на клон на банка в Русе. Задържан е 48-годишен мъж. Това съобщиха днес от прокуратурата.

Обирът бе извършен в нощта на 26 срещу 27 март миналата година. До трезора на банковия клон, намиращ се в центъра на града, е достигнато, след като е разбита стена при подземните гаражи, намиращи се под финансовата институция. През направен отвор от съседно външно помещение, със специално подготвени приспособления, през дупката са придърпани част от парите, които са се намирали на рафт.

Взети са средства в различни валути - 150 000 лева, 7000 британски паунда и 12 000 щатски долара. Общата стойност е 188 385, 52 лева. 48-годишният И.П. е имал и съучастник, който е неустановен.

Арестуваният мъж е привлечен като обвиняем, а днес Районният съд му е наложил постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    2 3 Отговор
    Жалко
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кобрата

    2 0 Отговор
    Браво на полицията, много бързо работят, няма що...
    Той вече отдавна е изхарчил парите и е забравил даже.
    Сега ще го хванат и пак ще го пуснат, най-много 2-3 години и пак е навън
  • 4 Ние си вършим работата много добре

    2 0 Отговор
    Еее поне ще има завивки по малко
    След време ще обереш повече после ни ще те задържим пак от 3/5дни ще те пуснем поради липса на доказателства ще те пуснем