18 Декември, 2017 09:02 13 079 13

Жена убила малката Далма от Момчилград

  • момчилград-
  • жена-
  • момиче-
  • далма-
  • убийство

Има задържан за убийството на детето в Момчилград

Близка роднина на убитото 7-годишно момиченце в Момчилград е била прегледана в Спешното отделение на болницата в Кърджали около 22 ч. снощи, пише сайтът rodopi24.

Освидетелстването от лекар се прави на лице,

което трябва да бъде задържано. Така се прилага Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража, разкриха отлично осведомени източници пред изданието.

Според криминалисти детенцето, което беше открито убито в дома си, е удушено чрез притискане на устата и носа, а след това устните ѝ били залепени с тиксо.

По телцето на момиченцето не са открити други следи от насилие, това пише в. „Телеграф“.

Основната версия на МВР е, че детето е било убито от жена, част от семейството. Сигнал за трупа е подала майката на момиченцето Садет Муса, след като се прибрала от работа. „Вътре нищо не беше докоснато, не е ровено, не беше разхвърляно, все едно някой просто се е прибрал вкъщи“, коментирали униформени пред „Телеграф“.

Медици са категорични, че детето е било удушено, като някой е притискал устата и ръцете му с ръце. „До момента в практиката ни

няма случай на извършител - мъж, който да души по този начин“,

обясняват те. „Затова основната версия е, че тя е удушена от жена“, коментираха психолози от МВР.

Най-дълго вчера са продължили разпитите на майката Садет Муса, като в тях е участвал и психолог на вътрешното ведомство.

Очаква се днес Окръжна прокуратура и Областна дирекция на полицията да дадат пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Версия

    28 6 Отговор
    Два варианта.

    Или някой познаващ къщата е търсел нещо конкретно в дома и не е искал свидетели.

    Или детето е пречело на някого и е било цел, може и на Майката.

    Други варианти няма. Отмъщение на някой от родителите посредством Детето? Слабо вероятно. Не изключвам.

    Язък за детският живот, язък за бедното Детенце.

    Коментиран от #12

  • 2 Вальо Бавареца

    18 15 Отговор
    А и как това Детенце е стояло само?!?! Само на 7 години?!?! А майката къде е през това време?!?! Уж на работа?!?! Е та..... Съмнително е отвсякъде.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Али Раза

    71 3 Отговор

    До коментар #2 от "Вальо Бавареца":

    Стояло е, ако не беше само щяха да са гладни, не четеш ли? Майката е карала нощни сигурно за 500лв, баща му на гурбет щото работа там няма , бабата гледа болен, е до тук я докарахме, а пари пак няма. Не са си оставили рожбата сама да спи за вечерта от хубав живот да идат да ядат и да пият някъде. Гадна работа.
  • 4 Дедо Грую

    55 9 Отговор
    На времето, когато бях малък, нормално беше на такава възраст децата да стоят сами в къщи и си учеха уроците. Родителите бяха и двамата на работа. Това беше съвсем нормално и инциденти от такъв тип не ставаха.

    Коментиран от #9

  • 5 Morgoth

    32 2 Отговор

    До коментар #2 от "Вальо Бавареца":

    Когато работиш и нямаш баби на разположение горе-долу по на тези години почваш при нужда да си оставяш децата сами. Особено момиченцата, които на тази възраст са по-отговорни.
  • 6 Спас

    14 0 Отговор
    Моя е на 7 и не мога да си представя, как ще стои сам в къщи през нощта. Явно е някакъв глезльо!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Mimi

    13 0 Отговор
    Независимо кой и за какво е влязъл–ако е искал,е щял да остави детето живо.Слага ръкавици,маскира се,действа тихо и т.н. Нечий извратен мозък е убил умишлено!
  • 9 Параграф 22

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо Грую":

    Дедо Грую, а ти къде си чел, че такива неща не са ставали навремето? Или пък са писали по вестниците за такива неща? Това че за нещо не се пише и говори не значи че не е ставало. Напротив средният брой убийства тогава по статистика на 10 000 души е почти 2 пъти по-голям, както и на убитите деца.
    Има си статистика за това и то от "онова" време

    Коментиран от #11

  • 10 filo

    3 5 Отговор
    Тази жена да не е майката
  • 11 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Параграф 22":

    Говориш глупости и се излагаш.
  • 12 Azazel

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Версия":

    Според мен грешиш, като се опитваш да търсиш някакъв смислен мотив за случилото се и изключваш вариант да става дума за психично болна жена, която има всичко друго, но не и разумно обяснение за действията си... Това, че е удушила детето, а след това (!!), е залепила устните му с тиксо, определено не говори за обмислени последователни действия...
  • 13 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор
    АНАЛОГИЧЕН СЪС СЛУЧАЯ В ПОМОРИЕ ,БЕШЕ УБИТО МОМИЧЕНЦЕ НА 8 ГОДИНКИ ,НО ЗАЛОВИХА УБИЙЦАТА,БЛИЗКА НА СЕМЕЙСТВОТО НА УБИТОТО ДЕТЕ..