Last news in Fakti

18 Декември, 2017 13:46 3 052 8

Простреляният данъчен е бивш полицай

  • прострелян-
  • джип-
  • ивайло стаменов

Простреляният в центъра на София Ивайло Стаменов е шеф на отдел "Фискален контрол" в НАП и е бивш полицейски служител. Това съобщи пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров.

По думите му, 43-годишният Стаменов е прострелян два пъти, като куршумите са минали през предното стъкло на джипа му БМВ Х3.

„Прострелян е при шофиране на личния си автомобил към работното си място. Управлявал е автомобила с бавна скорост по по-тясна улица. Такова място е избрано. Два са изстрелите, които са проникнали през предното стъкло. Две са нараняванията. Работи се изключително интензивно с огледи, с изземване на веществени доказателства“, заяви Цацаров.

Сигналът за стрелбата, която стана на улица "Дунав" в близост до кръстовището с ул. "Московска", бе подаден около 8.40 ч. тази сутрин. Данъчният шеф е бил причакан и прострелян от упор на метри от входа на детска градина, съобщи директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов.

Стаменов е транспортиран във Военномедицинска академия, където е вкаран в операционната.

"В момента състоянието му е тежко. Той е откаран във Военномедицинската академия с една по-сериозна рана в лявата част между рамото и гърдите", обясни комисар Иванов, цитиран от БНР.

От лечебното заведение пък съобщиха, че Стаменов е с опасност за живота.

Пациентът е в тежко критично състояние и с реална опасност за живота. Има поражения в десния бял дроб и големите кръвоносни съдове в областта. Той все още е в хеморагичен шок, въпреки прелетите 16 сака кръв и още толкова плазма, казаха от ВМА.

Полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви.

Очевидци разказаха, че са чули три изстрела. Районът е отцепен от полицията. Огледът на място продължава. Иззети са всички записи от камерите, разположени край мястото на стрелбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фйглймгймгймгймгймгймсъ

    5 1 Отговор
    ГЪРБАВИТЕ........ СА БЕЗСМЪРТНИ. .....
  • 2 Шилявия

    9 1 Отговор
    Писна му на народа . Браво .

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баце

    4 0 Отговор
    Навсякъде полицаи и хаос на КОЙ му харесва това
  • 5 емо73канар

    5 0 Отговор
    Прекалено много си е поискал. Оловото е струвало много по малко.
  • 6 ШПЕК НАРОДЕН

    5 0 Отговор
    НАРОДА ВЗИМА ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ.....
  • 7 Jimmy

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шилявия":

    Кой народ? Мутрите ли? Случайно някой от вас да си мисли, че са го стреляли, защото е взел пари, точно обратното.
  • 8 Грешка

    2 0 Отговор
    ДЖИПЪТ Е Х5 НЕ Х3