18 Декември, 2017 19:31 14 619 5

Сводник влиза в затвора заради Ценко Чоков

  • цветомир павлов-ебльото-
  • ценко чоков-
  • затвор

30-годишният сводник въртял канал за проститутки в Австрия

Близките отношения на врачанина Цветомир Павлов-Ебльото със скандалния бивш кмет на Галиче Ценко Чоков го вкарват в зандана за сводничество и трафик на жени, научи "България днес".

Цветомир Павлов попадна в полезрението на полицията по време на протестите в защита на Чоков. Пламенните слова на Павлов събуждат подозренията на униформените. Първоначално ченгетата проверяват Ебльото като част от бандата за рекет, отвличания и изнудвания на Чоков, но не намират достатъчно доказателства, че е участвал в престъпленията. Затова пък засекли други кримиконтакти, които Цветомир Павлов поддържал в ъндърграунд средите на Северозапада.

Ебльото бе арестуван, след като 6 проститутки и един полицай свиделстваха пред съдия срещу него. Те твърдят, че 30-годишният сводник въртял канал за проститутки в Австрия.

Освен показанията разследващите се натъкват и на разговори между приближени до Чоков със самия Павлов. Не е ясно дали те са установени чрез СРС-та, използвани, за да бъде закован бившият кмет на Галиче.

"По време на протеста Ебльото се появи за кратко с един плакат, на който пишеше "Освободете кмета!", а след това изчезна", разкриват още жителите на Галиче.

В началото на декември апелативните спецсъдии оставиха приятеля на Чоков зад решетките. Ебльото бе закопчан в края на ноември при акция на антимафиоти във Враца, Вършец и село Паволче. Според данните на прокуратурата Цветомир Павлов и още двама дърпали конците на престъпна група за набиране и трафик на жени с цел сексуална експлоатация в Австрия. От началото на 2016 г. навивали момичета за платен секс срещу 200 лева на сеанс. Съучастниците на Павлов са освободени срещу парични гаранции заради семейни причини.

"Някои от свидетелките са съобщили за нанесени побои и са посочили, че Павлов е проявявал агресия, заплашвал ги е и оказвал принуда заради стремеж да ги постави под непрекъснат контрол", стана ясно в съдебната зала.

Разговори между Павлов и останалите замесени са записвани със СРС, които са приложени по делото. Срещу тях има и протоколи за разпознаване, а при тараша са открити и иззети тефтери със записки, парични преводи, самолетни билети, мобилни телефони, сим карти, компютри и други улики.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мигел

    20 4 Отговор
    Правилно ги запукаха,сега трябва да тръгнат по селата и на всякъде където видят палат с джипове от пред-са за затвора!Това са сводници или земеделски измамници или телефонни измамници който колят и бесят по селата и хората ги е страх да се оплачат ,а и на кого след като местната полиция е на хранилка при месните феодали!Трябва спец звено на прокуратурата за борба с самозабравилите се месни феодали-селяндури,да я нарекат звено за борба с месните главорези или отряд "Чоков" и да ги мятат на ред!Не може някакъв полуграмотен идиот който е платил 1000 лева данъци за целия си живот да има имущество за милиони,конфискация в полза на държавата и мутрите в затвора-това трябва да се направи с тези индивиди !!!! (съжалявам не мога да нарека тъпанари като Чоков хора!)
  • 4 Колю

    15 2 Отговор
    Пропуснал си в определението за местни феодали главните поддръжници на коя да е партия ,според това на къде духа вятъра- кметовете. Особено на малките села в малките общини . Те са всичко друго -казанджия ,нелегален ресторант правещ всяка седмица циганските сватби / хем пари ,хем влияние за следващи избори/ ,магазинери ,транспортна фирма ама без фирма, пласмент на дърва за огрев , земеделци с поне 100 декара ама от къде е земята ??? , нелегални кланници и каквото още се сетиш. Само не и кмет защото и приемни дни нямат .Една несменяема роднина секретарка и тя му вади заплатата от 1000 лв на месец докато той може и да е отпуски и болнични ,ако въобще е на село. Характерното е и веднага ще ги познаете по това ,че в имотите им работят обикновенно хората от временната заетост. 1 час на центъра на селото трима и 20 записани в списъците на социалните в градините му или на строежа на новата къща
  • 5 Джони

    6 0 Отговор
    Никакво развитие от феодалното властване в България.То си е останало до ден днешен.