1 120 9

Маскирани пребиха сирийче във варненско училище

Петокласникът е със счупен нос

Константин Карагьозов

Тече разследване на побой над дете в училищен двор във Варна, съобщи за в. „Черно море“ началникът на регионалното управление по образованието Венцеслава Генова. Извършителите все още се издирват.

Инцидентът станал на 14 декември в двора на второ основно училище „Н. Й. Вапцаров“. Пострадалият е петокласник от сирийски произход, но родителите му не са бежанци, а са жители на Варна.

След приключване на занятията миналия четвъртък по обяд, той е нападнат от маскирани в училищния двор. Те нахлули през оградата и по предположения на запознати вероятно са го познавали, тъй като са налетели на него, въпреки че в училищния двор е имало още два класа с деца, които имали часове по физическо възпитание.

След като нанесли побоя, нападателите избягали. Вследствие на инцидента детето е със счупен нос. Веднага му е оказана медицинска помощ, извършена е операция и в момента детето се чувства добре, увери Венцеслава Генова. Сигнал за инцидента е подал директорът на училището.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Милчо
  Отговор
  1 20:59  18.12.17
  Родителите му са бежанци но са дошли по-рано и вече имат българско гражданство. Какъв ще го дири сириец в България ако не е бежанец ?

  Коментиран от #5, #6, #9

 • как иначе
  Отговор
  2 21:26  18.12.17
  /// След като нанесли побоя, нападателите избягали. /// ами така става
 • ДДД
  Отговор
  3 21:38  18.12.17
  те не са маскирани а религията ги задължава да ходят така не че заради побоя
 • Голям прос
  Отговор
  4 22:40  18.12.17
  Ами сирийчето ще знае защо го бият. Може и да ги знае

 • МЕН
  Отговор
  5 07:13  19.12.17

  До коментар #1 от "Милчо":

  МИЛЧО, същото каквото дирят българите в Лондон например - по добър живот. Да набием дете е типична мъжка постъпка на напушени националисти....
 • Ааахааа
  Отговор
  6 07:16  19.12.17

  До коментар #1 от "Милчо":

  Възможно е да имаш затворници в родата си, или си краден от някой цигайнон. Иначе не мога да си обесня злобата ти.
 • Нафарфорий
  Отговор
  7 15:36  19.12.17
  По-скоро e PR на БХК. Що не кажат за онова момиче, наръгано от клети бежанци в софия, или как всеки ден тез клети бежанци напад българи??????????????????
 • Работещ в чужбина
  Отговор
  8 17:14  19.12.17
  Щом държавата държи бащата и майката, значи са полезни, нямам нищо против чужденец, който работи, плаща си данъците, и не го издържаме, мен ме е срам за детето, ние сме гостоприемен народ, не сме варвари, оставете детето на мира, не карайте хора които са станали специалисти у нас, решили са да живеят сред нас да мразят скъпата ни родина! Те нямат нищо общо с животните от Хасковската зоологическа градина които търсят път към Германия, Срам за Нас!
 • Azazel
  Отговор
  9 22:09  19.12.17

  До коментар #1 от "Милчо":

  Kaкъвто го дирят над 1 млн. българи зад граница?...

Напиши коментар:


Публикувай