Last news in Fakti

18 Декември, 2017 20:48 1 499 9

Маскирани пребиха сирийче във варненско училище

  • варна-
  • сирийче-
  • побой-
  • училище

Петокласникът е със счупен нос

Маскирани пребиха сирийче във варненско училище - 1

Тече разследване на побой над дете в училищен двор във Варна, съобщи за в. „Черно море“ началникът на регионалното управление по образованието Венцеслава Генова. Извършителите все още се издирват.

Инцидентът станал на 14 декември в двора на второ основно училище „Н. Й. Вапцаров“. Пострадалият е петокласник от сирийски произход, но родителите му не са бежанци, а са жители на Варна.

След приключване на занятията миналия четвъртък по обяд, той е нападнат от маскирани в училищния двор. Те нахлули през оградата и по предположения на запознати вероятно са го познавали, тъй като са налетели на него, въпреки че в училищния двор е имало още два класа с деца, които имали часове по физическо възпитание.

След като нанесли побоя, нападателите избягали. Вследствие на инцидента детето е със счупен нос. Веднага му е оказана медицинска помощ, извършена е операция и в момента детето се чувства добре, увери Венцеслава Генова. Сигнал за инцидента е подал директорът на училището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милчо

    6 11 Отговор
    Родителите му са бежанци но са дошли по-рано и вече имат българско гражданство. Какъв ще го дири сириец в България ако не е бежанец ?

    Коментиран от #5, #6, #9

  • 2 как иначе

    5 3 Отговор
    /// След като нанесли побоя, нападателите избягали. ///

    ами така става
  • 3 ДДД

    7 4 Отговор
    те не са маскирани
    а религията ги задължава да ходят така
    не че заради побоя
  • 4 Голям прос

    8 5 Отговор
    Ами сирийчето ще знае защо го бият. Може и да ги знае
  • 5 МЕН

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Милчо":

    МИЛЧО, същото каквото дирят българите в Лондон например - по добър живот. Да набием дете е типична мъжка постъпка на напушени националисти....
  • 6 Ааахааа

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Милчо":

    Възможно е да имаш затворници в родата си, или си краден от някой цигайнон. Иначе не мога да си обесня злобата ти.
  • 7 Нафарфорий

    4 4 Отговор
    По-скоро e PR на БХК. Що не кажат за онова момиче, наръгано от клети бежанци в софия, или как всеки ден тез клети бежанци напад българи??????????????????
  • 8 Работещ в чужбина

    5 1 Отговор
    Щом държавата държи бащата и майката, значи са полезни, нямам нищо против чужденец, който работи, плаща си данъците, и не го издържаме, мен ме е срам за детето, ние сме гостоприемен народ, не сме варвари, оставете детето на мира, не карайте хора които са станали специалисти у нас, решили са да живеят сред нас да мразят скъпата ни родина! Те нямат нищо общо с животните от Хасковската зоологическа градина които търсят път към Германия, Срам за Нас!
  • 9 Azazel

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Милчо":

    Kaкъвто го дирят над 1 млн. българи зад граница?...