Last news in Fakti

20 Декември, 2017 12:45 5 251 2

Хванаха незаконна мобилна бензиностанция (СНИМКИ)

  • дизел-
  • контрабанда-
  • елин пелин

Иззети са 800 л. дизел

Незаконна мобилна бензиностанция е разкрита от служители на ОДМВР- София при акция срещу контрабандата на горива.

Това съобщават от полицията.

Полицейската операция е проведена на 19 декември от служители на криминална и икономическа полиция в ОДМВР – София. В хода на предприетите действия, в село Гара Елин Пелин бил установен товарен автомобил VW Transporter, оборудван като подвижна бензиностанция.

В товарния отсек на микробуса полицейските служители установили пластмасов модул, съдържащ около 800 литра дизелово гориво, с монтирана помпа с брояч и пистолет за зареждане. След като водачът не представил документи за произход и за заплатен дължим акциз на горивото, незабавно са уведомени митническите власти.

Започнато е административно - наказателно производство по случая. Автомобилът с наличното оборудване и горивото са иззети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    5 0 Отговор
    Акциза е платен от тези, от които е заредил.
    А и инфомацията е доста стара, от преди две години май.
  • 2 сойкаПрисмехулка

    1 0 Отговор
    Аз зареждам при Марешки. Сипвам цял резервоар и спестявам малко повече от 5лв. на зареждане и ми е през дедовия.