22 Декември, 2017 20:29 7 517 3

Пребиха до безсъзнание мъж и го оставиха на улицата

  • пребит-
  • безсъзнание

Кървав инцидент е станал по сред бял ден вчера във врачанско село, съобщи BulNews.bg. Мъж е бил пребит до безсъзнание на улица в село Бутан.

Към 15 часа вчера в полицията е получен сигнал за намерен мъж на улица в селото. Той е открит да лежи в безпомощно състояние с рана на главата.

Органите на реда са започнали разследване по случая и установили, че мъжът е пострадал след нанесен му побой от неговия съселянин К.С. на 36 години. Не е ясно каква е била причината за боя и дали между двамата е имало стара вражда, заради която се е стигнало до злополучния момент.
Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    8 1 Отговор
    Не било ясно дали е и на вражда т.е ако е имало вражда боят е оправдан ли? Това ли ви е стабилната държава? Държава съставена от идиоти. Май ще се окаже, че най-големия домашен насилник е идиотската ви "държава" с видиотените ви институции.