23 Декември, 2017 15:59 6 017 7

Криминално проявени работници по санирането отмъкнаха изолацията

  • кражба-
  • изолация-
  • саниране

Работници по санирането бяха заловени, докато крадат хидроизолацията на два блока в жк „Братя Миладинови” в Бургас.

Криминално проявените Станчо А. и Стефан Б. са наети да работят по бл. 59. Вместо да изпълняват задълженията си двамата тарикати от Каблешково започнали да прибират хидроизолационната хартия от покрива на жилищната сграда, съобщи "Флагман".

40-годишният Станчо и 24-годишният Стефан едва изчакали работният ден да приключи и към 17 ч. вчера събрали строителните материали. След като опоскали бл. 59, се прехвърлили на съседния – 61. Именно там са арестувани от служители на Второ РУ, които били извикани от бдителни бургазлии, станали свидетели на кражбата.

Станчо и Стефан прибрали 7 рула хидроизолационна хартия. Заради кражбата двамата са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 greb

    35 13 Отговор
    И двамата са от ГЕРБ
    личи си
  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Ами негодници бе , и такива трябва да има .
  • 3 КАЛДЪРМЪША

    19 1 Отговор
    ЦИГАНИ ЛИ ТВА СТАНЧО
  • 4 Бесен

    29 7 Отговор
    Извинявайте, ама що ни занимавате с глупости? Другарете герберасти от тоя блок са откраднали стотици хиляди левове, вие тръбите за няколко топа некачествена хартия!!!
  • 5 гост

    41 5 Отговор
    Това му се вика извратена новина . Двама кокошкари откраднали 2-3-5-6 топа хартия и ги показват по медиите . А тези които са отговорни за зверски престъпления против народа и държавата , излизат по медиите и заявяват че нямали алтернатива .
    Извратена държава сме с извратен народ .
  • 6 ттков

    5 1 Отговор
    Тея са от шайката на суджуците с главен тартор Суджука.
  • 7 мнение

    3 3 Отговор
    На кометиращите по повод тази новина не мога да се въздържа да не кажа. Хора, търсите там, където нищо няма да намерите. Показвате колко сте злобни, некоректни и колко много ви пречат законите на държавата. Накратко, вие сте хората, които жадуват да ги управлява Корнелия Нинова! Ами както е тръгнало, може и да ви огрее. Лошото е, че очакванията ви ще се окажат химера. Пак няма да сте доволни и ще ревете от още по-голяма болка!