1 484 1

Задържаха крадец на бус

Той е на 23 години и не е известен на органите на реда

Стефанаки Йоанис

На 22 декември, около 21:00 часа, в с. Старо Оряхово, за зареждане на магазин за хранителни стоки, спира товарен бус „Mercedes”. Водачът му оставя превозното средство с работещ двигател и ключ на контакта и слиза за товаро – разтоварни дейности. Докато извършва своите служебни ангажименти, автомобилът е отнет от неизвестно лице, което се оттегля в неизвестна посока.

Незабавно е подаден сигнал в полицията. Предприети са заградителни действия в целия регион. Т.А. „Mercedes” е засечен от екип на IV РУ на МВР при ОДМВР - Варна, който прави опит да го спре. Водачът не се съобразява с подадения сигнал за стоп и продължава движението си, поемайки по Аспарухов мост в посока Варна. Полицейският екип тръгва след МПС, като в действията по задържането му се включват и екипи на I РУ на МВР при ОДМВР – Варна.

На кръгово кръстовище на ул. „Девня”, водачът на „Mercedes”-а губи контрол и се обръща странично. Мъжът не е пострадал. Същият е установен като Т.Д. (23 г.) от с. Любен Каравелово, неизвестен на органите на реда. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. На Т.Д. е повдигнато обвинение.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 23:43  23.12.17
    Браво на куките,разработиха се най-после.

Напиши коментар:


Публикувай