27 Декември, 2017 18:02 6 601 4

Спецпрокуратурата пое Гринго на Софка

  • тодор давидов-гринго-
  • софи маринова

Спецпрокуратурата е поела разследването срещу Тодор Давидов-Гринго, който е обвинен в изнудване и закана за убийство на айтоски бизнесмен, съобщи „24 часа“. Делото срещу любимия на фолкфурията Софи Маринова е било иззето от айтоската прокуратура и прехвърлено в столицата преди около седмица, а ведната след това Гринго и соченият за негов съучастник Стефан Сливков са били преместени в Следствения арест в София.

Според запознати Тодор Давидов се е отказал от бургаските си адвокати и е наел мастит столичен юрист.

Гринго бе задържан в края на септември 2017-та година, като няколко пъти направи безуспешен опит да излезе на свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    30 2 Отговор
    Специална прокуратура ли трябва да се справи срещу един циганин.Та това е работа за обикновен новобранец прокурор.Тази спец прокуратура не беше ли за супер бандити?
  • 2 системата работи

    24 2 Отговор
    А какво е наложило преместването му в София, нуждата от по-бързо освобождаване ли !? Защото тук се случват "чудеса" и нищо чудно манго да празнува Банго Васил на свобода !
  • 3 Шаран БГ

    5 4 Отговор
    Хайде сега - приказки.....
    Ще отиде на гости на г-н Василев в Белград! Голямо чудо.......!
  • 4 Голям прос

    10 0 Отговор
    Един м...л не могат да озаптят