30 Декември, 2017 10:30 2 345 7

4-годишно дете в кома след побой в Асеновград

  • кома-
  • побой-
  • асеновград

Извършителят на деянието все още не е известен на властите

4-годишно дете в кома след побой в Асеновград - 1
Снимка: Личен архив

4-годишно момченце е било жестоко пребито в Асеновград. Малчуганът е приет в болница в кома, с тежки травми по тялото и главата. Настанен е в Интензивното отделение на една от университетските болници в Пловдив, съобщиха от TrafficNews.

Детето е живяло в приемно семейство. На този етап не е ясно кой е извършителят на бруталния побой, но подозренията падат върху член от семейството, което отглежда детето.

Сигналът за случилото се е подаден на Районна прокуратура - Асеновград, където е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поло

    14 0 Отговор
    Как така неизвестен извършител,ясно е къде е било детето,егати държавата сме.....
  • 2 Крум Янкулов

    5 0 Отговор
    само ми го дайте...
    Да го видя как ще пребива 4-Ри годишно дете,'ще го направя да носи памперс като 4-ти годишен
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 УНИФОРМЕН

    1 2 Отговор
    НЕИЗВЕСТЕН Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ ,ЗАЩОТО Е ЧЛЕН НА ГЕРБ !!!

    Коментиран от #7

  • 5 Това за тях е ежедневие

    0 0 Отговор
    Ромче
  • 6 впечатлен

    0 0 Отговор
    Виновни са социалните! Гледат си работата през пръсти. Да понесе отговорност някой от тях, който пряко се е занимавал с настаняването на детето в приемното семейство. В нормалните и културни държави с традиции има зоополиция. Когато някой реши да си вземе спасено животно от приют, семейството бива проверявано обстойно, дали обича животни, дали няма провинения с измъчване, дали няма алкохолици и така нататък. У нас с раздаването на нещастни изоставени деца се извършва търговия. Защото надбавките за отглеждане на детето не са малки и много приемни родители донякъде така решават материалните си проблеми. Как ще се оправят нещата у нас?! Всичко е въпрос на съвест, възпитание, доблест и така нататък. Все неща, които отдавна сме забравили или забутали някъде много дълбоко в съзнанието си! Горкото детенце, какъвто и да е произходът му!
  • 7 един

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "УНИФОРМЕН":

    Хайде сега да си говорим глупости, товарищ "униформен"! Май фуражката ти стяга, махни я поне, докато пишеш по форумите!