Last news in Fakti

2 Януари, 2018 13:20 2 176 5

Украинец нападна полицай във Велико Търново

  • украинец-
  • полицай-
  • велико търново

Той е задържан за 24 часа

Украинец нападна полицай във Велико Търново - 1

Украинец нападна полицай във Велико Търново в новогодишната нощ. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

Срещу мъжа вече е започнато досъдебно производство за хулиганство. В първите часове на новата година в близост до сградата на Общината в областния град К.Д., украински гражданин, е ударил в лицето полицейски служител. Чужденецът е бил задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боляр

    19 2 Отговор
    Иначе преди 3-4 години по празниците пак във Велико Търново, когато двама пияни украинци замеряха с бутилки от бира охраната и хората на входа на една търновска дискотека на самия център, тогава полицията си изми ръцете с думите: "Нищо не можем да направим!" и ги пуснаха да си ходят по живо и здраво. Не да ви замерят, ами тъпите кратуни трябва да ви потрошат.
  • 2 ???

    11 2 Отговор
    У чий го дирят тия усраинци във Велико Търново ?
  • 3 Борис

    7 0 Отговор
    100 глоба ,и му плащат билета до украйна.От нашия съд по хуманен няма,когато се касае за чужденци.
  • 4 qqqqq

    9 1 Отговор
    Защо украинеца не удря английски или германски полицай. Само в държавата на тъпанарите България става. Прост народ, слаба държава. На тъпия българин се друг му е виновен.
  • 5 MT Гонтан

    0 0 Отговор
    Малиии , мчи как тъй нападат ? Значи полицийката не ни стига , нищо че сме №8 в света по брой чингенца. Ми наемете още хора , за да може да не им плащате и да си ги държите като лична армия