Last news in Fakti

2 Януари, 2018 19:11 2 072 2

54-годишен мъж бе наръган с нож в Калотина

  • нож-
  • калотина-
  • наръгване

Няма опасност за живота на пострадалия

54-годишен мъж бе наръган с нож в Калотина - 1

54-годишен мъж е бил намушкан с нож от непознат в село Калотина, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.

Около 19.00 часа вчера в Районно управление „Полиция” – Сливница постъпил сигнал за пациент с прободна рана в областта на корема. Униформените изяснили, че пострадалият 54-годишен мъж е бил ранен от непознат след посещение на къща в село Калотина.

Извършителят на деянието бързо бил намерен. Оказало се, че той е "набор" на пострадалия - 54-годишен мъж от великотърновското село Пчелин. Задържан е за срок до 24 часа.

На пострадалия е извършена хирургическа интервенция и е настанен за лечение без опасност за живота. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЮ МАСТИКАТА

    0 0 Отговор
    Сигурно са шорали заедно
  • 2 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    2048 Пчелин, общ.Костенец, обл. София
    8456 Пчелин,общ.Сунгурларе, обл. Бургас
    Това са пчелините в България ! Грам мед нямат !!