3 Януари, 2018 00:15, обновена 3 Януари, 2018 00:31 5 608 4

Цялата СДВР на крак покрай трагедията в Нови Искър

  • нови искър-
  • убийство-
  • сдвр

Цацаров: Без съмнение е тежко криминално престъпление

Цялата СДВР на крак покрай трагедията в Нови Искър - 1

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от около година и половина се е преселило от София.

Жертвите са пет - баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в Новогодишната нощ.

Безспорно става въпрос за тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно. Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият капациет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

За издирване е обявена жена, която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил BMW X5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главниятсекретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Към момента все още не е намерено оръжие, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално-следствените действия. Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.

Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на действията на експертите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юда

    11 3 Отговор
    Беемвето да го търсят при "oniq s konq", той събира такива боклуци.
  • 2 Дедо

    13 1 Отговор
    По-некадърна,безполезна и неработеща държавна институция от нашата полиция няма!
  • 3 гост

    5 0 Отговор
    Ами да - да вземат си размърдат накрая затлъстелите задници и да свършат работа а вътрешния министър при такова престъпление направо да си заминава !
  • 4 мнение

    3 0 Отговор
    Цитатът от Цацаров направо е велик. Как иначе щях да преценя, че това е "тежко криминално престъпление"! Браво на Цацаров! Отива на място и мнението му направо е гениално! Както при случая с убитото 7-годишно дете, май много му се иска да арестува жената, която досега ту е убита, ту не е и я издирват. Престъплението е изключително жестоко! Всички сме потресени. Но хладнокръвният и пресметлив начин, по който е извършено, ясно говори, че тук става въпрос за професионалист - военен или барета, или полицай. Били всички те бивши или настоящи! Боже, убили и децата! Ужасно!