Last news in Fakti

3 Януари, 2018 13:28 1 707 1

Маскиран и въоръжен опита да обере магазин, продавачката го изгони

  • обир-
  • маскиран-
  • магазин

Неизвестен мъж е направил опит за въоръжен грабеж във Видин около 22:00 часа снощи, съобщават от Областна дирекция на МВР.

Инцидентът е станал в минимаркет във видинския квартал "Крум Бъчваров".

Мъжът, който е бил с маска на главата, е влязъл в търговския обект, държейки пистолет, без да го насочва към служителката и да отправя заплахи. След като служителката заплашила, че ще извика полиция, маскираният напуснал магазина.

Това е втори случай за въоръжен грабеж във Видин в рамките на три дни. На 31 декември около 5:00 часа двама неизвестни с маски на главите влезли в бензиностанция, намираща се на изхода на Видин. Единият от тях е заплашил с пистолет служителката, след което са взели пари в евро и лева на обща стойност 1495 лева, 6 броя седмични винетни стикери и 96 броя лотарийни билети на обща стойност 398 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqq

    1 0 Отговор
    Путютрънкин.