15 287 10

Трупът на Кети открит в геран, по семейството ѝ стреляно многократно

Семейството било избито не с по един - както първо бе съобщено, а с много куршуми

Мария Атанасова

Полицията открила трупа на Кети Николова Кюхова късно снощи, намерен е и издирвания джип БМВ Х 5.

Източници на Клуб Z обаче поясниха, че тялото на 44-годишната жена е било в геран, после е направен опит то да бъде прикрито, като той е захлупен. Мястото е сравнително надалеч в Балкана - на няколко километра от къщата на трагедията в кв. "Изгрев" на Нови Искър.

Кюхова бе издирвана от полицията "във връзка с тежко криминално престъпление" - официално.

Неофициално обаче тя е липсващата брънка в изключителната трагедия, която бе разкрита снощи в Нови Искър. Бяха намерени убити Неделчо Юнаков, синът му Георги, дъщерята на Кети от предишен брак - Нанси, нейното гадже - Боби, и бабата.

Първоначалните догадки, че Неделчо е избил семейството и после се е самоубил, започнаха да се разколебават, след като стана ясно, че липсват оръжието, джипът на фамилията и жената, която е живяла на семейни начала с него.

Според очевидци автомобилът е бил джип БМВ с отворени врати, а тя е била на известно разстояние от него - мъртва.

Категорично отпада версията, че е възможно Кети Кюхова да е избила семейството си.

По думите на съседа Йордан Георгиев, първо, разследващите влезли в кухнята на дома, където открили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към съседната стая била заключена и се наложило разследващите да влязат от друга страна. Георгиев разказва, че Неделчо и синът му Георги са застреляни в кухнята и са отнесени във въпросната съседна стая. Там е убита и почти неподвижната 72-годишна майка на Кети.

Двамата младежи - Нанси (16 г.) и гаджето ѝ Боби (18 г.), вероятно са намерили смъртта си на горния етаж.

Семейството било избито не с по един - както първо бе съобщено, а с много куршуми, а извършителят се опитал да почисти след престъплението, твърди още свидетелят. Според него само Неделчо е прострелян многократно.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 13:57  03.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Антон
  Отговор
  2 14:10  03.01.18
  Горките.... Ако беше оцеляла щеше да го отнесе като извършител. Нашата милиция е най-добра в набеждаването и фабрикуването на доказателства. Сега е жертва на престъплрние, но не се знае, пак може да измислят версия че осъзнавайки какво е направила се е самоубила, докато истинския извършител продължава да си обикаля на свобода.
 • 3 14:21  03.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • qqqqq
  Отговор
  4 14:25  03.01.18
  Щом могат да си позволят такъв джип, значи не им е чиста работата. Всички знаем в България как се забогатява, изключвам от тото, ИТ сектора и спортистите.

  Коментиран от #6, #8, #10


 • NNN
  Отговор
  5 14:54  03.01.18
  Такава X5-ца струва 8-10хил лв. и е на 15-18години.
 • Ванчо Кисето
  Отговор
  6 15:06  03.01.18

  До коментар #4 от "qqqqq":

  Джипа не струва повече от 12 000 лева. Кое му е скъпото? Всеки работещ редовно и взимащ минимум 800 лева, за има няма 6г. може да го изплати, или да се лиши от друго нещо, за да си го закупи. И нека не водим прибързани заключения, защото никой няма да те убие за 20 или 50 хил. лева, особено цялата рода. Нали трябва някой да му възстанови парите! По-скоро ми прилича на обир! Именно точно на нова година, когато навън се гърми и се шуми, никой няма да чуе нахлуването, виковете, и лаенето на кучето. Има доста неща дето не знаем, и едва ли ще ознаем. Просто явно са се стекли така обстоятелствата, че нещо е предизвикало нападателите да ги убият всички. Дали бягството на жената, дали някой е свалил маската на някой от нападателите... Но никой не би убил толкова много хора без причина.
 • Гостенин
  Отговор
  7 17:10  03.01.18
  Може и Кети да е убита в къщата ,а след това за объркване да е закарана с джипа и хвърлена до него ,или убиецът е бил с нея ,скарват се за стореното и той я убива
 • 8 18:29  03.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 00:47  04.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ром
  Отговор
  10 12:31  04.01.18

  До коментар #4 от "qqqqq":

  До qqqqq:ей човече този джип е не повече от 10-11 000лв.Това много пари ли са според теб.Но това сте Българите-предатели,никога не се защитавате а само гледате да си напакостите,оклеветите и прочие.

Напиши коментар:


Публикувай