1 445 0

Мъж потроши офиса на "Социално подпомагане" в Поморие

Полицията е задържала вандала

Константин Карагьозов

Побеснял криминално проявен мъж вдигна на крак Дирекция „Социално подпомагане“ в Поморие. 40-годишният Иван Хъшев влязъл в помещението и без даде обяснение започнал да блъска яростно по вратите на служителите, крещейки: „Напуснете стаите до една минута!“. Неприятната случка се разиграла в ранния следобед на 29 декември.

Секунди след това буйстващият започнал да обръща мебели и да рита столовете в сградата. Мъжът успял да намери и дървена пръчка, с която заудрял по монитори, принтери и компютри, трошейки ги.

Полицията пристигнала навреме преди мъжът тотално да разбие целия офис и го арестувала, предава "Флагман". По искане на Районната прокуратура в Поморие, мъжът е задържан под стража. Представителят на прокуратурата бе категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление, като мотивира тезата си с многобройните предходни осъждания на обвиняемия.

Тези мотиви бяха бързо приети от съда и сега Хъшев е в ареста. Определението на Районния съд в Поморие може да се обжалва пред Окръжния съд в Бургас.

Бургас / България


Напиши коментар:


Публикувай