23 512 10

Крадец се е крил край къщата в Нови Искър

Обирджията бил спипан от бизнесмен, който го забелязал в имота си в нощта на убийството

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Крадец, който се е крил в имот в близост на къщата на ужасите, е бил заловен в нощта на шесторното убийство в Нови Искър, съобщи вестник "Монитор". Обирджията бил спипан от бизнесмен, който го забелязал в имота си и веднага се обадил на полицията. Униформени дошли и го прибрали.

Все още обаче няма официални данни крадецът да е свързан с масовото покушение. Не се съобщава също така дали има дори и малки подозрения, че той може да е жестокия килър. В същата вечер още една къща в Нови Искър е била разбита.

Криминалисти и разследващи полицаи изнесоха няколко чувала с улики и веществени доказателства, събрани в района на кладенеца, където днес откриха тялото на Кети Кюхова.

Малко по-късно приключи и огледът в местността „Партизаните“, намираща се на три километра от къщата в Нови Искър, станала арена на петорното убийство. В ранния следобед линейка откара тялото на Кети Кюхова в съдебна медицина.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Красо Зелето
  Отговор
  1 21:14  03.01.18
  Така е, когато се озовеш на неподходящото място, в неподходящ момент. Сега ще му изпишат всичко на гърба, и ще изгние в панделата. А убийците отдавна са в чужбина.
 • qqqqq
  Отговор
  2 21:47  03.01.18
  Очевадно е че си имат работа с обучени хора. Но каква е причината. Да избиеш толкова народ без нищо, някак не върви. Всичко е изпълнено много спокойно и прецизно. Това семейство да не са намерили НЛО. Само службите се отличават с такава точност.
 • Луд с кирка
  Отговор
  3 22:26  03.01.18
  Браво, точно това си мислех! Сега ще "обуят" този или някой малоумен клошар, ще наредят пъзелчето на гърба му и ще даваме тържествени пресконференции, как свършихме бързо работата. Пълна гнусотия. Да не дава господ да им пада в ръцете човек на тия некадърници.
 • Крадец
  Отговор
  4 00:20  04.01.18
  Това е идеалният свидетел!

 • Serj
  Отговор
  5 05:46  04.01.18
  Тоя ше отнесе "джакпота".
 • н стоименов
  Отговор
  6 06:54  04.01.18
  топ идиотите могат да спрат кафето и да минат на уиски всичко е разкрито
 • 24790217
  Отговор
  7 07:40  04.01.18
  Ами на мен ми прилича на убийство или за невърнати пари или за любовна игра.
 • Шаран БГ
  Отговор
  8 08:32  04.01.18
  Когато една работа е изпипана майсторски, всички само цъкат с уста! Малко са неразкритите подобни ужасии. Кой, как и защо ? Ако не до време една година, то след по-дълъг период нещата ще се изяснят ! Публиката може да си остане в неведение - тези които трябва да знаят , ще знаят !! Основния постулат в криминалистиката : НЯМА НЕРАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ОСВЕН АКО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТТА !!
 • И.К
  Отговор
  9 11:58  04.01.18
  Това не е бил крадец,а съгледвач на убийците.Следил е кой влиза и излиза от къщата,но е имал неблагоразумието да го забележат и хванат.Може би килърите не са имали вече актуална информация за присъстващите и са атакували на принципа че покрай сухото и мокрото гори
 • КТ- 25
  Отговор
  10 16:08  07.01.18
  Това Нови Искър било страшно място - където и да се обърнеш, я труп, я убиец.

Напиши коментар:


Публикувай