2 563 4

Задържаха бургазлия, ударил полицай с керемида

Мъжът потрошил и патрулка, хвърляйки камъни и тухли по нея

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Константин Карагьозов

Районна прокуратура в Бургас задържа за 48 часа 29-годишния Митко Ш. Той е обвинен за това, че на Коледа, около 15:30 ч. в кв. „Горно Езерово“ в града е извършил непристойни действия на обществено място, наред със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред.

Мъжът се държал агресивно, крещял, отправял обидни думи и изрази, блъскал, хвърлял камъни, дървета, парчета тухли и керемиди срещу полицаите. Така Митко Ш. счупил носа на един от униформените, нанасяйки удар в лицето му с керемида. Междувременно той успял да потроши и полицейския лек автомобил Opel, хвърляйки камъни и тухли по него. Нанесените материални щети са на обща стойност от 550 лв.

Предстои (в следващите дни) Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 22:25  03.01.18
  Ако беше тъмнозелен нищо нямаше да му направят. Дори само инициали щяха изпищат в статията.
 • Голям прос
  Отговор
  2 05:08  04.01.18
  Пияна тиква! Един занаят като не го умеят да не го започват.
 • 3 12:12  04.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • пак ли
  Отговор
  4 20:37  04.01.18
  О този покрив в САЩ щяха да го приземят с един куршум...но у нас , тези сигани не ги пипат ,само да има мир,да не ги предизвикваме -нека да слушат музика до зори ,здраве да има и не дай боже да спрем соц.помощи на романо -сигани..тогава ще стане страшно..то вече не поносимо.

Напиши коментар:


Публикувай