3 020 4

Зверски боеве с питбули в Добрич

Полицията и прокуратурата проверяват Радослав Павлинов, организирал кучешки схватки

Зверски боеве с питбули в Добрич
Константин Карагьозов

Полицията и прокуратурата проверяват Радослав Павлинов, който организира системно кървави кучешки боеве, пише „Монитор”. Отлежданите от него питбули разкъсвали улични кучета. Сигналът е подаден от група в социалната мрежа Facebook, която показва и клипчета с издевателства над четириногите, пуснати от самия Радослав.

Според информацията в групата „DOG Help - BG“, Радослав сам се хвалил, че организира боеве и според него това е бизнес. Неговите хора залавят улични кучета, избиват им зъбите и после кучетата на Радослав, с прякор Рафа, се обучават върху уличните песове. В крайна сметка уличните четириноги биват оставяни да умрат в страшни мъки.

Павлинов организира кучешки боеве със залагания, като използвал отглежданите специално за това питбули. Защитниците на четириногите в социалните мрежи припомнят, че това е престъпление по член 325, ал.1, т.2 от НК.

За гаврата му с кучетата се е разбрало случайно. Той продал мобилния си телефон, но забравил да изтрие изродските клипчета с животните и новият собственик на апарата останал потресен от видяното.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мистър материал
  Отговор
  1 10:08  04.01.18
  Познавах един възрастен човек, беше работил като пазач в Белене, висок и строен но на 80г, скоро почина, та за такива изроди той разказваше -"докарваха ги при нас и ... работа ..... бобена, зелева чорба и пак работа .... и ставаха като фиданки"
 • Кавал
  Отговор
  2 06:04  05.01.18
  .бау бау

  Коментиран от #3

 • РЪФ
  Отговор
  3 17:26  06.01.18

  До коментар #2 от "Кавал":

  АМАН ОТ КАВАЛИ И КОМПЛЕКСАРИ СЕГА С КУЧЕТА СКОРО С ХОРА ЛИ ЩЕ ТРЕНИРА КОГА В ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ И НЯКОЙ ТАКЪВ ЩЕ ГО ПУСНАТ НА СОБСТВЕНИТЕ МУ "ЛЮБИМЦИ" ДА ПОТРЕНИРАТ С НЕГО
 • Мъст
  Отговор
  4 21:56  06.01.18
  1 бригадка ни трябва намираме ги такива сладури, як бой без пощада, зъби и т.н Долни изверги!!!!

Напиши коментар:


Публикувай