1 500 3

19-годишната опитала два пъти да внесе хероин в ареста в Търговище

Младата жена е задържана за 72 часа

Константин Карагьозов

19-годишната Деница Н., опитала да внесе хероин в ареста в Търговище, е задържана за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в града. Предстои прокуратурата да внесе искане в Търговищкия окръжен съд за определяне мярка за неотклонение задържане под стража, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 29 декември 2017 г. Деница отишла в следствения арест, за да занесе храна на задържания за пласиране на фалшиви евробанкноти и държане на хероин и оръжие - Деян Т. При задължителната проверка на пратката в кофичка от айран била открита бяла бучка с тегло 7,334 г, увита в найлон и поставена в презерватив. Направеният тест за наркотици показал, че това е хероин.

Деница била задържана за 24 часа по Закона за МВР и освободена. На 2 януари тя отново пробвала да достави хероин на задържания, за когото обяснила, че е неин приятел. В хранителната пратка отново е намерен наркотик, който също реагирал на хероин. Този път веществото с тегло 3,39 грама било укрито в пакет с козуначени кифли. Деница е задържана за срок до 72 часа.

Общата стойност на намерените и иззети количества хероин е за близо 1300 лева, уточняват от Апелативната прокуратура във Варна.

Търговище / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • СвръхАз
  Отговор
  1 12:33  04.01.18
  Да се осъди! Явно не е поправима...
 • копеле
  Отговор
  2 12:55  04.01.18
  Я ще я съдят, направо държавен куршум в тъпата ѝ тиква, както и на приятеля ѝ. Такива не ги жаля и да умират, ако половината ни държава са такива и те да умират....боклуци
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  3 13:02  05.01.18
  На 19 два пъти, на 20 - четири!

Напиши коментар:


Публикувай