Last news in Fakti

5 Януари, 2018 10:53 27 661 74

Росен убил първо Кети, прострелял я в гърба, после и в главата

  • нови искър-
  • убийство-
  • убиец

Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената

Шокиращи подробности продължават да излизат след зверското шесторно убийство в Нови Искър. Самоличността на убиеца е установена, МВР публикува снимка на Росен Ангелов, който от вчера се издирва и с хеликоптер.

56-годишния мъж е опасен и вероятно въоръжен, а властите призовават всеки, който има някаква информация за него да сигнализира на органите на реда и да стоят на разстояние от него.

Предполагаемият убиец има и тежко криминално досие. Пред 9 години той е лежал в затвора за блудство и изнасилване. Последно издирваният е работил в автосервиз. Негови познати го описват като скромен, леко затворен човек, но в никакъв случай не го определят като луд или психопат, съобщава "Телеграф".

Вероятно Росен е причината Кети в последно време да прибегне до тежки антидепресанти. Двамата са имали връзка, въпреки че Кюхова живеела на семейни начала с убития Неделчо Юнаков.

Кети и Росен са се срещали по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като вероятно така са започнали отношенията между тях.

На 9-ти септември жената споделя цитат във Фейсбук профила си: "В началото бяхме непознати ... в края също".

На 26 декември, точно 5 дни преди зверското убийство, тя е публикувала друг статус, че е във фактическо съжителство с Неделчо Юнаков, който й се пада втори съпруг. Според криминални психолози тези статуси показват, че в душата на Кети нещо се е случвало. Криминалистите вече са събрали и пъзела от нощта на 31-и декември.

Кети Николова Кюхова е била убита първа в този ден. Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето.

Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената, който беше намерен в гората. С него мъжът, жената и кучето се качили в гористата местност, известна като Ранова нива, на около 4-5 км от къщата на ужасите.

Дали Росен е планирал да застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни. Жената е застреляна в гръб, като имало контролен изстрел в главата. След това тялото е изхвърлено в района на местността Партизанките.

Вчера в същия район беше открит и мобилния телефон на жената. От мястото на екзекуцията кучето Нерон се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките й.

Съпругът Неделчо звъннал на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма. През това време към къщата пеша вървял убиецът. Смята се, че той влязъл и започнал да стреля по хората наред. Най-много куршуми, около 10 са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показва голям афект, типичен за престъпленията от ревност.

Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети - 16-годишната Нанси е простреляна в слепоочието, а приятеля й Боби, който е трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси, е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. За момента няма данни извършителят Росен да е имал съучастник, обясняват разследващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бум

    42 10 Отговор
    За жалост може би пъзела найстина се нарежда. Ама се чудя нали уж малокалибрен пистолет а, само в едно тяло 10 патрона. Никой ли не е реагирал някак си? Дето се казва в такав момент всеки гледа да отърве кожата никой ли не е избягал. Колко време отнемат толкова куршума? А най-вероятно и пестолетът е бил презъреждан. Ако всичко това е вярно жалко за всички. Един мерак да похойкаш малко и да ти избият цялото семейство.

    Коментиран от #6, #39

  • 2 бббббб

    64 12 Отговор
    Още нее заловен и няма достоверни доказателства от него за случката и съпричастността му към деянието.Ама почнаха с психо подробности да ни внушават как е станало всичко.Нещата са нагласени и напаснати . ВЕРВАЙТЕ тава ще да е убиеца!!!
  • 3 Бесен Язовец

    62 20 Отговор
    Референдум за връщане на смъртната присъда е нужен.Спешно! И тоя не да ми го изкарват психопат щохо е убил 6 човека и сега бяга щото му се живее.Надявам се ченгетата да го опукат
  • 4 Очевидец

    41 3 Отговор
    Да и после се качи в летящата чиния на извънземните и отпраши към Олдерон за среща с Люк .
  • 5 Бум

    64 4 Отговор
    Не знам кой е, но знам, че е трагедия. Надявам се само да не вкарат пак някой у затвора дето хабер няма за кво става. Да не се окаже накрая, че въпросния е някъде на гурбет и няма представа, че го търсят. Сякаш това с албанците по-достоверно ми се видя. Нещо ревност от затворник?!?! Без да открадне нищо. Уж съден за блудство, а се влюбил в 45 годишна омъжена. Много професионално ми се види на мене. Не знам. Жалко за хорицата.

    Коментиран от #9

  • 6 Бесен Язовец

    32 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бум":

    Точно щото е малокалибетно събира повече патрони но при всеки случай е презареждал самоче е странното че никой не е чул при толкова мн.изтрели.Така е като тъпи жени се занимават с отрепки.

    Коментиран от #24

  • 7 Глупости

    41 3 Отговор
    Пълни глупости... Сигурно оная Алена гледачката ще им го е подшушнала 😄
  • 8 Гост

    85 2 Отговор
    Този колко патрона е имал в себеси? 10 на една жертва и по още 3-4 на другите 5 жертви, това са към 25-30 изстрела! Има ли пистолет с толко заряди? Или е сменял и логично носил в себеси няколко пълнитела, а е тръгнал по любов на първо четене! Нещо не се връзва. Да гръмне само нея бих повярвал, ама той е натръшкал сумати хора. Кой ходи да еВе въоръжен като фронтовак?

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Мишо Бирата

    39 8 Отговор

    До коментар #5 от "Бум":

    Да бе ДА !!! ТО И АЗ СЕ СПОМИНАХ ОТ "инфаркт" в разцвета на силите си ... Помните ли? Помните ли?
  • 10 Абе мани ги

    56 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Вече за мезе ни взеха!

    Не вярвам и идиот да се върже на тая простотия
  • 11 Иванчо

    53 6 Отговор
    Айде скалъпиха сценария за пред обществото. Значи: 2 куршума в Кети, 10 в Неделчо, 3-4 в едното момче, 1 в кучето и по още няколко в другите хора. Е тоя на малкокалибрен пистолет пълнителят колко му събира ? Да кажем, че след стрлбата по Кети са останали патрони, само в Неделчо са 10. Кой ще го чака да презарежда и то поне два пъти ?! Стига глупости.....
  • 12 гост 2

    32 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Абсолютно си прав . случайност с толкова патрони няма.Планирано е!
  • 13 Ххф

    58 1 Отговор
    И накрая ще пишат,че предполагаемият убиец е намерен мъртъв.....и филма приключва
  • 14 Теория на конспирацията

    32 1 Отговор
    Поредната глупост/версия за убийствата. Това само доказва за кой ли път,че в България е по-добре да си убиец отколкото жертва, особено ако си разбираш от "работата".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ужас

    41 2 Отговор
    А за кучето психолог що не викнахте, да ви каже дали ще се прибере саминко в такава ситуация? Не мога да повярвам за какви калинки ни имат
  • 17 незнайко

    17 3 Отговор
    С автомат или пистолет е стреляно, последно ??? 10 Куршума в тялото на Неделчо, Боби 3-4 куршума, Георги , Нанси, Еленка по един куршум. Може би е стреляно с автоматичен пистолет Глог 18 кайто има пълнител за 19 или за патрона 9 мм . Защо не кажат поне калибъра на патроните за да не гадаем ?

    Коментиран от #19, #21

  • 18 Bill

    0 2 Отговор
    Ето Ви една добра статия :

    https://www.actualno.com/viewpoint/proval-izlychvan-na-jivo-news_652700.html
  • 19 незнайко

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    19 или за 33 патрона 9мм .
  • 20 ИВАН

    46 2 Отговор
    Точно малокалибрените не събират много патрони, понеже имат фланец на гилзата - ръб, най много 10 патрона, значи е ходел с една торба пълнители, и за какво ще избива хората заради една жена, бившия затворник, щото не знае какво е в пандиза и му е домиляло ... изобщо доста намирисва тая версия - явно е най лесната и удобна.
  • 21 Гост

    14 3 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    Казаха. Чети. Малокалибрено. Като на биетлона! Спортната стрелба е с такова. Не знам как се трепе човек с тва ама няма да е лесно, освен ако не е улучен в главата.

    Коментиран от #56

  • 22 Мезе за слаба ракия

    35 5 Отговор
    Направо за мезе ни хванахте!Немска овчарка ли е било кучето или болонка??? Ще тича 5 километра за да се прибере в къщи защото се уплашило???И това немска очарка???Стига бе!!!!Пък и за калпак ще чака килъра в къщи са да го гръмне във врата???Ха кажете сега че е било и по гръб когато е влязъл този та да ви повярваме напълно!!!Преди време имах среща с един човек който беше с немска овчарка и след като го приближих протегнах ръка към него за да се здрависам и какво стана???Така ме захапа за десния крак че още си имам белези!!!!Надупчиха ми задника после с инжекции...Та това с кучето...както и всичко останало не ми се връзва!!!
  • 23 ИВАН

    30 1 Отговор
    Тия малокалибрените са с оловни куршумчета, и изобщо не се знае колко пищовчета са плющели, понеже експертизата е трудна - оловен, мек куршум, който бързо се сплесква ... а те бързат да го набедят тоя красавец, доста е съмнително всичко - непочтени методи.
  • 24 JEEP

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Абе не е баш така...
    Малокалбреното (.22 кал)по-често е с едноредов пълнител - 7 до 9 патрона, айде и един в цевта - макс 10 боеприпаса. Възпипращата сила е по-малка, но и децибелите са по-ниски. Между шума от пиратки и бомбички се не се усеща.

    Берета или Глок 17 (9х19), което си е сериозен боеприпас е с двуредов пълнител - 17 патрона, пълнител с увеличена вместимост - 19 броя. Размера обаче е доста по-голям, а силата на звука брутална, особено в затворено помещение.

    Без значение как точно се е случило, посто е потресаващо...
  • 25 стоян георгиев

    6 24 Отговор
    горе долу работата се изясни.жалко за фантазиращите .

    Коментиран от #28

  • 26 kibika

    26 3 Отговор
    лично за мене в тази цялата работа има намеса от високо ниво.Сега този човек не го познавам не го защитавам,но все си мисля,че този човек е набеден да се замаже положението и лежи в затвора.това е организирана работа не вярва,че той е действал сам.има пръст някой голям с власт
  • 27 Генерала

    30 1 Отговор
    Глупостите на МВР , колко да успокоят напрежението и да се види че уж нещо правят!! Истината е че от полицията нищо не става,толкова са корумпирани че немогат да бачкат нормално, само в схеми са свикнали където има пара!!
  • 28 един

    15 5 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Горе долу тъй ще да е, първия и последния коментар на юриста :D

    Колко ти плащат като медийна проститутка, ако не е тайна? Стигат ли ти за кюлоти, бабо?

    Коментиран от #34

  • 29 Българин

    36 0 Отговор
    Сега ще го намерят някъде самоубил се с пет изстрела в главата от мъка по стореното! Ще има и наградени милиционери за добре свършена работа ! От Брюксел ще ни похвалят ! И отново ще сме най-великите!!!
  • 30 Росенчо

    4 5 Отговор
    Куку ето ме фанете ме де хаха

    Коментиран от #35

  • 31 Иоуееееее

    11 2 Отговор
    Коршумите се изтрелват а не се изпразват бе другари джурналисти!

    Коментиран от #57

  • 32 onq s konq

    7 10 Отговор
    Тея нешта дето стават са нормални за демокраця спорет мене !
  • 33 кучето шаро

    28 4 Отговор
    Вчера в същия район беше открит и мобилния телефон на жената. От мястото на екзекуцията кучето Нерон се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките й. Имам немски овчарки два броя , някой само да ми повиши тон ще го разфасоват !
  • 34 стоян георгиев

    8 20 Отговор

    До коментар #28 от "един":

    както казах лошо е за вас хеитърите че няма драма,но кво да се прави.ситуацията се изясни ,отпаднаха фантастичните ви предположения за хора от герб,за албанската мафия и т.н. фантасмагории съпътстващи всяко едно такова убииство.оказа се лична драма с ненормалник и любовен триъгълник.много прозаично и жалко за любителите на турски сериали като теб.
  • 35 Гост

    15 0 Отговор

    До коментар #30 от "Росенчо":

    Абе 6 човека има убити а ти си показваш простотията.
  • 36 гост

    28 2 Отговор
    Супер нереално звучи този да стреля 10 пъти и всички в стаята да седят и да гледат. След това убиец, който дава контролни изстрели в главата не е случаен и емоционален, камо ли да си забрави окървавени дрехи в къщата. Въобще МВР си мисли, че като топне един изнасилвач, извършил уж професионално отстрелване на 6 човека, ще се потупа по рамото за добре свършената работа. Те изброиха изстрели за поне 3 презареждания на пистолет, преправен газон по данни на МВР.
    Надали има някой, който да повярва на МВР за подобна история. Естестено, че този сега ще бяга, след като е удобната жертва, трябва да е много глупав да седи и да казва, че не е бил той след като вече всичко е скалъпено.

    Коментиран от #55

  • 37 Джон Смит

    25 2 Отговор
    Така, всички коментират, но забравят да кажат един много важен факт: Ако не съществуваше, тази репресивна забрана, за притежаване на оръжие за самоохрана-отбрана. И ако тези хора го имаха оръжието, можеха да се защитят! Но сценария много ми прилича на някакъв латино, филм!
    Но "другарите" управляващи, не обичат народа да е въоръжен!
  • 38 Кака Гинка

    24 0 Отговор
    За всяко убийство търсят някой криминален тип,за да му го припишат.Явно са намерили и многото кафе,което изпиха разгадавайки случая е развихрило въображението им,но хората склонни към по-логично мислене съвсем не са доволни от това обяснение - версията им е шита с бели конци.А намесата на журналистите съвсем превърна случая е сапунен сериал!Жалко за жертвите...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гост

    14 0 Отговор
    Пълни простотии и съчинения по картинка. Тия ни мислят за деца.
  • 41 Вчерашна днешна полиция

    18 0 Отговор
    Нещо не разбирам: преди ден убийствата бяха професионални, хладнокръвни, стреляли са няколко души и т.н., днес изведъж, обратното убийство от ревност, едва ли не е стрелял напосоки по пет човека, без да му се противопоставят? Нещо много разминавания
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ха-ха-хаааа....

    4 0 Отговор
    Ха ха ха ха.....
  • 44 ХАН

    14 2 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    За огромно съжаление си прав, но пак невярвам един човек да направи такава организация! Това е полицейска парлама за пред медии и хора!
  • 45 незнайко

    0 0 Отговор
    Само в една статия намерих да пише, че е стреляно с 22 калибър оряжие ! Предположенията ми в пост 17 са в следствие на медийното затъмнение .
  • 46 Фрг

    11 0 Отговор
    Няма начин трима здрави маже и един поне да несе опалчи история сашита с бели конци не вярвам на изнесената информация
  • 47 ИВАН

    13 2 Отговор
    Аве паляк, Десен Сотаджия, къде ги видя тия малокалибрени с 20 патрона - няма такива модели пистолети, тука са пуцали 2 патлака едновременно, имало е куче разярено и голямо, от хеликоптер се вижда че е работа на супер професионали, хахаха, смешник :)
  • 48 Диверсанта

    17 3 Отговор
    Да сте чували някога за военният термин "Диверсия"?
    Отклонение на вниманието!
    Фактологичните убийци отдавна са напуснали България.
    Това е дело на тежка криминална структура с безпощаден главатар!
    Това безпрецедентно злодеяние е БЕЗ АНАЛОГ в модерната ни история!
    Тук има намесени наркотици, оръжия и при всички положения много пари.
    Не става въпрос за престъпление от ревност, не говорете глупости!
    Тефтерчета със цифри и сметки, местене от София в покрайнините, множество регистрирани фирми, работа като международен шофьор...
    Първа лампа - Наркотици!
    Какъвто и да е мотива, той не е достатъчен да затриеш цяла фамилия и то навръх празници!
    Това е присъщо на най-долните мексикански картели и африкански зулуси.
    В момента МВР се опитва да прикрие собствената си некадърност.
    Години наред този човек със сигурност е бил "познат" и "под наблюдение" от органите на реда, но бездействието им доведе до тук - млади и стари да загубят живот!
    Жалка картинка.
  • 49 комунист идиот

    20 0 Отговор
    Защо повтарят,че това е убиеца? Не си ли невинен до доказване на вината?
  • 50 ИВАН

    11 0 Отговор
    Повтарят, за да заблуждават хората - така им е лесно и изгодно, работата е сериозна и не се знае какви хора са намесени, затова така процедират ... но хората не могат да бъдат заблудени.
  • 51 Koki

    5 0 Отговор
    Ще го намерят в гората толкова, колкото намериха онези тримата също в гората, след обрания банкомат .
  • 52 Драган

    7 0 Отговор
    Та значи имал тоя присъда за блудство с дете от 2009, но нашите рамбовци дето сега бродят по гората изчакаха 8 години да застреля 6 човека и тръгнаха да го издирват!Сега е момента да кажат колко като тоя с присъди се разхождат на свобода.
  • 53 нема файда

    12 0 Отговор
    Не си правете труда да четете такива статии, за седмица МВР-то и Цацата ще сменят поне 10 версии, барем улучат извършителя и сценария...
  • 54 иван

    6 1 Отговор
    ДА БЕ ДА ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ПОВЯРВАМ ЧЕ РОСЕН Е УБИЕЦА
  • 55 JEEP

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Публикувано във факти.бг: Те изброиха изстрели за поне 3 презареждания на пистолет, преправен газон по данни на МВР.

    Не знам това къде си го видял, но ти гарантирам, че няма газов пистолет, който да е преправен и да издържи 20 изтрела с бойни патрони, пък били те и .22кал. Затвора е алуминиев и ще се пръсне. 1 изтрел да издържи, ще е повече от късмет. Това ако са го казали наистина от полицията си е жива подигравка.
  • 56 Широк Холмс

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Тая работа с малокалибрен пистолет не става ,аз мисля че е носел флоберка като биатлонистите , нали са му намерили ските и щеките пред вратата...
  • 57 Курнишон

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Иоуееееее":

    Искаш да кажеш КУРшумите...
    Като КУРнелия
  • 58 Ярослав Станчев

    8 3 Отговор
    Абе май никой не знае нищо по този случай,а ми се струва,че полицията знае най-малко от всички.Не искам да ги обиждам полицаите,вършат си работата колкото могат,обаче стават само за писане на актове и за ходене по адреси за силен шум.

    Коментиран от #60

  • 59 lubo

    12 2 Отговор
    Ако в цялата тази история има един процент истина,си режа главата.Намериха удобен виновен,който със сигурност ще намерят в някое дере.Уж се препънал и паднал случайно,и замръзнал.И край! От Европа могат само да ни поздравят за светкавичното разнищване на случая.Няма такава държава
  • 60 Крадец

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "Ярослав Станчев":

    Не,полицаите са професионалисти и си вършат отлично работота,но зависи кой ги командва!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 сноу

    3 0 Отговор
    Само глупости и измишльотини за балъци.Те го изкараха последния малоумник .Чудя се само как още не е забол, по една стрелка с посока и надпис "към Росен убиеца" и да си организира с журналята ,телешоу.
  • 63 бай село

    6 1 Отговор
    Фантастична приказка с , главен герой Росен, който не знае , че е убиец! Не знам , кой е автора на тая измислица , но мога да кажа , че той счупи тъпомера от всякъде. Тръгнал Росен любов с Кети да прави , но му се е отщяло от любовта и решил трагедия да стори. Гръмнал Кети , изплашил шаро , и тръгнал пеша при наличието на джип , да върви пет километра , герой да става. Най спокойно убива пет души с 30 патрона , и се връща във вилата си храна да си приготви , и да се стопли. Чакал полицията да го хване , но уви , като разбрал , че няма да го потърсят излязъл на разходка из балкана! Колко красива приказка. Ей този Росен какъв герой бил , той Рамбо бледнее пред него . Да живее демокрацията!
  • 64 Отоплител

    3 0 Отговор
    Как може да не разрешите на хората да имат оръжие за самоотбрана.Нали сме приятели с Америка.Ами вземете и се поучете от по-големия брат.

    Коментиран от #66

  • 65 Росен

    2 0 Отговор
    Този път не можахме да го при пишем на някой циганин.
  • 66 Jeep

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Отоплител":

    То и това е нож с две остриета. Като гледам що психари има около нас. И в щатие е така...няма месец, в който някой да не превърти и изтрепе една дузина хора. А и като знам в бг как се минава психо....
  • 67 Специалиста

    1 0 Отговор
    133556433676 коментара питате едно и също нещо помислете малко......... Първо ги е убил с по един два патрона после който е мърдал е презаредил и го е довършил .
  • 68 фонзи

    1 0 Отговор
    Пълен ЦИРК е всичко това
  • 69 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Garrincha":

    Ти беше там и видя ли смешен си.
  • 70 Иво

    1 0 Отговор
    Има основен принцип в правото - Всеки се счита невинен, до ДОКАЗВАНЕ на виноеността му!
    И това е работа на съда.
    Интересно, въз основа на кое съдебно решение " Факти" излиза със горестоящото заглавие?
  • 71 Гост

    1 2 Отговор
    Много неграмотници пишат тук. Ало,има толкова жертви а вие си ги мерите кой колко много знае за оръжията. Голяма простотия.Ето затова не трябва да се дава оръжие на сульо и пульо. Като ви чета коментарите, досега един жив от вас нямаше да остане.
  • 72 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    АЗ ПЪК МИСЛЯ ЧЕ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО
    ЧЕ ТЯ Е ГЛЕДАЛА
    И ПОСЛЕ Е УБИТА
  • 73 Ззззз

    1 1 Отговор
    И пак жена с леко поведение е причината...
  • 74 Хммм

    0 0 Отговор
    Навсякъде слушам и чета "Росен направил еди к"во си." Ама не прочетох за нито едно истинско доказателство по случая. Само положителни ДНК проби, без доказан сравнителен анализ, доказани предишни провинения, без каквато и да е адекватна доказана връзка с извършването на това престъпление. Един не излезе по медиите и да изяви истината. Имам чувството, че се е случило нещо много по мащабно и ще си измият ръцете с този?!?