Last news in Fakti

5 Януари, 2018 12:22 21 845 16

Убиецът от Нови Искър изпреварил полицията

  • нови искър-
  • румен колев-
  • росен ангелов-
  • убийство

Кметът на Луково разкри кога издирваният Росен Ангелов е напуснал вилата си

Убиецът от Нови Искър изпреварил полицията - 1

Издирваният за жестокото убийство в Нови Искър 56-годишен Росен Желев Ангелов е напуснал вилата, която обитавал, вчера сутринта около 10 часа. Това коментира пред камерата на „Здравей, България“ по Нова телевизия кметът на село Луково Румен Колев.

Той разкри подробности от огледа на полицията в къщата край селото, където се предполага, че се е криел убиецът от Нови Искър.

По думите му този човек не е контактувал с местното население. „Там видимо е живял човек до 9.30 -10 часа сутринта, вчера е напуснал самата къща“, посочи кметът на селото. Той разкри, че по време на огледа е установено, че в къщата е имало включени електроуреди, компютърът също работил.

„Явно човекът, който е живял там, се е уплашил“, посочи още Румен Колев. Той коментира още, че са се натъкнали на приготвена храна, а стаите били затоплени. „Открихме снимки негови вътре, които също са иззети“, заяви кметът. Колев разказа, че го е виждал преди десетина години. Тогава мъжът е бил издирван за блудство.

„Водел е малки момичета там. Но той никога не е живял тук, идва и преспива. Той не е наш жител, не живее тук, няма собствена къща тук“, заяви още кметът на селото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баси

    95 2 Отговор
    Е на този кмет вчера му бяха показали снимка на Росен и беше казал че не познава такъв човек,а днес цял роман може да напише
  • 2 Камагра

    49 0 Отговор
    Накрая бате Бойко ще трябва да вземе едно джипче и както е с костюма да тръгне да го гони, в стил Рамбо, докато следователите са на седянка в местните кафета, сигурно голям оборот правят в момента в Нови Искър

    Коментиран от #7

  • 3 Stefko 88

    7 0 Отговор
    Значи още може да е в района
  • 4 Дикембе Мутомбо

    64 2 Отговор
    Още вчера гледам и се чудя. ОК - полицията прави проверка по пътищата и да приемем, че се опитват да си вършат работата.

    Но КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВЯТ МЕДИИТЕ ТАМ? Че и директно излъчват? Росен телевизия не гледа ли? Как ще го хванат, ако всяка крачка на полицията се оповестява? Що за тъпотия е да се оповестява всяка акция, още преди да е приключила?! Не се ли застрашава живота на полицаите така?!

    Ама свобода на медиите, ще кажете...

    Коментиран от #13

  • 5 Леле как се е измъкнал

    18 5 Отговор
    МВР-то избълва огромноно количество разнопосочна информация, едва ли не цялото разследване беше показвано по телевизията, даже журналисти намериха тефтерче и т.н. А този човек, който сигурно е отишъл да си пазарува им се измъкнал? Намерили са изкупителна жертва.
  • 6 ИВАН

    34 5 Отговор
    Приготвял си храна, включил си компютъра и изведнъж му щукнало да тръгне с пищов и торба пълнители и да избие сума народ, че и огромно куче, и да пожертва така и себе си - има ли някой който ще повярва на тая скалъпена история ... бяга, защото се е уплашил, явно и знае нещо, но едва ли е извършителя на всичко това.
  • 7 Илит

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Камагра":

    Да насетне кожени шлифер и да сложи черната плетена шапка, по ще му ходи.
  • 8 Бай Иван

    20 0 Отговор
    А онези двамата от банкомата ,да не стане така както тях не ги хванаха
  • 9 гонят ли те бягаш

    20 4 Отговор
    Предполагам,че спешно им трябва убиец за потушаване на общественото недоволство.Дали е убиец или не не мога да кажа,но като си е чул името че го издирват за убийство и е избягал.Може и да е убивал,но може и да не е.....
  • 10 Гост

    16 3 Отговор
    Или е избягал като се е видял по телевизията, или са го отвлекли и са го удавили в Искъра. После уж тръгнаха да го търсят , хайки да правят и хоп намират труп. Не знам дали въобще някой от нас простосмъртните българи си е помислил ,че ще го заловят жив. Финала беше ясен преди началото.
  • 11 бай Тодор

    18 0 Отговор
    А,аз да попитам кмета,който е много информиран,той като кмет,какво е направил,за да установи аджеба,кой е този човек ,който идва в тяхното село и води млади момичета!
  • 12 бай село

    6 1 Отговор
    Колкото повече статии чета във връзка с този случай , толкова по изненадан , разочарован и обезверен ставам, от бездействието , слабостта и неспособността на държавата , да се справи , с тая ситуация! Нито един от прокуратура , следствие , полиция и управляващи , не намери смелост , да застане пред народа , и да каже две думи , за тази трагедия! Оставиха нещата в устата на журналистите , да си пълнят тиражите , и да пишат и говорят глупости. Нима господата от високите етажи , не виждат и не четат , че сто процента от населението , не вярва , на техните версии! А трябва сериозно да се замислят , защото държава , която не може да опази , здравето спокойствието и живота на своето население , не е държава! Не става само с данъци и лъжи!
  • 13 hmhmhm

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дикембе Мутомбо":

    Първо ако мислиш че някакъв дъртак може да извърши толкова убийства е смешно. Представи си че си на мястото на извършителя ще гледаш ли телевизия? По най- бързия начин най-далече това е ако искаш да не те хванат. А и нали помагат на обществото показват му снимката и казват до къде са стигнали и не мисли че ти казват всичко първо беше коршум в главата после множество огнестрелни рани. Абе трагедия и все пек си мисля че е някой друг и не е любовна афера а става въпрос за много пари или наркотици много
  • 14 ОТ ПАШАТА

    3 3 Отговор
    АКО НЯКОЙ СРЕЩНЕ РОСЕН, ПОМОГНЕТЕ МУ, И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ.... ТОЙ Е НАРОЧЕН ОТ ТЕЗИ КОИТО ОГРАБВАТ ЖИВОТА НИ....
    ЗНАЕТЕ КОИ СА....!
  • 15 Бай хой

    1 0 Отговор
    Един добре подготвен планинар прави рошави цялата система. Е нема друга такава вижте се колко струвате.като го хванете вземете опит от него та да сте добре подготвени за друг път.
  • 16 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Какво да кажат прокурори,полицаи, кметове и прочие хора на властта, на нахалните и жадни за сензации "журналя", които не ги оставят да си гледат работата ?
    От своя страна медиите са задължени да отвличат вниманието на обикновения гражданин от проблемите за насъщния, длъжни са да работят за неговото бавно и сигурно затъпяване !!
    Като че ли успяват......