3 634 5

Военни командоси дирят убиеца от Нови Искър

Засилва се и полицейското присъствие в района

Венцислав Михайлов

Командоси от армията ще се включат в издирването на 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за извършител на шесторното убийство в Нови Искър.

Тази сутрин в СДВР се е състояло заседание на представителите на службите, които се занимават със случая. На съвещанието е бил и премиерът Бойко Борисов. Решено е освен отрядът "Кобра" на СДВР, в издирването на Росен Ангелов да се включат и сили на Министерството на отбраната, съобщава БНР.

Засилва се и полицейското присъствие в района около Нови Искър и околните села. Кметът на село Луково Румен Колев обясни, че най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил във вилата.

Има хора, които са го срещали, виждали са го. Аз също съм го виждал лично, но преди време, може би 10-12 години. Предполагам, че се е самонастанил, заяви Ангелов.

В издирването ще бъдат включени и високопроходими джипове, за да могат униформените служители да стигнат до труднодостъпните части на планината, където се предполага, че може да се е укрил издирваният мъж.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванчо
  Отговор
  1 14:40  05.01.18
  Тия решиха, че тоя им е удобен за набеждаване и глей са кво става.... Важното е на хората да се набива в очите, че в хванат някой и то с целия ресурс на МВР, че чак и на военните. То стана като парад на Ким Чен Ун - безсмислен за пред хората. Истинските извършители отдавна са извън страната....
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 14:45  05.01.18
  А бе кви командоси направо танкове,бетеери,авиация и артилерийски огън в радиус от 50 км. И 3 дни ще цъфне с дебелия Марковски да обясняват че е бил на Нова година на пуст остров в Гърция
 • Гост
  Отговор
  3 15:04  05.01.18
  Традиционно за безсилието на родната милиция
 • Eee
  Отговор
  4 17:19  05.01.18
  Харчат само излишни пари на данъкоплатеца.
 • Росенчо
  Отговор
  5 06:41  06.01.18
  Ще ви застрелям сите хахааа

Напиши коментар:


Публикувай