5 Януари, 2018 13:42 51 279 61

Бивша барета: Росен Ангелов не е убиецът

  • нови искър-
  • убийство-
  • барета-
  • росен ангелов

Истинският убиец отдавна е зад граница

Бивша барета: Росен Ангелов не е убиецът - 1
Снимка: БТА

Според бивша барета, пожелала анонимност, издирваният Росен Ангелов не е убиецът. Той е удобен на полицията заради криминалното му минало.

"Истинският убиец отдавна е зад граница. Изпращат барети и отряд "Кобра" да заловят убиеца с огромно закъснение. При това им нареждат да търсят в гората, където няма никой. Казано им е да търсят, като и самите барети знаят, че не е там", твърди източникът пред "Фрог Нюз".

"Краят на разследването ще бъде същият като този на обирджиите на банкомати в Сапарева баня. Крадците отдавна са зад граница", смята още бившата барета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    405 35 Отговор
    Намери се един да го каже най-накрая. Еавала на човека, то е ясно като бял ден, че ни разиграват цирк.

    Коментиран от #33, #61

  • 2 Шерлок Холмс

    70 222 Отговор
    И от кога някаква си качулка почна да разбира от оперативна работа? То тогава да питат и нощния пазач на приюта в Сеславци и той си има някаква версия!Спрете с амерканските филми
  • 3 Бесен Язовец

    46 89 Отговор
    То по - тая логика хайде да изключиме целия крими контингент и да почваме да си търсиме нови хора с чисто съдебно минало.Нещата почнаха да звучат мн.толернтно нещо към айдуците.Най- логично е да е тоя щото жената е отделена от групата и е убита на др.място туй е ключът към истината

    Коментиран от #26

  • 4 толерантен

    203 10 Отговор
    То се разбра веднага, след като медиите го оваляха в катран и пера, като "касапин", без съд, присъда и без разследване даже.
  • 5 гост

    180 14 Отговор
    Това е ясно на всички. МВР симулира дейност, за да не отнася критики за зле свършена работа или по-скоро бездействие.
  • 6 МВР органа

    155 15 Отговор
    Абсолютно е прав ! Много са уликите сочещи за професионално убийство, албанци или руснаци...! Възможно е и да се създава изкуствен страх ...отклоняващ други важни теми в обществото.. ЧЕЖДИТЕ СЛУЖБИ НЕ СПЯТ , като нашите!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Телевизионен съд

    116 9 Отговор
    Щом журналята са казали,че е тоя никой друг няма право да им противоречи.
  • 9 Коко

    149 8 Отговор
    И аз мисля абсолютно същото, а не съм нито бивша нито настояща барета. Това е просто логиката на всеки нормален човек.

    Коментиран от #11

  • 10 гражданин

    112 9 Отговор
    що си мисля,че тоя ще го намерят убит и ко праими тогава?КОИ ще плаща масрафа ....то жандармерия,то вертолети самолети... ми направо въведете военно положение..........1.5 млр им плащаме .........
  • 11 уотсън

    58 16 Отговор

    До коментар #9 от "Коко":

    Що се крие като не е той... Друг е въпроса ,че органите не са действали своевременно и са го изпуснали. Следва позната съдба като на побечето бегълци -банкоматаджии, Галеви, Брендовци...

    Коментиран от #12, #18, #35

  • 12 Шерлок Холмс

    31 13 Отговор

    До коментар #11 от "уотсън":

    Браво Утсън,елементарна арихметика обаче на филмаджиите им е скучно а и математиката им е мъгла!
  • 13 сдиошйшдпф

    119 11 Отговор
    Мотивът са пари!!! Наркотици!!! Само нарко мафията е толкова жестока, АЛБАНСКАТА!! Нашите знаят, но тези канали се пазят от много високо, заради тях братя Галеви забегнаха далеко, щото по големи от тях(Черепа) заедно с хората на Бойко завзеха пътя на хероина за Албания!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    68 9 Отговор
    Отдавна не сме гледали екшъна с гранатомета. И в двата случая гонят Михаля! И накрая ни съдят в Страсбург.
  • 16 Ххф

    81 7 Отговор
    В една от статиите пишеше,че жената,намерена в кладенеца,е застреляна в гърба,плюс контролен изстрел в главата...Това бивш затворник-изнасилвач надали ще се сети за това.Другите жертви са стреляни по главата също.... Освен това, труповете ги намират след повече от един ден.

    Коментиран от #17

  • 17 Бесен Язовец

    32 41 Отговор

    До коментар #16 от "Ххф":

    ,,Прав си" трябва да си завършил ядрена физика за да се сетиш да пуснеш един изтрел в главата!
  • 18 КРИЕ СЕ ЩОТ НЕ Е ТОЙ

    107 9 Отговор

    До коментар #11 от "уотсън":

    ДО ПОСЛЕДНО СИ Е БИЛ У ТЯХ И КЪТ ЗАПОЧНАХА ДА ГО НАБЕЖДАВАТ ЗА НЕЩО ИЗВЪРШИЛ ПРЕДИ СТО ГОДИНИ Е РАЗБРАЛ ЧЕ Е НАРОЧЕН ЗА ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА.
  • 19 бббббб

    99 9 Отговор
    А,как никой не помисли,че човека може да е неволен свидетел на случката .Да е успял да се измъкне и да се крие от убийците и от полицията.Да извърши убийство и два дни да се крие на вила ,в която да остави доказателства и следи не е логично.Когато убийството е професионално ,тези последващи негови действия не са логични.Вместо да си бие камшика от страната преди полицията да е разбрала за него.Просто с неговото минало е удобен за съдебната власт и МВР.

    Коментиран от #23

  • 20 Azzz

    67 8 Отговор
    Каква полиция, какви барети, какви разследващи - корумпирани, долни боклуци - тях е трябвало да разстреля убиеца, не друг.
  • 21 ОТ ПАШАТА

    19 2 Отговор
    ЩО ТАКА БЕ МИМЕ....?
  • 22 КОЙ

    75 10 Отговор
    Да не излезе , че стрелбата във Нови Искър и стрелбата по данъчният от миналия месец са свързани??? А този Росен е за замазване положението. Стрелбата по данъчният служител е дебела работа , а убитият от Нови Искър е ДДС играч. Някой замита след себе си защото е замесен и някой министър???
  • 23 Гост

    63 9 Отговор

    До коментар #19 от "бббббб":

    Тъкмо мислех същото да напиша и ти си ме изпреварил. Няма логика в много неща , първо журналисти намират подхвърлет телефон на метри от кладенеца , тука ще си задъдеш въпроса полицията къде е гледала. След това го изкарват особено опасен и безкруполен , а той човека си седи на топло пред компютъра и си гледа телевизия. Кмета предния ден не го познавам тоя , не съм го виждал , после ама виждал съм го идва от 12 години , знам и къде живее. Представям си седиш похапваш сладко пред телевизора и в един помент си виждаш снимката на екрана и ,че се издирваш за убийство . Какво да направи , бързо към гората ама там случайно се подхлъзнал и взел та се удавил.
  • 24 Garrincha

    22 45 Отговор
    Айде, стига детективски и мафиотски филми ... албанската мафия ще избива деца, глупости ... ще разместват тела, ще бършат кръв със стирка и ще я събират в кофа ... 1000% тоя ненормалник е убиеца ... лошото е, че ще има и още убити ... най-вероятно ! Айде, да кажем един път нещо добро, а, ей така, за разнообразие - браво на разследващите полицай за 2 дена откриха мръсната гад !!! Кандидатирам се за палач, без заплащане - брадва си имам !!!
  • 25 гост

    14 3 Отговор
    Тоя ушев откри топлата вода
  • 26 Луд борсук

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    И ти си един ключар....
  • 27 Vasik Atanasova

    7 7 Отговор
    това го знае всяко хлапе
  • 28 МОНК

    15 10 Отговор
    Според мен, ако изобщо убиецът е Росен най вероятно има съучастник с който са убили семейството! Вероятно любовницата на Росен Кети му е споменала, че съпруга й има пари от ДДС, и така той е решил съучаствика му да я отвлече, а той в къщата да принуди съпруга й да му даде всички пари в къщата! Като плана на Росен е бил и в двата случая да ги ликвидират за да няма кой да ги натопи! А Росен има достатачно приятели от затвора, които са готови на такива бандитски далавери
  • 29 ТАИСАН

    26 10 Отговор
    Много ясно че този човек не е убиец
  • 30

    31 6 Отговор
    По непотвърдена информация до сега този човек се намира в момента в затвор в Австрия.И е там от декември 2017г.

    Коментиран от #51

  • 31 Don Kihot

    19 3 Отговор
    В всеки е невинен до доказване на противното!-Принцип!!! Всяко изявление по този въпрос е проява на настроениe;) Друг е в момента в МВР проблема- кадровата дилема: Има ли професионалисти , или само привидни на глед "фетишисти"?! Масовата вълна на напускащи ,професионално подготвени , можещи хора е причината за проблема-ТРЕВОГАААА!!!/ нека извадят справка последните 5-10 години колко са напусналите, и съпоставят с целия период на съществуне на МВР.... ще е трагедия! Една служителка от Кадри преди време се изказа ,че за 34 години служба по времето на " Кацарката" толкова хора не била виждала да напускат МВР и това не е последната вълна!!

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бумер

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    И защо да не е той? Това точно си е убийство от страст, жена е ключа който е отключил агресията на човек който няма какво да губи.

    Коментиран от #34

  • 34 Бумер

    18 5 Отговор

    До коментар #33 от "Бумер":

    Убийците са от Сицилианската мафия, или не от Украйна са и са дошли с НЛО, после са напуснали с бус с Емигранти през Сърбия, маскирани като бежанци. Сега са някъде в Германия и вече отдавна са избръцнали брадите и са се изрусили. Може да имат и бг Паспорти купени от Гърция, където са били на сатанинското парти със студентката и Германеца с прерязаните вени.

    Но пък тази статия точно ми "мяза" на фейк нюз. Е така да става сензацията и да си чешем езиците.
  • 35 vasio

    7 6 Отговор

    До коментар #11 от "уотсън":

    този човек е много далече от берндовци галевци и тн.....едно е да се криеш с офшорна сметка с 100милиона чанта кеш пари и организация претъпна която ти е лоялна до някаква степен ......едно е да се криеш с 5бона кеш и то ако те издирват за 6убииства колко да е напуснал страната сигорно е с червена бюлетина на всяко летище в еу има негова снимка и некво инфо ......според мен стои в неква колиба и или в неква къща и се маскира за да излезе за хляб въпрос на време е да го хванат на дни съочастник едва ли има и помагачи също кои помага на човек издирван за 6фрага никои не иска да се забърка ....в тази ситуация отдавна всички са му казали ооо спасяваи се неща да ме дърпат и тн .....ако е минал граница седмица две макс и ще падне

    Коментиран от #38

  • 36 Ангел

    9 15 Отговор
    Много плюете и всичко ви е нагласено и нарочно и все никой нищо не прави и винаги държавата ви е виновна и никой за нищо не ставал, а едно време седяхте като мишки и мълчахте за да не ви вкарат в затвора в белене!
  • 37 IVO

    23 5 Отговор
    ЦИРК ПРЕД НАРОДА. КЛОУНИИИ :)))
  • 38 Крими

    7 10 Отговор

    До коментар #35 от "vasio":

    Колко от пишещите са срещали и разпивали убиец.Баретите са специализиран отряд за борба с тероризма и практически единствените които имат право да стрелят първи.Наблягат на физическата подготовкс и стрелбата.Престъпление с лицева опора бягане и изстрел в десятката не се разкрива.Те се ползват когато други хора/биолози съдебни лекари химици и други учени хора са стигнали до някакви изводи.Баретата е последна фаза ръка и няма как да дава акъл особено бивши кото са просто охранители.
  • 39 дрън дрън

    21 4 Отговор
    Разправят с подробности кой, кога,защо и как е бил убит,а няма нито свидетели нито е арестуван някой,който да е бил разпитан и всичко това е показателно,че е сценарий писан на книга.Убил жената в гората и после вървял 1-2 км .пеша и търсел кого да убива и убил всички.Дрън,дрън че пляс....
  • 40 Доктор УОТСЪН

    20 2 Отговор
    Как сам човек ще избие 6 души , тези хептен ни хванаха за канарчета.Стояли са хайваните да ги избият като че ли са на разстрел .

    Коментиран от #46

  • 41 Много е прав

    17 3 Отговор
    Има два варианта: (1) убийството е мафиотско и разкрива не особено приятни факти )първата версия); (2) убийството е на битова основа (втората версия). Ако е второто, то МВР е много некомпетентно, толкова грешки е направил убиеца, а те така са се заблудили. А първото поставя въпроса за кого работи МВР? Какви са силите, които ги накараха за един ден да си променят мнението.
  • 42 Кирил

    3 0 Отговор
    добро утро
  • 43 сетихте се

    3 1 Отговор
    добро утро как спахте.
  • 44 Съседа

    13 3 Отговор
    Дори той да е убиеца как да го заловят?
    Погледнете само каква полиция ни пази,
    99% от тях с коремчета цъкащи по телефоните си, пушат си цигарите и чакат до служебните коли да излезне от някъде нарочения за убиец.Ако се наложи да го гонят без автомобили ,
    с тез провиснали коремчета и без кучета
    Росенчо може да е прекосил три държави а те да са още около къщичката в която се укривал. Така ще бъде в България докато занимават полицаите да ни мерят изгорелите газове, грайфера на гумите, застраховки,винетки и тем подобни куп глупости.Много ясно от там падат парички, а от издирването на престъпници носи само разходи и губене на ценно време.
  • 45 Патриот

    19 2 Отговор
    Да защитим Росен Авгелов - първата жертва на Председателството ни на ЕС!!!

    Много странно! Тези следователи едно убийство на стара баба за 30лв не могат да разкрият, такова шесторно убийство го разкриха за 3 дена и всички вмедии гърмят вкупом. Повее от съмнителна работа. За мен тоз човек си е набеден за това убийство иначе няма лошо да го гонят. като има да излежава други присъди, но нека да се подходи така и към целият останал подземен свят, заедно н неговите покровители - министри и депутати.
  • 46 Синоптик

    11 3 Отговор

    До коментар #40 от "Доктор УОТСЪН":

    Може би са имали някаква уговорка за която ще разберем след 50-60 години разследване.Адвокат Марковски е на
    линия споко.
  • 47 Антимръсник

    12 5 Отговор
    Как така при Мутрон Тикваров(като главен секретар) станаха 150 убийства и нито едно разкрито,сега за отрицателно време "разкриха" убиеца,само с едни голи подозрения.Работата е дебела.Ключът е-Тиквоний.
  • 48 Гражданин

    13 2 Отговор
    Като знаем че от 2009г. е обвиняем и знаем от същото време кой ни уравлява
    има ли смисъл от коментари? Къде е Цветан Василев, Галеви,Маргини и други за които вече не се сещам? Само едно разбрах от годините на демокрацията че
    "МАФИЯ" и "УПРАВЛЯВАЩИ" е едно и също, а ние сме публика която си плащаме билета да им гледаме цирка и
    си стоим кротко и само коментираме.
  • 49 реалист

    12 0 Отговор
    Май наистина гледаме ТЕАТРО....Тази касапница едва ли е замислена за един ден.....и убийците са поне трима,според пораженията.
  • 50 Цар Вул

    7 1 Отговор
    Предложение:Вземете МВР специалисти от гр.Пловдив!А също и специалисти от Пловдивската Районна прокуратура!Много са добри!Особено пък в прикриване на престъпленията и престъпниците!!Сега ще очаквам "Империята отвръща на удара"!Дупе да ми е яко!!!Нищо!Някой хора знаят "Две и двеста"!
    Признание:Аз ги убих!
    Причини:Шерше ла фам!
    Умната полиция и прокуратура:като сте некадърни потърсете помощ от Щатите,Русия и накрая от Ким Чен УН!
  • 51 Горски

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от " ":

    Щи изям устата.
  • 52 Дейли Озарана

    6 0 Отговор
    Тоя филм сме го гледали, няколко пъти. Ние можем само да танцуваме със сабя и да се мляскаме. Иначе напредък никакъв , обират бабички, телевизионерки, правят" интервенция" на банкомати, изчезват коли и хора, но заплатките и рапортите са редовни.
  • 53 пламен

    4 1 Отговор
    Ясно е че този човек не е убиеца!Най-вероятно семейството е дължало голяма сума пари на някой и са им пратили гости.Децата и бабата са били на кофти място в кофти време.

    Коментиран от #57

  • 54 Гост

    0 1 Отговор
    Децата и бабата са за назидание, да не си помислят и други да крадът от стоката.
  • 55 Туристът

    5 0 Отговор
    Стига лъжи не може да се набеждава човек без доказателства оръжието каде е а не познавал тоя оня феисбук и др. Стига сте правили хората на луди така е наи лесно да го винът не че няма вина може педофил да е но не е убиец много ясно че се крие човека като искат да го убият щото не е удобен на некои еи спец тъпани не правете хората на луди
  • 56 Гостът

    2 0 Отговор
    Сами четете източване на ддс бушони фирми не е бил удобен не си е платил на правилните хора и правилните идват и се сещате
  • 57 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "пламен":

    Правялно колега
  • 58 Гоуст

    2 0 Отговор
    Абе вие сте големи цаци.Когато стане на въпрос,че някой е застрелял ”бесзащитно” прасе в гората и ставате големи моралисти,а сега брадви вадите.Напълно съм убеден ,че умряла котка не можете да нараните,а пък да посегнете на живо същество хептен.Та сега се замислете.Колко трябва да е претръпнал този човек за да дръпне спусъка срещу жена и то в гръб.След това да отиде в Нови Искър и да очисти още 5 човека хладнокръвно,като на всеки по един контролен в главата.А те само нвго са чакали като стадо овце.То по пътя н логикта,този трябва да е некакъв много отракан килър.То професионални килъри,не успяват с един да се справят в повечето случаи а този 6 ги навървил.В затвора по цел ден сигурно си е играл на шпионин от Руското разузнаване.Явно МВР са го нарочили и толкоз.Човека трабва да има егати психиката за да извърши сам това деяние.Колкото и да е ненормален няма психически да устои на факта че е отнел толкова човешки живота.
  • 59 Фииуфиуу

    0 2 Отговор
    Мнението на една барета важи,колкото на Гошо дървара от Бутан.Тоя ако е чувал думата криминалистика,щв е добре.Да се изказва за пушки и кубинки,не за ранотата на истинските полицай.

    Коментиран от #60

  • 60 ИТИНАТА 100 ПРОЦЕНТА САМО ЧЕТЕТЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Фииуфиуу":

    http://bultimes.bg/grigor-lilov-istinata-za-ubiistvoto-v-novi-iskur/
  • 61 ИТИНАТА 100 ПРОЦЕНТА САМО ЧЕТЕТЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    САМО ЧЕТЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ http://bultimes.bg/grigor-lilov-istinata-za-ubiistvoto-v-novi-iskur/