Last news in Fakti

6 Януари, 2018 14:51 45 387 96

Нови Искър: Нещо не се връзва

  • нови искър-
  • убийство-
  • мвр-
  • днк

Да бъде извършен ДНК анализ, е нужно да има биологичен материал върху жертвите от убиеца

Нови Искър: Нещо не се връзва - 1

Всички медии съобщават, че извършителят на убийството е доказан с ДНК анализ, но никой не споделя информация за този анализ. А въпросите, които възникват са много.

Това се посочва в анализ за сайта 6nine.net.

За да бъде извършен ДНК анализ, е нужно да има биологичен материал върху жертвите от убиеца (или в тяхната къща) и референтен, сравнителен материал от самия убиец, който доказано е негов. Дали и КАК МВР се е сдобил с подобни материали не е ясно. И макар в CSI: New York да могат да извършват подобно нещо на базата на открит косъм за 5 минути, то в реалния живот подобно нещо е невъзможно.

Нови Искър: Нещо не се връзва

Космите и косата (по земята и четките) като цяло не са добър източник на генетичен материал. Космите не носят ДНК, а евентуално, ако косъмът не е пречупен и с непокътнат корен, който носи клетки. Може да са открили друг биологичен материал – кръв, тъкан, семенна течност, но с течение на времето качеството се влошава, шансът ДНК да се фрагментира нараства, а с това се редуцира качеството на анализа. Просто не е ясно дали въобще са открили биологичен материал от убиеца, а и ако са открили, то най-вероятно е трябвало да се изследват десетки проби.

Но проблемите не стигат до тук. Чисто хронологично нищо не се връзва. Анализът на ДНК е изключително прецизен и изисква много време, което не корелира с реалността в CSI. Капацитетът на централната лаборатория на МВР не е голям, защото според годишните документи за профилактика (2), те разполагат с един PCR апарат и два секвенатора, които почти не се ползват, защото липсват скъпи консумативи. Или с други думи МВР би обработила прекалено бавно множество проби. Капацитетът не е голям.

Самият анализ отнема много време. Нужни са минимум 2 дни, а при положение, че днес (05.01) се огласяват резултатите от анализа, а вчера (04.01) стана ясно за съществуването на Ангелов, не е ясно кога са били взети пробите… Хронологично цялата ситуация е съмнителна.

Извършването на ДНК анализ преминава през 3 фази. Първо се извършват изследвания, за да се установи какъв е биологичният материал (кръв, тъкан или друг флуид/материал). След това е нужно да се извърши екстракция на ДНК. Клетките се разрушават, протеините утаяват, пробата се пречиства, ДНК се концентрира. Всичко това се извършва чрез хидролиа с протеолитични ензими, която може да протече и над 6 часа в зависимост от материала. После следва серия от центрофугирания, утавяния и третирания с органични разтворители (хлороформ, фенол, изоамилов алкохол, етанол), които могат да продължат и една нощ. На следващия ден вече се определя количеството на събраната ДНК, дали е чиста, дали количеството е задоволително за анализ и за какъв точно анализ от огромната палитра. Ако МВР реши да секвенира изолирания геном, то ще са му нужни поне още 24 часа, защото това е бавен процес, но получената информация е прецизна и точна.

Всичко това е с условието, че пробите ДНК се пречистени от бактериална и друга ДНК. Все пак пробата не е стерилна и има източници за замърсители… Ами ако в космите има и такива от куче?

Обновената криминалистична лаборатория за ДНК анализ на Александровска болница предлага идентични услуги с тези на МВР, а резултатите са с еднаква тежест, но продължителността на аналитичната дейност продължава до 20 дни.

Или отново с други думи – чисто хронологично представеното от МВР и медиите няма логическа връзка и последователност. На 02.01 МВР смята, че бащата е удушил всички, на 03.01 се появи версията, че са убити заради измами с ДДС, на 04.01 се появи Росен Ангелов, а на 05.01 вече му е направен ДНК профил по необясним начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боримир

    230 15 Отговор
    Няма как да се изложат милиционерите пре ЕС точно сега.Цялата машина на власта ще докаже всичко бързо и точно.Все едно Хорейшо е тука.

    Коментиран от #70

  • 2 Гост

    79 172 Отговор
    Вече ми писва да чета как всеки се прави на топ ченге.
    Ами ставайте ченгета и си вършете работата, вместо да давате акъл!
    Нали от МВР се оплакват, че нямало полицаи - кандидатствайте и ставайте куки!
    Но ми идва в повече да чета размислите и параноята на всевъзможни знайни и незнайни псевдо разбирачи!
  • 3 Мон

    199 40 Отговор
    Всеки БИОЛОГ ще ви КАЖЕ, че ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!!!!
    Къде си ТАТО, при теб имаше ДЪРЖАВА, тези дето дават интервюта имат капацитет да са стажанти в някое РПУ, но кога такава нека****и
    се явяват да говорят от името МВР!
    *********************
    Какво очаквате щом ББ е начело на държавата, нали мафиотите трябва да имат предимство!

    Коментиран от #11

  • 4 Мон

    119 33 Отговор
    Къде ти ТАТО! При теб имаше ДЪРЖАВА И РЕД!
  • 5 ТОДОР СТОЯНОВ

    161 10 Отговор
    ТОВА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ!НЕ СА МНОГО "ОРГАНИЗАЦИИТЕ", КОИТО ИЗТРЕБВАТ ДО КРАК ФАМИЛИЯТА, КОГАТО СЕ Е ИЗДЪНИЛ ИЛИ ПОЛАКОМИЛ НЯКОЙ ОТ НЕЯ, САМО ДВЕ СА, НЯКОЙ БЕ СПОМЕНАЛ ЗА АЛБАНЦИ(ШИПТЪРИ) И ДРУГАТА...???КОЯ Е ДРУГАТА В ЕВРОПА???ФАВОРИЗИРАНЕТО НА ИЗДИРВАНИЯ ДО МОМЕНТА И ПОДХВЪРЛЯНЕТО НА ВЕРСИИ, СЪС СИГУРНОСТ ГАРАНТИРАТ ЛИКВИДИРАНЕТО МУ!КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЛИЧИЕТО НА ДНК ДА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ???ТО ДОКАЗВА САМО, ЧЕ ЛИЦЕТО Е БИЛО ТАМ, НО НЕ И КАКВИ СА БИЛИ ДЕЙСТВИЯТА МУ!!!ЗНАЕМ, ЧЕ НИ ТЪРКАЛЯТ, НО СЪС ИНТЕРЕС ГЛЕДАМЕ ФИЛМА ;-)))
  • 6 Бако

    213 7 Отговор
    Прах в очите на хората ,кой убива от любов 6 човека !
    Само за много пари се прави така ! Много добре се знае ,че не е Росен ,но няма друга жертва !
  • 7 Съседа

    171 8 Отговор
    Те американци, руснаци, Хорейшио,комисар Рекс и други тем подобни ряпа да ядат. В България ДНК анализи се извършват някъде до 20 -30минути. Но всичко се пази под секрет.
  • 8 Хорейшо

    95 4 Отговор
    Има още мноооооого да се учите. Понякога най съмнителния човек излиза най невинен
  • 9 Бесен Язовец

    48 72 Отговор
    !!!!Човеченца ДНК анализ е правен на окървавените дрехи на Росен и е доказано че кръвта по- тези дрехи е на жертвите!!!! А не че кръвта е на Росен.Като не разбирате що се правите на разбирачи не ми е ясно?

    Коментиран от #29, #37, #78

  • 10 Гостенче

    108 14 Отговор
    Този път власта се натресе много яко! Дали този индивид е убиеца или не ще трябва първо да го хванете жив или мъртъв. От много врътки нещо се объркаха умниците. До сега си избираха някой скитник и го осъждаха. Ще чакаме да видим дали за още 9 години ще бъде заловен. И като казах 9 години: Някой нямали да поеме отговорност за 6 човешки живота и едно куче? Ако беше в пандиза, тези хора и кучето щяха да са живи.

    Коментиран от #13

  • 11 FUCK OF

    74 27 Отговор

    До коментар #3 от "Мон":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ...ПРИ ТАТО ИМАШЕ ДЪРЖАВА......

    ВПРЕГНАТА Е ЦЯЛАТА ПОЛИЦЕЙСКА МАШИНА,НО ЯВНО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ И САМО БЛА..БЛА...БЛА.....

    ДА СЕ ОБАДЯТ НА ,,ХАВАЙ 5/0 '' И АГЕНТ МЪЛДЪР ОТ ФБР ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА...
    😄😊
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Коп

    17 25 Отговор

    До коментар #10 от "Гостенче":

    Сьггласен сьм с вас напално,кмета на селото има голяма вина,иначе човека никой не го е закачал,няма и да го хванат,до туке ясно ,че той е изваршителят,болен мозак
  • 14 Алфата

    93 4 Отговор
    Не сте ли се замисляли, че от 10.11.1989 г. насам, всички убийства и други престъпления в графа политико-икономически остават (абе мафия) неразкрити и до днес?! А всички такива на битово-семейна основа се "разкриват"! Много интересни случаи. Единствено т. нар. Нагли, бяха "разкрити" при встъпване в първото царуване на Тато - джуниър?! Някои хора следим внимателно хронологията...
  • 15 незнайко

    47 5 Отговор
    НЕ САМО НИЕ ГЛЕДАМЕ КРИМИНАЛНИ ЩАТСКИ ФИЛМИ !!! Всичко което сте гледали, ще Ви бъде казано !!! Манипулациите са навсякъде . Тади статия, донякъде открехва ВРАТАТА !!!
  • 16 Шерлоков

    36 22 Отговор
    Росен е съден за блудство и изнасилване,а тогава се правят точно такива експертизи за ДНК!Тук няма Конспирация,а чиста логика!

    Коментиран от #90

  • 17 ОТПЕЧАТЪЦИ

    32 20 Отговор
    Щом е бил уж издирван от години и е бивш затворник се предполага, че в базата данни на МВР имат отпечатъците му. При такова масово убийство и местене на трупове, не е възможно да не е оставил отпечатъци. Те така!
  • 18 мнение

    127 3 Отговор
    Като чета коментарите, си мисля, че от доста време всичко се концентрира в София и около нея. България не е София, нали цялата територия на държавата е населена с българи, които се нуждаят от много неща - нормални пътища, медицинска помощ, благоустройство и добро управление. Малка България изглежда огромна със запустелите си земи, с обезлюдените си села, със занемарената си природа. Има места, забравени от Бога, където вечни кметове се спотайват корумпирани, нехаещи, нищо не знаещи, направо в неведение. Така до никъде няма да стигнем. Каква раждаемост? И тези деца, родени през 2017 г., са ни много. Съседна Турция, такава и онакава, цялата е осветена вечер, кипи живот, стоките са качествени. Когато навлезеш в нашата територия първото, което те шокира, е непрогледната тъмнина. Някакви призрачни селца, в които мъждука по някоя лампичка, опасни пътища и така нататък - мизерия и чувство за безнадеждност. Възможно ли е това, нали вече сме в Европа?! И вечно протестиращи за облаги служители на МВР, с нищо недоказали, че наистина заслужават. Изпълняват задълженията си половинчато или никак, но самочувствие до небето, като при всички прости хора. Мъчително е да се търпи всичко това.

    Коментиран от #26

  • 19 Знаещ

    129 5 Отговор
    Някой да има разумно обяснение как след три дни откриха кървави дрехи ,като печката на уж килъра горяла до последно,уж подготвен,умен безгрешен а три дена пази дрехи и гилзи да му ги намерят в къщата??? Па дете да е ще ги изгори. НАГЛАСЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО.
  • 20 Христо

    123 4 Отговор
    Мога да се обзаложа,че този Росен ще бъде убит при опит да бъде задържан.Случаят разрешен,псевдо полицаите наградени и истината никога няма да се разбере
  • 21 висок

    81 5 Отговор
    Хора, отново сте зрители в Цацароцирка както при ..... измамата Костинброд? Сэщите герои, същите напоителни и "неопровержими" факти и доказателства, а накрая всичко се оказа цирков сценарий! Приятно гледане.
  • 22 1234

    97 5 Отговор
    Абе какво толкова се чудите? Боко е наредил "да се открие убиеца моментално!". И те са го открили моментално...
  • 23 ккккк

    93 3 Отговор
    Росен Ангелов ще бъде убит уж при съпротива и опит за бягство и всичко ще приключи.Цялото МВР ще е доволно....обществото също може би.Някои спомня ли си сестрите Белнеиски.....и там много кадърно разследване няма що...
  • 24 Маг

    17 30 Отговор
    Напротив,много се връзва!Пъзелът на полицията е абсолютно реален и възможен,с някои дребни неясноти,но това предполагам е от липса на пълна информация от наша страна!
  • 25 Шаран БГ

    28 13 Отговор
    Ей, много " криминалета " са изчетени, много нещо!!
    А казват, че българинът не четял.........
  • 26 Гостенин

    30 9 Отговор

    До коментар #18 от "мнение":

    Не обединявай всички полицаи под един знаменател . Точно тези които оглеждат и разследват нямат нищо общо с онези с белите фуражки , които всички мразят и тези които всички виждаме всеки ден на улицата .Няма как да се търси качество при както се казва некачествен материал , хъкащи и мъкащи слезли от балкана кандидати или от софийските университети където пишат тройка за празен лист и двойка ако не е празен. Такава ни е територията ,рибата се вмирисва откъм главата . Знаещи , можещи и най -вече мотивирани полицаи в близко бъдеще няма да имаме ,но за това не са виновни обикновенните служители а тия които си клатят краката по бюрата и взимат не пропорционални на работата си заплати и източват ресурса за тези които наистина заслужават. Всичко там е много грешно.Живи и здрави !
  • 27 daaaa

    38 5 Отговор
    а дали има изобщо такъв човек ? дали не е изфабрикуван въпросният Росен ?
  • 28 dami

    11 29 Отговор
    Дървен философ.Отдавна косъм без корени беше проблем при днк изследвания.Ако тъпия автор се беше поинтересувал ,ще разбере,че твърденията му са поне 10 години стари.Днес днк може да се изследва дори от пърхот на косъм,камо ли че е нужен корен от космите.Днк се извлича от капки слюнка или кръв засъхнала от преди 20год.Техниката с която разполагат в МВР,не познавам,ама глупостите в статията познавам ясно ,като бла,бла.......
  • 29 Бай хой

    38 9 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    А тези дрехи от гърба ли му ги свалиха или са с изографисано егн по тях ра айнщайн?
    Явно си гласувал за герП и си като боко. Ма нанас не ние леф да ни правят на балъци.
  • 30 Милев

    43 1 Отговор
    По делото "Белнейски", ДНК анализ беше правен поне два пъти, но чакаха с месеци да дойдат резултатите от Швейцария и САЩ.
  • 31 4568

    57 7 Отговор
    Порьчката на Боко тиквоча трябва да се изпьлни. Нещо мног се разбьрза този министьр председател да се намери виновен.ЗАЩО???? Мутра е министьр, мутренска дьржава, разчистване на сметки в този случай. ЕДИН ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА СВЬРШИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ УБИЙСТВА ,опомнете се хора. Яко се работи пак по рейтинга на мафиотското ни управление от ГЕРБ.

    Коментиран от #33

  • 32 Пламен

    15 20 Отговор
    За да има ДНК анализ не е нужно да има биологичен материал по жертвите от убиеца. Може да има негови прашинки или косъм или каквото и да е в къщата на убитите, останали от него. Дори и въпросния Росен да не е извършител пак трябва да го хванат и да си излежи присъдата. А дали той е истинския убиец МВР и прокуратура трябва да кажат. Времето ще си покаже. Но и да не е той пак трябва да бъде тикнат в затвора, защото се укрил след присъда за изнасилване на дете. Аз не мога да повярвам как някои изроди от вас го оневиняват.

    Коментиран от #59

  • 33 Възмутена

    33 2 Отговор

    До коментар #31 от "4568":

    Нещата не се връзват....така набедиха тоя Росен,че .....как сам е убил всички?Намериха си човек,когото да издирват....Накрая всичко ще се потули.Истината няма да излезе наяве Никога
  • 34 Лост

    24 2 Отговор
    Щом е бил любовник на Кети, на 100% има негово ДНК в къщата.
  • 35 Лост

    17 12 Отговор
    Има вербувани лекари и зъболекари от МВР, които ви вземат натривки или кръвни проби, при един нормален преглед или вадене на зъб и т.н. Но никой не ви го казва. Тъй че много от нас имат ДНК профил в МВР, без да знаят.
  • 36 ddd

    38 2 Отговор
    Този човек е вече с досие и понеже е бил близък на жертвата е добре дошъл в тази ситуация.Нито е имало днк тестове ,нито телефон ,лаптоп с интернет ,запалена печка,ядене,полигон за хоби обстрелване на шишета.Нещата са си по български.Случаят ще приключи до дни.Най -вероятно ще го намерят някъде по чужбина уж избягал там от преди 2 дена,а дефакто той не се е и прибирал.
    Управляват ни години наред много негодни персони.В тази държава ще остане само градското население на 5 града- селата до 20г ще станат като амазонска джугла.
  • 37 Бенц

    24 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Ти как разбра че това са неговите дрехи, толкова ли е тъп за да ги зареже там....

    Коментиран от #38, #39

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бесен Язовец

    1 17 Отговор

    До коментар #37 от "Бенц":

    Къде е това там бе? Там е в негова къщичка бе индианецо

    Коментиран от #44

  • 40 ddd

    31 4 Отговор
    Преди 2 дена медийте отразиха кадри от кмета на селото как казва - НЕ съм го виждал от мнооого време,а сега се отразява че до вчера бил в селото.Ейй диваци вервате ли, че полицията е запалила печката и е прикарала и ядене и ламарини и шишета и лаптопи и тн.Аз вярвам.Нека летът хеликоптери с термо камери ,армия,боенни и все ненормалници се с наши пари
  • 41 Мен

    36 2 Отговор
    100% при ареста ще го самоубият.
  • 42 Антон

    14 12 Отговор
    Тука статията явно е писана от човек може би биолог който знае в детайли за днк анализа. Обаче умишлено се пропускат две неща, едното от които 100%, другото някой запознат може да каже :
    - мвр на 100% разполага с днк проба на заподозрения. Бил е задържан, особено едното за изнасилване. Така че в масивите на мвр много добре знаят това днк за кой се отнася.
    - другото, което може да каже биолог. Възможно ли при вече наличие на днк образец в архива на мвр, новата проба която трябва ба се анализира казвате трябва й време за прецизен анализ. Възможно ли е след 4-5-6-10 часа от началото на анализа макър и готов на 20-30% да бъде сравнен с наличен такъв и ако има съвпадение да се насочват усилията към издирване на росен, ако не да се чака крайния резултат. Т.е. Това съвпадение да дава насока към кого да се ориентират.
    Освен това версията на мвр-то за мен е реалистична и истинска. Вие нали не очаквате някой оперативен работник да се появява по тв-то и в детайли да ни разказва какво се случва.
    Давайте по-спокойно, защото българина си мисли че от всичко разбира, ама май е гола вода отвсякъде.

    Коментиран от #64

  • 43 Кирил

    14 18 Отговор
    Полицията не е длъжна да обяснява всичко което прави на малоумните знайковци.

    Коментиран от #45

  • 44 Бенц

    27 5 Отговор

    До коментар #39 от "Бесен Язовец":

    ТАМ е неговата къщичка но дрешките може и друг да ги е подметнал ГРАЖДАНИНО...

    Коментиран от #46

  • 45 Антон

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "Кирил":

    +100
  • 46 Бесен Язовец

    4 14 Отговор

    До коментар #44 от "Бенц":

    !!!Точно така МВР са донесли цял дрешник пълен с дрехи от др.къща, я се стегни момоче

    Коментиран от #49, #52

  • 47 Кака Гинка

    12 3 Отговор
    Някой се опитва да напише криминален роман,но понеже не е чел и не е свикнал да мисли (а и дарба си няма),се получават разни врели-некипели от които Агата Кристи и Сименон се обръщат в гробовете си. А ние с нетърпение очакваме следващата глава:надали някой може да се досети какво ще им хрумне! Щеше да е изключително забавно и смешно,ако нямаше шест трупа...
  • 48 Панко

    10 2 Отговор
    Евала бе Живков, ти си най-велик! И като добър управник, и като комик.
  • 49 Бенц

    10 1 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен Язовец":

    Споко, аз съм стегнат но ми отговори -ти били оставил такива улики........

    Коментиран от #54

  • 50 Никола

    12 1 Отговор
    А защо не се замислите , че информацията , която подава полицията е нарочно противоречива и объркваща ? Казаха първо , че бащата ги бил удушил, ама всеки служител, който е видял жертвите е бил наясно , че са застреляни , значи това инфо нарочно е пуснато невярно , от това следва , че и всички останали информации също са манипулативни .
  • 51 бай село

    14 2 Отговор
    До разбирача - Бесен язовец! Ти откъде си сигурен , че тия дрехи са на Росен , да не би някой да ги е свалил от него? До колкото се разбра , убийствата , са извършени с огнестрелно оръжие , а не с брадва! Росен го таксуват , като опасен и хитър , същевременно го изкарват и глупак. Кой престъпник ще си окървави дрехите с кръвта на жертвите , и после да си остави дрехите за улики?

    Коментиран от #53

  • 52 Бенц

    3 7 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен Язовец":

    Разбирачо, РАЗБИРАЧО за това държавата ни е на туй дередже....-от бе-индеаница!!!!
  • 53 Бенц

    6 3 Отговор

    До коментар #51 от "бай село":

    Как да му го обясниш на тоя разбирач....той разсъждава с другата глава
    ..ако има такава...
  • 54 Бесен Язовец

    3 6 Отговор

    До коментар #49 от "Бенц":

    Еми като извърша шесторно убийство ще разбереш
  • 55 Бесен Язовец

    2 10 Отговор
    Ей филмаджии на тоя задача едно му е било да се изнесе от района по-най бързия начин а когато човек бърза допуска грашки! Било му е за първи път да трепе хора все пак не е ветран от войната. А според вашата теория убийците X първо убиват жената незнайно защо и после цялото семейство и пак незнайно защо!?!?

    Коментиран от #57

  • 56 бай село

    19 1 Отговор
    Пламене , не ти прави чест да наричаш изроди коментиращите в БГ факти! Никой не защитава Росен , и никой не е казал , че не трябва да лежи в затвора за извършено престъпление. Виж друг е въпроса , че никой не го е търсил и не го е вкарал в затвора!Въпросния Росен е имал телефон и интернет , и е общувал свободно , без някой да го търси , така , че ако има изроди , то те не са сред нас! А за тия убийства трябват да го докажат , че той е убиеца , не да го набеждат!
  • 57 Бенц

    3 5 Отговор

    До коментар #55 от "Бесен Язовец":

    А бе разбирачо ти пък как разбра че му е БИЛО за първи, нещо май започваш да ме съмняваш....
  • 58 Има нащо

    22 1 Отговор
    Ако Росен е бил любовник на Кети напълно естествено е в къщата да има най-различни негови следи от ДНК.Необяснимо е защо Росен 2-3 дена след убийството се е мотал в къща в същия район вместо с тая преднина от 48 часа да изчезне надалеч.Много е вероятно от телевизора и компютъра да е разбрал,че него нарачват за виновен и затова на пожар да е духнал,а полицията просто да е донесла необходимите веществени доказателства в къщата.Той,че се е криел,криел се е ,но не заради убийствата,а за да не влезе в съда.Това криене в къща със всички необходими удобства хич не прилича на криене на убиец когото цялата полиция,че вече и армия търси в цялата държава.

    Коментиран от #60, #66

  • 59 Бенц

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Пламен":

    Май и ти си голям разбирач като язовеца но не ни обиждай..

    Коментиран от #61

  • 60 Бенц

    10 3 Отговор

    До коментар #58 от "Има нащо":

    Един много точен коментар. Окървавени дрехи.днк-кьорфичеци.....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Azzz

    16 3 Отговор
    Между другото, днес по новините гледах как жандармерия спира всяка кола на излизане от Нови Искър - еми двама от т. нар. жандармериста бяха 150 кг. лоени топки, абсолютни карикатури и смешници. Бъдете сигурни, че всички в тая прогнила система са същите - от тях ли да очакваме резултати - тъпи, некадърни, човекоподобни заплатаджии - ако ги уволнят и като боклукчии няма да си намерят работа.

    Коментиран от #71

  • 63 гнида

    12 0 Отговор
    Не , НИЩО не се връзва !
  • 64 Бай хой

    19 0 Отговор

    До коментар #42 от "Антон":

    Пламче бе я сега ни открехни как версията на мвр кореспондира с факта че Георги нспускайки работното си място е заявил че през следващите трийсет минути ще се решава съдбата му? Откъде той ще знае че някой ще превърти?
    Не е ли по вероятно версията че Кети е трябвало да предаде нещо на някой а всички други запознати са били държани като заложници. Съответно или не било възможмо нещо да се върне или пък сделка се е провалила и свидетелите са премахнати. Да не забравяме и че повечето са дължали пари та дори и бабата е имала заем.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Бенц

    19 0 Отговор

    До коментар #58 от "Има нащо":

    Ако го хванат и го оставеят жив може да се установи дали той е убиецът но сигурно ще го гръмнат и ще пожънат успех ;; УБИЕЦЪТ е убит за оказване на съпротива. Случаят е приключен....
  • 67 Бенц

    9 1 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен Язовец":

    Споко, пилците се броят на есен.. разбирачо..аз не го защитавам а разсъждавам с горната глава

    Коментиран от #68, #69

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Тодор

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Боримир":

    ЕС ги боли оная работа за криминалните случаи в България!
  • 71 Бенц

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "Azzz":

    Какво правят на пътя, да хванат гората.той е там...😂😂😂😂. Интересно как разбраха че е хванал балкана, сигурно някой го е прадал....
  • 72 Бенц

    4 0 Отговор

    До коментар #69 от "Бесен Язовец":

    НЕПРЕМЕННО !!!!!!!

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Банкя

    3 2 Отговор
    Бойко да приготвя гранатомета ...
  • 77 Росен

    12 0 Отговор
    Нищо не пасва във версията на "топ-ченгетата".
    "Големия убиец" или ще бъде "самоубит" или отдавна е с бетонни ботуши в някой язовир.
    А защо бързат да си обявяват малоумните версий е ясно.
    "Такива неща се случват и в Америка ,защо и тук да не стават"
    Иначе мафия в БГ няма
  • 78 100

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    А той дрехите не ги хвърлил в някой контейнер а си ги занесъл на вилата да ги намерят куките.Ха ха.

    Коментиран от #80, #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Бесен Язовец

    9 1 Отговор

    До коментар #78 от "100":

    Да не е имал време да ги изпере! Що не може ли? Ти що надценяваш един педофил толкова ако беше чак такъв интелект нямаше да го хващат 3 пъти!
  • 81 Бенц

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "100":

    Не му обяснявай, той е разбирач,😂😂😂😂

    Коментиран от #82, #83

  • 82 Бесен Язовец

    4 0 Отговор

    До коментар #81 от "Бенц":

    Не бе ти си разбирача който не може да събере 2 и 2
  • 83 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Бенц":

    Колко е 2и 2 бе?
  • 84 Бат Мишо

    12 1 Отговор
    може и без да го гърмят
    казват му признай и получаваш екстри вътре и тиха амнистия след 6-7 год дет и тъй ще ги лежиш за блудството....
    ако знаете колко престъпления са ,, разкрити,, със подобни сделки
  • 85 GRcS

    10 0 Отговор
    Той човека че е дивак -това е ясно от съдебното му мин. Обаче ако други килъри(бивши или настоящи от системата) са изтрепали хорицата и са го нарочили за герой, то напълно е възможно да го отнесе ....А възможно и да се е отървал заради инстинкта си човечеца....Не е лесна мишена просто. Така че дори да е нипричьом той няма друг ход освен да бяга. Все пак е в нелегалност отпреди това. Тази чистка в къщата едва ли ще я прави по каквато и причина, някой който предпочита да поживее навън, и който трябва да пази тишина около себе си. Совите не са това което са...А заплашения мафиот доказано действа точно така...с платени килъри и радикално...
  • 86 питащ?

    9 0 Отговор
    Кажете поне едно разкрито убийство от 90-те години досега.Колко " знакови" бяха , колко мастило се изписа и ...нищо.Да не говорим , че баретите се трепаха един друг при бай Петко, и после той луд той виновен.Така беше в Лясковец , как ще е сега , мисля ще мине време и всичко полека лека ще се забрави.Имаме голяма полиция и топ полицай да се показват по тв. студията.
    .
  • 87 Бесен

    10 0 Отговор
    Как "Нещо не се връзва." ТО НИЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!
    Все по-интересно става кого покрива МВР!
  • 88 Цар Вул

    5 0 Отговор
    Според инсп.Дю Дю/Б/ и прокурора Й.от гр.П.,които успяха да разкрият убийствата и убиеца се е случило следното:Убитият няколко пъти е драскал колата на убиеца!Освен това е обиждал жена СИ като и е казвал:"Да му го духа"!Искал да разговаря с него/убития/по повод
    духането/ взел пистолета и започнал да го търси?!Ходил в тях,като преди това приказвал на улицата с един познат Вальо!Влязъл след като му отворили!Но..в къщата нямало никой!После ги изчакалв тъмницата !Засякъл ги на 300 метра от къщата като се прибирали да празнуват!Проследил ги в тъмницата и ги застрелял,защото знаел,че убитият е носел в себе си щанга за автомобилни гуми,тресчотка и метален лъскав прът!Знаел,че той ще го нападне с тези трите железа/интересното е само с какво е държал ТРЕТОТО?/НАЙ ВЕРОЯТНО С ТРЕТИЯ СИ КРАК!!/Шофьора,който бил с Кети го нападнал с думите:"Сега ти е..х мамата"!Вади пистолета и ги убива!После се обажда на 112 и се предава!,но полицията след като го инструктира какво и как да се оправдае и напише го.....пуска!?Пренася убитата Кети с джипа,хвърля я в кладенеца!Връща се и с убития шофьор влиза в къщата и избива всичко живо вкл. и кучето,което се оказва не германска овчарка,а пинчер!Сега си джитка с таксито,и чака полицията и прокуратурата отново да го заловят,АМА ТЕ НЕ ЩАТ!ЩОТО ЩЕ ИМ ЛЪСНАТ Г.......Е ЗАДНИЦИ!Авторът на статията уведомява,че всички прилики с лица,имена и действия .. са случайни!
  • 89 факт

    4 1 Отговор
    И МАТЕРИАЛ ЗА СРАВНЕНИЕ ТРЯБВА , НО РОСЕН ГО НЯМА
  • 90 И МВР искат заплати?

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Шерлоков":

    Скитници,"Горски хора", разни некриещи се "издирвани", "ДНК анализи","доказателствен материал" и накрая 80% "НЕИЗВЕСТЕН" ИЗВЪРШИТЕЛ?! ПОЛТЪРГАИЙСИ?! ПЪЛНА ДЪРЖАБНА БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!
  • 91 Parisien

    5 1 Отговор
    Намериха си изкупителна жертва! Горкия човек може и да не е виновен ама ще е линчуван като убиец само и само са излезе че МВР си е "свършила работата".И това ако не е комунизъм. Жалко ако човека е невинен ,вече е достатъчно очернен а истинския престъпник ще си живурка спокойно заради некадърността на системата.Тук невинен до доказване на противното не важи.

    Коментиран от #93

  • 92 daaa

    3 2 Отговор
    ШЕФОВЕТЕ-ПОЛИЦАИ НА РОСЕН СА ОПЛЕСКАЛИ НЕЩАТА. ГРУПА ОТ МЪЖЕ, ЕДИНИЯ ДРОГИРАН ОТИВАТ ДА ТЪРСЯТ КЕТИ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ, ТЪЙ КАТО СА КОЛЕГИ С НЕЯ ( ТЯ Е ЗАВЪРШИЛА СПЕЦИАЛНОСТ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ) ЗА ДА ПОЛУЧАТ КЕШ-ПАРА, НАЛИ Е ПРАЗНИК, ВСЕ ПАК, ТРЕБЕ СЕ ЯДЕ НЕЩО. ДА АМА НЕ. ДРОГИРАНИЯ ПРЕВЪРТА, УБИВА Я И ПОСЛЕ В КЪЩАТА ОБРАТНО, ЗАЩОТО ТЯ ЗВЪННАЛА ПРЕДИ ТОВА НА НЕДЕЛЧО, ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ПАРИТЕ. И НАСТАВА ГОЛЯМАТА СУМАТОХА. А ЧЕ РОСЕН ЗНАЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е ЯСНО, НО ЕДВА ЛИ Е УЧАСТВАЛ В НАКАЗАТЕЛНАТА НА АКЦИЯ НА БГ МАФИЯ. И ЗАБРАВЕТЕ ЗА КОСОВАРИ, ШИПТЪРИ И АЛА БАЛА. ТЕ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ ИДВАТ ТУК, НЯМА ПАРИ У НАС, ЗАТУЙ. АНФИТАМИНИТЕ СА ОТДАВНА ПРИ ТЕХ, ПИЛЕТА

    Коментиран от #94

  • 93 Георги

    1 2 Отговор

    До коментар #91 от "Parisien":

    Дано тоя невинен горкия човечец види дъщеря ти по тъмно.
  • 94 PlimP

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "daaa":

    БРО НАМАЛИ ДРОГАТА
  • 95 шовинист

    4 2 Отговор
    еййй....тук пълно с шерлокхолмсовци :). Момчета и момичета, защо позволявате да ви манипулират? Такива неща се случват навсякъде и често. Има идиоти всякакви. Това, обаче е далеч по-малък проблем за нацията от насилственото превръщане на децата ни в крос и транс джендърни дивидууми!!!
  • 96 brass

    0 3 Отговор
    Стига с тези конспирации вече ! Все ви се струва, че има някакви невероятни убийци и ви се привиждат какви ли не заговори и скрити неща. Ако този човек не е направил нищо, защо ще се укрива и ще се самоубива след това ? Целия му бекграунд показва, че е способен да извърши тези убийства .