16 057 14

Убиецът от Нови Искър живял из цяла София

Странен тефтер със сметки за кредити и парламентарни избори търси своя притежател

Стефанаки Йоанис

Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е живял на няколко места в София.

Все още не е открит собственикът на тефтера, намерен до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Вътре, освен името на мъжа й Неделчо Юнаков и записки за ипотечен кредит, какъвто семейството е теглило, фигурират и данни за последните парламентарни избори. Макар да не открихме Кети Кюхова в списъците на секционните комисии, тя си е водела записки за това как се смятат преференции и как се броят гласове, разкрива Нова телевизия.

А полицията все още е на крак заради Росен Ангелов. Мъжът вече е задочно обвинен за шесторното убийство в Нови Искър. От него обаче няма и следа, въпреки впрегнатите сили на МВР и армията.

В петък вечер полицаите тръгнаха по нова гореща следа. Съвсем тихо, без включени сирени, десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжени мъже обградили блок 29 в столичния квартал „Дружба”. Полицаите влезли във вход Б, за да търсят Ангелов.

А той най-вероятно все още ползва мобилен телефон и интернет, защото профилът в социалните мрежи, който се предполага, че е негов, вече е изтрит. Изтрити са коментарите и харесванията на публикациите му. Самият Ангелов се е изпарил от „Дружба” в края на лятото.

А Росен Ангелов е живял и в други два столични квартала - „Надежда” и „Люлин”. И там съседите го познали веднага, щом от МВР пуснали снимката му.

Именно от „Люлин” тръгва първото дело за блудство срещу Ангелов. Посегнал на 12-годишната дъщеря на жената, с която живеел тогава. За това бил осъден и лежал в затвора шест години. Излязъл на свобода през 2002 г. Само няколко години по-късно отново е обвинен и осъден за блудство, но полицията така и не го открива.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боримир
  Отговор
  1 18:05  06.01.18
  Години го търсят от родната милиция а той из Софето си шътка.Ама как да го познаят като има толкоз народ в града.

  Коментиран от #2

 • гггг
  Отговор
  2 19:10  06.01.18

  До коментар #1 от "Боримир":

  Никой не го е търсил реално до сега
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 19:53  06.01.18
  Осъдените не ги ли прибират веднага в затвора?!Оставят ги значи да си чакат реда за свободна килия и сами да отидат да си излежат присъдата - брей,че хуманно и демократично! Някъде четох,че в САЩ осъждания за педофилия е длъжен да се регистрира по местоживеене и няма право да живее в район,където има училища или детски площадки,а съседите биват предупреждавани кой е и се иска тяхното съгласие - в повечето случаи го гонят от квартала си.Тук направо е рай за престъпниците,чудя се как покрай алкохолния туризъм не са се сетили да идват и на криминален туризъм...
 • аз съм
  Отговор
  4 20:17  06.01.18
  Доказан педофил се занася с 45 годишна тьотка ???

  Коментиран от #5, #9


 • Лост
  Отговор
  5 20:59  06.01.18

  До коментар #4 от "аз съм":

  Що ве, на 45 къртят здраво в секса, като за последно!

  Коментиран от #6

 • Механикът
  Отговор
  6 21:23  06.01.18

  До коментар #5 от "Лост":

  По твоята логика на 65 са божествени.Е.ати герантофила.

  Коментиран от #7

 • Лост
  Отговор
  7 21:31  06.01.18

  До коментар #6 от "Механикът":

  Логика в моя коментар- няма! ГерОнтофил се пише. За добрия секс- възраст няма! Ще порастнеш- ще видиш.
 • Ads
  Отговор
  8 21:36  06.01.18
  Работата стана Prison break
 • most wanted
  Отговор
  9 21:57  06.01.18

  До коментар #4 от "аз съм":

  Забравяш, че е имала дъщеря и на колко години, може и на нея да е бил хвърлил око ? Иначе пак казвам да обявят 1 милион награда у нас и в съседните държави и веднага, ще го намерят/предадат ! Иначе, ще потрошат много повече пари и не се знае дали, ще го намерят !
 • Еркюл Поаро
  Отговор
  10 22:06  06.01.18
  Тая работа нещо ми изглежда скалъпена . ДНК експертизите не излизат за по малко от 5 дни ,а тук излезе на 2рия ден. При това материала е събран супер левашки ,даже се съмнявам дали е годен за такава. После -тоя бил педофил ,но бил гадже на Кети. Обаче знаели само Кети и майка и ,но те пък са мъртви .А МВР как разбрахте вие ?Ми лайквал и снимки във Фб. Ама вие луди ли сте ,ей така просто си питам ? Днес излязъл Каракачанов -и той да говори глупости. Имал съмнения ,че заподозрения е бил във Френския чуждестранен легион. Чакай малко македонецо от Русе .Тая работа със съмнения не става -има си процедура и легиона може да отговори бил ли е ,не е ли бил.Е да ,тя трае повече от месец -обаче после няма да говориш поне глупости. Каквато държавата -такива и ченгетата.
 • Лост
  Отговор
  11 23:20  06.01.18
  Роската е пич и е на Бахамските острови и въобще не знае за кво иде реч.
 • 12 00:29  07.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • В ПЛЕН ДА НЕ СЕ ВЗЕМА
  Отговор
  13 02:53  07.01.18
  ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ НА МЯСТО ! ПУТИН КЪМ ТЕРОРИСТИТЕ. СТИГА ЛИБЕРАЛИЗЪМ И ЗАПАДНА ПОМИЯ - ДЕМОКРАЦИЯ! ЗАКОНЪТ НАД ВСИЧКИ !
 • факт
  Отговор
  14 07:40  07.01.18
  Е ЩО НЕ ЗАСТРЕЛЯ ТЕЗИ ЗАРАДИ КОИТО Е БИЛ В ЗАТВОРА!?

Напиши коментар:


Публикувай