Last news in Fakti

7 Януари, 2018 16:22 34 355 13

Росен Ангелов е вуйчо на свидетел по "Суджукгейт"

  • росен ангелов-
  • нови искър-
  • убийство

Убиецът от Нови Искър опитва да влезе в София

Зловещият масов убиец от Нови Искър Росен Ангелов се оказа близък роднина на основен свидетел по "Суджукгейт".

Опасният мъж, който е роден в балчишкото село Змеево, е вуйчо на Тихомир Атанасов - едно от най-разпознаваемите лица по делото срещу Живко Мартинов, съобщи радио "Добруджа", позовавайки се на достоверни източници. Майката на Тихомир е сестра на извършителя на безпрецедентното за България шесторно убийство.

Припомняме, че военният министър Красимир Каракачанов обяви, че Росен Ангелов, който все още се издирва, е въоръжен по-сериозно от очакваното, освен това има индикации, че се е обучавал в Чуждестранния легион.

Росен Ангелов, който е опитен планинар, е избягал по билото на планината в посока Нови Искър, твърди bTV. През нощта в района на село Луково са работили термокамери, вече са пуснати и следовите кучета.

На мястото има екипи и на „Гранична полиция”. Така се потвърждават предположенията на експерта по национална сигурност и депутат от БСП Славчо Велков. Той заяви, че заподозряният ще търси големия град, за да се слее с хората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е нищо

    63 6 Отговор
    По линия на леля му, от страна на чичо й, е трети баджанак на кмета на Горно Нанадолнище! Ей там е всъщност новината!
  • 2 :::::::::::::"""""""""!!!!!!!

    53 6 Отговор
    Еми Славчо му е казал-ела в София!!! А вече казаха че е намерен самоубит! Удобно за всички!
  • 3 Бесен Язовец

    60 36 Отговор
    Суджук Гейт няма - някакъв келеш се е правил на интересен и от Герб са го отстранили, ами погледнете гейтовете на социалистите които всички имат бизнеси за милиони - Курумбашев има водноелектрическа централа, съпругата на Кадиев купува ток от Козлодуй и го препродава на г. Плевен, още 4-5 депутата имат фотоволтаици и купуваме техният скъп ток . . . . . .
  • 4 И.К

    60 9 Отговор
    Да,вече е самоубит.
  • 5 факт

    55 5 Отговор
    И ЗАМЪЛЧА ЗА ВИНАГИ...
  • 6 ....

    54 3 Отговор
    Пак не разбра оти убийство...
    България никога няма да се промени...
    Сред нас си ходят убийците и никой не предприема мерки...
    А после защо младите бягат..
    Е браво на всички,които ни "пазят"...
    Дали е той или не, никога няма да се разбере..
    Случаят е приключен..
  • 7 Каи

    14 0 Отговор
    колко са велики
  • 8 GERBERA

    34 6 Отговор
    Мили хора,този човек няма нищо общо със случая.Наркотрафика си разчиства сметки- за пропаднала или липсваща доставка.Росен служи за оправдание защото е удобен със връзката с жената.Шестимата са убити професионално!???
  • 9 гост

    7 2 Отговор
    Странна работа
  • 10 Неев

    5 0 Отговор
    Ако си нахлузите обикновен кашон с дупки за очите, термо камерите са безсилни.
  • 11 Проследяващ

    6 1 Отговор
    Накрая ще се окаже, че има връзка с известна партия и пъкленото дело е поръчано да помрачи откриването на църквата Св. Стефан в Истанбул и помрачи председателството на ЕС. Имам съмнения, че тм някъде е Курнелия ...
  • 12 Е си м.....

    7 1 Отговор
    Всичко е постановка. В нашата пропаднала политико-мафиотска територия е пълно с евроатлантически изненади
  • 13 СВЕТЛИНА

    4 0 Отговор
    Интересно-как така го издирват от 9 години,а човека си живее и работи най-спокойно.Интересно -как го издирват с кучета и те не надушиха следата през няколко вили.Интересно-как решиха ,че е избягал по билото на планината.И много ми е интересно ,че нищо не се връзва и че тази работа започва все повече да мирише.