6 582 9

Росен Ангелов се заканвал да се разправи с Неделчо Юнаков

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника

Венцислав Михайлов

Откритият мъртъв Росен Ангелов, който беше издирван за шесторното убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на една от жертвите - Кети Кюхова - Неделчо.

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника, съобщи пред bTV свидетелят Драгомир, който добре познавал Росен Ангелов.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали.

„Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с когото тя живеела на семейни начала. „Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него”, спомня си Драгомир.

Свидетелят вече сподели, че Росен имал много добра физическа подготовка и винаги ходел въоръжен. Често стрелял във въздуха.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дони Браско
  Отговор
  1 09:23  08.01.18
  Съвсем скоро истинският убиец ще опише фактическата обстановка на шесторното убийство. Роската ще е като ракета носител, ще му припишат всякакви неща.
 • ИГП
  Отговор
  2 09:23  08.01.18
  Понеже герберастката зган прокълната замете случая "удобно" под килима е редно да призовем нашите европартньори и гости, чиято сигурност е силно застрашена при такава брутална немарливост за НЕЗАВИСИМО И ЧЕСТНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СЛУЧАЯ !!!
 • 3 09:25  08.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  4 10:20  08.01.18
  Само да ви питам нещо... ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ?!?! Когато няма разкрит извършител - "полицията не си върши работата да го разкрие". Когато има разкрит, но не е заловен - "полицията не си върши работата да го залови". Когато всичко приключи - "не, не е този, замазват ни очите". Може ли да сте толкова големи разбирачи всичките? Може ли така да плюете по хората, които работят за никакви заплати и им поверяваме живота си? Никой вече не иска да става лекар или полицай заради такива разбирачи като вас! Като знаете толкова много - хванете се с тяхната професия и действайте, а не лайте!

  Коментиран от #6


 • Пфууу
  Отговор
  5 12:29  08.01.18
  И какво излезе, заради една проскубана кaтepицa изтепаха 5 невинни. А най тъпото е, че са я убили първа , за да не види "плодовете" на НАГОНА си!
 • Гост
  Отговор
  6 12:44  08.01.18

  До коментар #4 от "Дикембе Мутомбо":

  Да има референдум кой да набедим за убиец!
 • Аз Варна
  Отговор
  7 12:59  08.01.18
  В този случай явно става въпрос за замесване с наркотици.Кой нормален държи в къщата си калашник АК-74 .Кой кара такъв джип?Кети се е заиграла с Росен, ама е решила,че й е омръзнал .Той не е бил на същото мнение и бум.Става заплетено,защото и дъщеря й е знаела.Неделчо явно залисан с наркотиците,последен е разбрал.Наясно е бил и Георги,защото в болницата е казал на колегите си,че ако не се върне до половин час,никога няма да се върне.Убиеца е целял да събере жертвите заедно,защото знаят нещо,което не трябва да излезе на яве.
 • отпланетатанамаймуните
  Отговор
  8 18:01  08.01.18
  Мутомбо, марш на палмата !Като дойде време за избори, чак тогава слез да гласуваш за Герб !
 • Кака Гинка
  Отговор
  9 00:21  09.01.18
  Педофил,лудо влюбен в зряла жена - хайде бе! Ако изобщо е бил в някакви отношения със семейството,те по-скоро са били делови,отколкото любовни и е много възможно да е е бил убит заедно с тях.Останалото е театър - от самото начало дадоха да се разбере,че търсят труп,а етикета "убиец" му беше прикачен безапелационно.Какво точно е станало поне за сега няма как да разберем;всички действащи лица в драмата са мъртви.Във всеки случай не прилича на битов скандал ескалирал до колективно убийство...

Напиши коментар:


Публикувай