5 155 3

Насилие зад решетките тласнало Росен Ангелов към самоубийство

Кибритлия и заядлив, със самочувствието, че светът е създаден и се върти около него. Не бе добър в схватки и отнесе шамарите. Не беше никакъв побойник

Стефанаки Йоанис

Докато е лежал в затвора, Росен Ангелов е бил бит няколко пъти от затворници. Това пише в. „Телеграф“. Положението му е било особено тежко, тъй като в зандана с изнасилвачите и педофилите се отнасят най-жестоко.

„Кибритлия и заядлив, със самочувствието, че светът е създаден и се върти около него. Не бе добър в схватки и отнесе шамарите. Не беше никакъв побойник“. Това разкри бившият негов съкилийник Марин Ташков.

„Живял съм с него по 24 часа на ден, в продължение на доста месеци. Смея да твърдя, че е способен да извърши подобно нещо“, категоричен е Ташков.

„В главата му има доста сачми и разбиране, че престъплението е приключение и е достоен начин на живот, то го издига в собствените му очи и го прави герой“, обясни бившият пандизчия.

Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога. Вероятно един от мотивите да си пусне куршум в главата е именно споменът от побоищата зад решетките и страхът да не се окаже отново там.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • комунист идиот
  Отговор
  1 10:31  08.01.18
  ТЕ ГО УБИХА.
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  2 10:38  08.01.18
  ААААХАХАХА! Вчера във факти го имаше цялото интервю с бившия съкилийник на Ангелов, който сега е в Белгия, а днес Стефанаки ни припомня най-важното от него отново!
 • предложевие
  Отговор
  3 15:51  08.01.18
  Да се построи паметник на въпросния Росен Ангелов, бил той убиец, самоубиец, или убит, и на паметника, където човек да може да се възхити от фигурата му в цял ръст, да пише - ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, С КОГОТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАНИМАВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДВА МЕСЕЦА! И накрая - ТАКА И НЕ СТАНА ЯСНО ДАЛИ Е УБИЕЦ, ИЛИ САМО ПЕДОФИЛ ИЗНАСИЛВАЧ, ДАЛИ Е УБИТ ИЛИ САМОУБИТ, ВСИЧКО ТОВА ОСТАВА ЗАГАДКА! Не знам как е при вас, на мен ми писна! Заключвайте вратите си, не ходете по тъмно, треперете и се радвайте, че сте още живи! И внимавайте къде ходят децата ви и с кого!

Напиши коментар:


Публикувай