Last news in Fakti

8 Януари, 2018 13:07 1 548 0

Сгащиха двама, обрали бензиностанция във Видин

  • видин-
  • бензиностанция-
  • грабеж

Задържаните са криминално проявени

Сгащиха двама, обрали бензиностанция във Видин - 1
Снимка: Shutterstock

Разкрити и задържани са извършителите на въоръжения грабеж от бензиностанция във Видин, съобщиха от МВР. Престъплението бе осъществено рано сутринта на 31 декември в търговския обект на изхода на областния град.

На 6 януари двамата криминално проявени видинчани – Д.Ц. (27 г.) и С.Г. (27 г.) са привлечени в качеството си на обвиняеми и са задържани за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Припомняме, че на 31 декември около 04.45 часа, двамата маскирани влезли в бензиностанцията, единият от тях заплашил с пистолет служителката. Обект на посегателството им били пари в евро и лева на обща стойност 1495 лева, 6 седмични винетни стикери за товарни автомобили и 96 лотарийни билети на обща стойност 398 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА