8 Януари, 2018 17:05 1 668 0

Баба мамила, че събира пари за болен

  • стефка дандарова-
  • измама

Жената няма документ за самоличност

Баба мамила, че събира пари за болен - 1

68-годишната Стефка Дандарова е обвинена в това, че от неустановена дата през 2016 г., до 05.01.2018 г., мамила пострадалата С.И., че събира средства за лечение на нуждаещ. Тя няколко пъти е взимала различни по размер суми от пострадалата, уверявайки я, че ги предава на болния; като общия размер на причинената на св. С.И имотна вреда е в размер на 7352 лв.

Това се наказва с „Лишаване от свобода“ от една до шест години.

Дандарова е без документ за самоличност и без постоянен адрес, тя е многократно осъждана. На 06 януари 2018 г. наблюдаващият прокурор е постановил задържането й за срок до 72 часа. Разпоредено е привеждането й в сградата на СРС за днес – 08.01.2018 г., когато ще бъде разгледано и искане за вземане спрямо нея на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА