Last news in Fakti

9 Януари, 2018 12:02 15 314 21

Бизнесдами отвлекли и били ученичка в Сандански?

  • отвлечена-
  • симона петкова

Емилия и Василка ме отвлякоха в неделя вечерта, качиха ме в кола и се гавриха с мен, скубаха ме, биха ме с ритници и юмруци, прилоша ми, после ме свалиха от колата и ме изоставиха в тежко състояние, това разказала в полицията в неделя вечерта, ученичката от гимназия "Яне Сандански" в Сандански, 18-годишната Симона Петкова, пише struma.com.

По девойката имало видими следи от насилие, кървави дири от орлови нокти. Петкова наистина изглеждала зле и уплашена. Тя разказала, че бизнесдамите Емилия Х. и Василка Т. я отвлекли на свечеряване в неделя, качили я в колата на Василка и я замъкнали извън града, където се гаврили обидно с нея. Така и не разбрала какъв е поводът, твърди Симона.

Двете жени са популярни в курортния град, Василка има бизнес с маркови дрехи. Съпругът й изкупува метали, семейството отдавна има бизнес, а Емилия има фитнес зала от години.

Полицията проверява достоверността на сигнала, подаден от Симона Петкова, която е проблемно момиче. Наскоро тя бе заловена да продава дрога в двора на гимназията, в която учеше. Тогава бе задържана с полицейска заповед до 24 часа в РУП – Сандански.

На мястото на сделката се озовала учителка, която депозирала сигнал в полицията.

Година по-рано ученичката отново бе заловена с наркотици и бе направено предложение за изключването и от училище, заедно с още двама ученика, но поради неспазване на процедурата РУО отново я върнаха в гимназията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 едва ли е без причина

    107 6 Отговор
    Ами, ако е продавала дрога на някое от децата на бизнесменките, какво очаква да я наградят ли ? Само шутове за дилърите !
  • 2 Гост

    96 4 Отговор
    след като е хващана 2 пъти за разпространение на наркотици, то може и да има защо да е яла бой. При това да и е малко.
  • 3 феминист

    63 2 Отговор
    "Еманципацията" напредва - дилърка на дрога, пребита от "бизнес""дами".

    Мисля, че остава само група на килърките да се появи и може да се каже, че в основни линии процесът на "еманципация" на жената е завършен.
  • 4 Дилъра

    20 22 Отговор
    от къде ще си купуваш после наркотици ако бием всички дилъри?!?!
  • 5 досадник

    36 1 Отговор
    "Дама", означава благородна жена.
  • 6 кактус

    29 1 Отговор
    КАКВО ОЗНАЧАВА БИЗНЕС ДАМА?

    Коментиран от #7

  • 7 Може би

    58 1 Отговор

    До коментар #6 от "кактус":

    Кръстоска между Борец и Овца
  • 8 Я изкарай Гано

    42 4 Отговор
    Това е начина за справяне с наркодилърите - саморазправа. И на третокласниците е ясно, че на тази територия, всеки се оправя както може. Заслужават награда дамите, не порицание. В случая "обществото" е жертвата, не "пиклата"!
  • 9 ИВАН

    16 14 Отговор
    Разбира се, че детето не е виновно, или момичето е най малката виновница - никой не насилва да си купуват наркотиците, а и я да видим кой и ги дава тия наркотици ... Така наречените "бизнес дами" него да хванат, ама да биеш слабия е лесно.
  • 10 Сандански

    31 6 Отговор
    Малката е абсолютна пачавра. В Сандански вскчки са вдигнали ръце от нея. Можете да я намерите във Фейсбук със силикона в устата.
    Малко й е бой, трябва ТВУ.
  • 11 ИВАН

    12 20 Отговор
    Може и пачавра да е, ама виновна ли е тя, че е такава, и това ли е мутренския начин - да се бие слабия ... няма ли малко благородство и достойнство - нали това са качества на силните ?
  • 12 Колело

    24 7 Отговор
    Най-вероятно ги е ударила в грамажа и си го връщат. Все пак уважаващ себе си бизнесмен у нас дето да не шмърка бело, няма.
  • 13 незнайко

    14 3 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: Наскоро тя бе заловена да продава дрога в двора на гимназията.) Трябвало е да я убият а не да я пребият !!! Когато държавата неглежира, хората в (случая двете бизнес дами) взимат нещата в свои ръце ! Същото е и убийството в София !!!
  • 14 майна

    10 0 Отговор
    накъде върви това общество ?
  • 15 Чурулик чурулик

    8 2 Отговор
    Ми даите и да унищожим въздуха щото дрогата за да порасне и требва и въздух хахаха ето аз имам пари и мога да си купя дрога ама не го правя знами проблема не е в продавачите нали?и цигари се продават ама я не пушим даите да утрепем и сите де продават цигари...проблема си е в тея къди купуват дрога и цигари
  • 16 Пипи

    4 3 Отговор
    Какво ни занимавате със Сандански дайте някоя новина за Европейския съюз
  • 17 Бат Мишо

    8 6 Отговор
    я дайте да оплюем малко рашките и путин -ние сме в еврогей съюза и сащ ни пази начи сичко ни е ок
  • 18 Бай Ганя

    6 4 Отговор
    Фаш ни пази от муи (мухи)да не ни апат и се кефим,а че ни клецат през панталоньето още повече се кефиме,оти тръпиме.Оно значи сме се изпедерасили като нация.Ама Путин е виновен,еле?
  • 19 факт

    5 1 Отговор
    МАЛКО СА Я БИЛИ ЩОМ СЕ ПЛАЧЕ
  • 20 гощо

    6 0 Отговор
    Отвлечената и тя е един вид бизнес дама ахахахахах.....
  • 21 Наум Сдухаров

    3 1 Отговор
    Според мен бизнес дамите дават дрогата на ученичката и тя я продава. Работи за тях и може би им дължи пари. Така е по селата примитивни хора примитивно мислене. Аз добре че съм си от София. Важното е аз да съм си добре.